NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
40
9
19:00
RedZone week 12
25
8
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
22
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
17
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
16
6
Washington Commanders - Dallas Cowboys
8
3
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
4
4
Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Akkor most Szokol boldog 😉Lennék, ha most nem éppen a "berobbanó Jagsről" mesélne a szakértő úr, akiknek a csodairanyítóval talán sikerül hozni egy 9-8-as szezont. Szerencsére a Titans teljesen lerobbant, így csoportgyőzelemre is van esélyük.
dande2
több mint 1 éve
De legalabb biztosan okos 🌸🌸🌸Kicsit mű, de a cheerleaderek nagy része ilyen.Inkabb szep... Szerinted fura? 😀Nem, csak fura volt.Ugyanazt a Raiders cheerleadert mutatják már sokadjára.Szeretnéd, ha a rendező Mark Davist mutatná helyette? 😀
Kampman
iktriad
Kampman
Kájzerszóze
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 315
Kicsit mű, de a cheerleaderek nagy része ilyen.Inkabb szep... Szerinted fura? 😀Nem, csak fura volt.Ugyanazt a Raiders cheerleadert mutatják már sokadjára.Szeretnéd, ha a rendező Mark Davist mutatná helyette? 😀
Kampman
iktriad
Kampman
Kájzerszóze
több mint 1 éve
Akkor most Szokol boldog 😉
több mint 1 éve
Inkabb szep... Szerinted fura? 😀Nem, csak fura volt.Ugyanazt a Raiders cheerleadert mutatják már sokadjára.Szeretnéd, ha a rendező Mark Davist mutatná helyette? 😀
Kampman
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 315
Nem, csak fura volt.Ugyanazt a Raiders cheerleadert mutatják már sokadjára.Szeretnéd, ha a rendező Mark Davist mutatná helyette? 😀
Kampman
iktriad
több mint 1 éve
Sidney Jones mióta van a Raidersben? Azt hittem, még Seattleben van.
több mint 1 éve
Van isten nyer a Chiefs. Így legalább egyik döntés miatt nem vagyok ideges
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Most láttam a Toney TDt, Facebookon, a kocsmábanHaverom csak a SB-t szokta nézni, ezt mutattam neki. Elképesztő zsenialitás
Mi a retkes faszom volt ez?
Ez már sports entertaining
zacknorb
több mint 1 éve
Ugyanazt a Raiders cheerleadert mutatják már sokadjára.Szeretnéd, ha a rendező Mark Davist mutatná helyette? 😀
Kampman
több mint 1 éve
Most láttam a Toney TDt, Facebookon, a kocsmábanMi a retkes faszom volt ez?
Ez már sports entertaining
több mint 1 éve
Kampman
28 315
Ugyanazt a Raiders cheerleadert mutatják már sokadjára.
több mint 1 éve
youtu.be/QvEouj6QvuMPedig próbáltam kedves lenni, de ezek szerint szimplán ilyen khm (mondjuk hogy morózus, morgós) vagy🙂Nem rossz nap, baromság. Például a liblinged Hurts a cipőfűzöjét nem köthetné be Wicknek vagy éppen Newtonnak, csak utóbbiakat megölték a védők, ha rohangáltak. Nem volt ám lábbal előre csúszkálás.. Akkor mit érnek ezek a rekordok?5 570 yard, rekord, huuu.Neked ma rossz napod van úgy látom 😏🙈😉 1. Erről sem a règiek sem a mostaniak nem tehetnek, 2. ott kell lenni ès meg kell csinálni, èn tuti így sem tudnám 🥴
Egyszer hallanám felhozni, hogy:
- RTP mennyit segít,
- DPI mennyit segít,
- O holding az mi?
- analitikus rendszerek szerepe
De nem, ma játszik minden sztár, levarrja a régieket mind.
Szokol
dande2
Szokol
Egyébként Hurts neked is a lieblinged lenne ha nálatok játszana (persze tudom Pickett a király ès ezt meg is èrtem 😊) ès ütik őt is rendesen ha elindul csak legfeljebb nèha nem èrik utol 😃
dande2
Ebből egy sem volt zászló, ha jól emlékszem. Akkor hogy lehet így komolyan venni a mai rekordokat?
több mint 1 éve
5 570 yard, rekord, huuu.Mondjuk Röfi drukkerként ezeket évekig feltehetted magadnak. Szerették is a bírók őt is.....
- RTP mennyit segít,
- DPI mennyit segít,
- O holding az mi?
Szokol
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Jól játszik, de kell ellenfel is hozzá sztemCsak nekem tűnik úgy, hogy Karlaftis egyre jobban felveszi az NFL ritmusát. Mostanság már szerez sackeket, ez is szép labdaszerzés volt tőle. Jó, pl. egyszer Stidham csúnyán lefutotta, de összességében ma is jól játszik.Ez egy igazan jol sikerult drive volt.Fg lett a vége 😁
casaubon
davemayer
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Pedig próbáltam kedves lenni, de ezek szerint szimplán ilyen khm (mondjuk hogy morózus, morgós) vagy🙂Nem rossz nap, baromság. Például a liblinged Hurts a cipőfűzöjét nem köthetné be Wicknek vagy éppen Newtonnak, csak utóbbiakat megölték a védők, ha rohangáltak. Nem volt ám lábbal előre csúszkálás.. Akkor mit érnek ezek a rekordok?5 570 yard, rekord, huuu.Neked ma rossz napod van úgy látom 😏🙈😉 1. Erről sem a règiek sem a mostaniak nem tehetnek, 2. ott kell lenni ès meg kell csinálni, èn tuti így sem tudnám 🥴
- RTP mennyit segít,
- DPI mennyit segít,
- O holding az mi?
Szokol
dande2
Szokol
Egyébként Hurts neked is a lieblinged lenne ha nálatok játszana (persze tudom Pickett a király ès ezt meg is èrtem 😊) ès ütik őt is rendesen ha elindul csak legfeljebb nèha nem èrik utol 😃
több mint 1 éve
Andy Reid egészen egzotikus felállásokat tartogatott mára. Ez a Kumbaja vagy az EDDA formáció (Mahomes áll a kör közepén)The Chiefs run the COOLEST plays ever. pic.twitter.com/kbSLupC1Mx
— Field Yates (@FieldYates) January 7, 2023
több mint 1 éve
Karlaftis a görög!Ne már, tényleg? Még a számot is átfestették? Aztaaaaa! 😁
A magyar közvetítésre gondoltam: példaértékű összezárás meg a többi hablaty.Nem hablaty, napokig az összes csapatnak ugyanaz volt a twiiter avatarja. Ezen a meccsen, meg mienken is a 30 yardos feliratban a 3-as át lesz festve, Tényleg iga szerte azt látni, hogy a Hamlin sztori szinte mindenkit megérintett.
Szokol
iktriad
több mint 1 éve
Stidham gondolta QB lett belőle a múlt hét után? 😀A Fields féle QB játék (sok sikeres futás) ma is megy neki.
petey
több mint 1 éve
Nem rossz nap, baromság. Például a liblinged Hurts a cipőfűzöjét nem köthetné be Wicknek vagy éppen Newtonnak, csak utóbbiakat megölték a védők, ha rohangáltak. Nem volt ám lábbal előre csúszkálás.. Akkor mit érnek ezek a rekordok?5 570 yard, rekord, huuu.Neked ma rossz napod van úgy látom 😏🙈😉 1. Erről sem a règiek sem a mostaniak nem tehetnek, 2. ott kell lenni ès meg kell csinálni, èn tuti így sem tudnám 🥴
- RTP mennyit segít,
- DPI mennyit segít,
- O holding az mi?
Szokol
dande2
több mint 1 éve
Csak nekem tűnik úgy, hogy Karlaftis egyre jobban felveszi az NFL ritmusát. Mostanság már szerez sackeket, ez is szép labdaszerzés volt tőle. Jó, pl. egyszer Stidham csúnyán lefutotta, de összességében ma is jól játszik.Ez egy igazan jol sikerult drive volt.Fg lett a vége 😁
casaubon
davemayer
több mint 1 éve
casaubon
2 392
Vegulis, 0:41-gyel a vege elott ugy is nezett ki, hogy legalabb az lesz belole 😁Ez egy igazan jol sikerult drive volt.Fg lett a vége 😁
casaubon
davemayer
több mint 1 éve
Ez egy igazan jol sikerult drive volt.Fg lett a vége 😁
casaubon
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Mondom, inkább ez mint a gyásszünet+sírás meg hogy szezon végéig fekete karszallaggal játszanak.Milyen csodálatos nagy család az nfl, jajj de ügyes, okos és szép mindenki.Ja, azt nem tudom, én amcsit nézekA magyar közvetítésre gondoltam: példaértékű összezárás meg a többi hablaty.Jajj de rosszul vagyok ettől az ömlengéstől, amit a Hamlin esettel kapcsolatban lenyomnak.Amerika + lehet hogy happy endes sztori, mégis mit vártál?!
Szokol
Inkabb ez mint a gyász amúgy.
davemayer
Szokol
davemayer
Szokol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal