NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
151
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
68
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
61
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
40
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
15
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
casaubon
2 393
Ez egy igazan jol sikerult drive volt.
több mint 1 éve
Karlaftis a görög! A magyar közvetítésre gondoltam: példaértékű összezárás meg a többi hablaty.Nem hablaty, napokig az összes csapatnak ugyanaz volt a twiiter avatarja. Ezen a meccsen, meg mienken is a 30 yardos feliratban a 3-as át lesz festve, Tényleg iga szerte azt látni, hogy a Hamlin sztori szinte mindenkit megérintett.
Szokol
több mint 1 éve
Milyen csodálatos nagy család az nfl, jajj de ügyes, okos és szép mindenki.Ja, azt nem tudom, én amcsit nézekA magyar közvetítésre gondoltam: példaértékű összezárás meg a többi hablaty.Jajj de rosszul vagyok ettől az ömlengéstől, amit a Hamlin esettel kapcsolatban lenyomnak.Amerika + lehet hogy happy endes sztori, mégis mit vártál?!
Szokol
Inkabb ez mint a gyász amúgy.
davemayer
Szokol
davemayer
több mint 1 éve
5 570 yard, rekord, huuu.Neked ma rossz napod van úgy látom 😏🙈😉 1. Erről sem a règiek sem a mostaniak nem tehetnek, 2. ott kell lenni ès meg kell csinálni, èn tuti így sem tudnám 🥴
Egyszer hallanám felhozni, hogy:
- RTP mennyit segít,
- DPI mennyit segít,
- O holding az mi?
- analitikus rendszerek szerepe
De nem, ma játszik minden sztár, levarrja a régieket mind.
Szokol
több mint 1 éve
Ja, azt nem tudom, én amcsit nézekA magyar közvetítésre gondoltam: példaértékű összezárás meg a többi hablaty.Jajj de rosszul vagyok ettől az ömlengéstől, amit a Hamlin esettel kapcsolatban lenyomnak.Amerika + lehet hogy happy endes sztori, mégis mit vártál?!
Szokol
davemayer
Szokol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Matt Nagyot látni de fura volt.....Nincs is sok dolga, sztem csak azert tartják hogy ha Mahomes a pályán van üljön át az ő helyére a padon hogy ha vége a drivenak Patrik barátunk kellemes seggmelegített padra huppanhasson vissza
csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
A magyar közvetítésre gondoltam: példaértékű összezárás meg a többi hablaty.Jajj de rosszul vagyok ettől az ömlengéstől, amit a Hamlin esettel kapcsolatban lenyomnak.Amerika + lehet hogy happy endes sztori, mégis mit vártál?!
Szokol
davemayer
több mint 1 éve
Elég idegesítő, hogy már most lehet tudni: az AFC-ből a KC jut a SB-ba. Persze, a GB-el meg fog gyűlni a baja.Kinti Chiefs fanok twitterren napok óta azt mondogatják, hogy még talán az X-aktás cigis ember sem menthet meg minket a Bills SB-től Hamlin sérülése után.
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Jajj de rosszul vagyok ettől az ömlengéstől, amit a Hamlin esettel kapcsolatban lenyomnak.Ezt most el kell fogadni végül is csak a majdnem meghalt a pályán ès 3x hozták vissza.
Szokol
több mint 1 éve
5 570 yard, rekord, huuu.Egyszer hallanám felhozni, hogy:
- RTP mennyit segít,
- DPI mennyit segít,
- O holding az mi?
- analitikus rendszerek szerepe
De nem, ma játszik minden sztár, levarrja a régieket mind.
több mint 1 éve
Kampman
28 315
Elég idegesítő, hogy már most lehet tudni: az AFC-ből a KC jut a SB-ba. Persze, a GB-el meg fog gyűlni a baja.35-10-re nyerünk, a másnapos Christian Watson TD elkapásaival.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Jajj de rosszul vagyok ettől az ömlengéstől, amit a Hamlin esettel kapcsolatban lenyomnak.Amerika + lehet hogy happy endes sztori, mégis mit vártál?!
Szokol
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Majd nem lesznek 😄Ja, csak állítólag a kirúgása után mondtak róla pár csúnya dolgot olyan játékosok akik még most is a keretben vannak...De akkor még más volt a tulaj. Nem a mostani tulaj baszta ki Fangiot. R-Go ez nem presztizsveszteseg.Ha minden igaz, Vic Fangio lesz a DC-je. Akit Hackett előtt kiraktak Denverből tavaly, mint Broncos HC...Közben Payton (a Sean nem a Manning 😛) Denverben tárgyal...Hát Ő talán még csinálhat csapatot abból az offenseből. Ha neki sem megy, akkor basszanak ki mindenkit onnan 😀
dande2
shagi0206
iktriad
Kájzerszóze
davemayer
több mint 1 éve
Matt Nagyot látni de fura volt.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Megvan Mahomes rekordja A Manning az Peyton Williams Manning. Össze sem lehet keverni PaytonnalSean Paytont max Walter Paytonnal lehet keverni.
Zalán
több mint 1 éve
Ja, csak állítólag a kirúgása után mondtak róla pár csúnya dolgot olyan játékosok akik még most is a keretben vannak...De akkor még más volt a tulaj. Nem a mostani tulaj baszta ki Fangiot. R-Go ez nem presztizsveszteseg.Ha minden igaz, Vic Fangio lesz a DC-je. Akit Hackett előtt kiraktak Denverből tavaly, mint Broncos HC...Közben Payton (a Sean nem a Manning 😛) Denverben tárgyal...Hát Ő talán még csinálhat csapatot abból az offenseből. Ha neki sem megy, akkor basszanak ki mindenkit onnan 😀
dande2
shagi0206
iktriad
Kájzerszóze
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Elég idegesítő, hogy már most lehet tudni: az AFC-ből a KC jut a SB-ba. Persze, a GB-el meg fog gyűlni a baja.
több mint 1 éve
Nem, nem igaz.A liga már elengedné a passrusht hidd el, többek között ezért is csökkent a passrush ellen fújt O holdingok száma is. Mack miatt ezt anno nagyon szépen végig követhettük.amilyen roughing the passer zászlókat dobláltak az évben, nem értem a spíkert, hogy ez miért kérdéses.Hagyjuk akkor a passrush a gecibe. Legyen 10 elkapo 11 cb ellen
ez szerintem simán az volt, semmi túlzás..
bogec7
Blevi
davemayer
A liga a védőjátékot törölné el szíve szerint....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
Kampman
28 315
Jajj de rosszul vagyok ettől az ömlengéstől, amit a Hamlin esettel kapcsolatban lenyomnak.Túltolják az ilyen dolgokat mindig.
Szokol
több mint 1 éve
Ha Kadarius beválik KC-ben, akkor látom magam előtt a Toney, the Tiger becenevet/reklámkampányt.
több mint 1 éve
A Manning az Peyton Williams Manning. Össze sem lehet keverni PaytonnalJó van na, akkor vki èszre vette 😁😁😁
Zalán
több mint 1 éve
Viszont az öltözőben sem volt annyira kedvelt ha minden igaz, szóval mem biztos hogy szerencsès lenne.De akkor még más volt a tulaj. Nem a mostani tulaj baszta ki Fangiot. R-Go ez nem presztizsveszteseg.Ha minden igaz, Vic Fangio lesz a DC-je. Akit Hackett előtt kiraktak Denverből tavaly, mint Broncos HC...Közben Payton (a Sean nem a Manning 😛) Denverben tárgyal...Hát Ő talán még csinálhat csapatot abból az offenseből. Ha neki sem megy, akkor basszanak ki mindenkit onnan 😀
dande2
shagi0206
iktriad
Kájzerszóze
Közben Toony trógerkodik mèg 🥴
több mint 1 éve
A Manning az Peyton Williams Manning. Össze sem lehet keverni Paytonnal
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”