NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
147
13
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
75
9
RedZone week 12
67
12
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
61
14
Washington Commanders - Dallas Cowboys
39
9
Chicago Bears - Minnesota Vikings
21
8
Houston Texans - Tennessee Titans
15
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
13
9
Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Jajj de rosszul vagyok ettől az ömlengéstől, amit a Hamlin esettel kapcsolatban lenyomnak.
több mint 1 éve
De akkor még más volt a tulaj. Nem a mostani tulaj baszta ki Fangiot. R-Go ez nem presztizsveszteseg.Ha minden igaz, Vic Fangio lesz a DC-je. Akit Hackett előtt kiraktak Denverből tavaly, mint Broncos HC...Közben Payton (a Sean nem a Manning 😛) Denverben tárgyal...Hát Ő talán még csinálhat csapatot abból az offenseből. Ha neki sem megy, akkor basszanak ki mindenkit onnan 😀
dande2
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
shagi0206
10 926
DC-nek lehet jó. VJ is szerintem egy jó DC, hiába bukott meg HC-ként.Ha minden igaz, Vic Fangio lesz a DC-je. Akit Hackett előtt kiraktak Denverből tavaly, mint Broncos HC...Közben Payton (a Sean nem a Manning 😛) Denverben tárgyal...Hát Ő talán még csinálhat csapatot abból az offenseből. Ha neki sem megy, akkor basszanak ki mindenkit onnan 😀
dande2
shagi0206
iktriad
több mint 1 éve
Ha minden igaz, Vic Fangio lesz a DC-je. Akit Hackett előtt kiraktak Denverből tavaly, mint Broncos HC...Közben Payton (a Sean nem a Manning 😛) Denverben tárgyal...Hát Ő talán még csinálhat csapatot abból az offenseből. Ha neki sem megy, akkor basszanak ki mindenkit onnan 😀
dande2
shagi0206
több mint 1 éve
A 2030st is odaadják èrte 🥳🤪Közben Payton (a Sean nem a Manning 😛) Denverben tárgyal...1. kört meg a Rams fog adni a Saintsnek érte? 😀
dande2
iktriad
több mint 1 éve
Kampman
28 315
Közben Payton (a Sean nem a Manning 😛) Denverben tárgyal...Ő is kicsit elsiette ezt a visszavonulás dolgot.
dande2
több mint 1 éve
bogjosi
1 494
www.youtube.com/watch?v=ifqNxfQ2VSgakkor keresnem kell másik kedvenc sportot, mert hogy ezt nem fogom tovább nézni, az k.rva isten. Lehet, hogy a színházmániás jenkiknek jó (látva a pankrációmániájukat, nekik pont elég), de én még egy olyan időszakban szerettem meg ezt as portot, ahol voltak igazi hard hiter emberek, és valahogy az jött be leginkább.majd szépen flag foci lesz belőle 5-10 év múlva kb.A liga már elengedné a passrusht hidd el, többek között ezért is csökkent a passrush ellen fújt O holdingok száma is. Mack miatt ezt anno nagyon szépen végig követhettük.amilyen roughing the passer zászlókat dobláltak az évben, nem értem a spíkert, hogy ez miért kérdéses.Hagyjuk akkor a passrush a gecibe. Legyen 10 elkapo 11 cb ellen
ez szerintem simán az volt, semmi túlzás..
bogec7
Blevi
davemayer
(látva, hogy egy sima tackle mit tud okozni, el fog indulni a lavina)
bogec7
shagi0206
amikor még a pro bowl-on ilyet ütöttek..ahh Sean Taylor! és zászló nem repült 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
shagi0206
10 926
Kapnak '26-ost 😀Közben Payton (a Sean nem a Manning 😛) Denverben tárgyal...1. kört meg a Rams fog adni a Saintsnek érte? 😀
dande2
iktriad
több mint 1 éve
Közben Payton (a Sean nem a Manning 😛) Denverben tárgyal...1. kört meg a Rams fog adni a Saintsnek érte? 😀
dande2
több mint 1 éve
shagi0206
10 926
Közben Payton (a Sean nem a Manning 😛) Denverben tárgyal...Hát Ő talán még csinálhat csapatot abból az offenseből. Ha neki sem megy, akkor basszanak ki mindenkit onnan 😀
dande2
több mint 1 éve
bogjosi
1 494
nekem is jobban tetszett az oldskool football, nem ez az anyámasszonykatonája, ami lett belőle, félreértés ne essék.Regen az azert nagyon eros.régen eldobta a labdát Mahomes, felesleges volt odaütni...amilyen roughing the passer zászlókat dobláltak az évben, nem értem a spíkert, hogy ez miért kérdéses.Hagyjuk akkor a passrush a gecibe. Legyen 10 elkapo 11 cb ellen
bogec7
Blevi
bogec7
Blevi
de ismerve az aktuális szabályokat, mennyire lazán dobják az RTP sárgát a bírók, ez egy ostobaság volt Crossby-tól, elkerülhető lett volna..
több mint 1 éve
Közben Payton (a Sean nem a Manning 😛) Denverben tárgyal...
több mint 1 éve
shagi0206
10 926
akkor keresnem kell másik kedvenc sportot, mert hogy ezt nem fogom tovább nézni, az k.rva isten. Lehet, hogy a színházmániás jenkiknek jó (látva a pankrációmániájukat, nekik pont elég), de én még egy olyan időszakban szerettem meg ezt as portot, ahol voltak igazi hard hiter emberek, és valahogy az jött be leginkább.majd szépen flag foci lesz belőle 5-10 év múlva kb.A liga már elengedné a passrusht hidd el, többek között ezért is csökkent a passrush ellen fújt O holdingok száma is. Mack miatt ezt anno nagyon szépen végig követhettük.amilyen roughing the passer zászlókat dobláltak az évben, nem értem a spíkert, hogy ez miért kérdéses.Hagyjuk akkor a passrush a gecibe. Legyen 10 elkapo 11 cb ellen
bogec7
Blevi
davemayer
bogec7
több mint 1 éve
bogjosi
1 494
majd szépen flag foci lesz belőle 5-10 év múlva kb.A liga már elengedné a passrusht hidd el, többek között ezért is csökkent a passrush ellen fújt O holdingok száma is. Mack miatt ezt anno nagyon szépen végig követhettük.amilyen roughing the passer zászlókat dobláltak az évben, nem értem a spíkert, hogy ez miért kérdéses.Hagyjuk akkor a passrush a gecibe. Legyen 10 elkapo 11 cb ellen
bogec7
Blevi
davemayer
több mint 1 éve
Nálunk már van egy Hof QbStidhamet már múlt héten is élmény volt nézni. Hoznám mögé Bradyt cserének, csak, hogy a csoportban legyen.????
Zalán
A Denverbe? 😮
csi77
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Regen az azert nagyon eros.régen eldobta a labdát Mahomes, felesleges volt odaütni...amilyen roughing the passer zászlókat dobláltak az évben, nem értem a spíkert, hogy ez miért kérdéses.Hagyjuk akkor a passrush a gecibe. Legyen 10 elkapo 11 cb ellen
bogec7
Blevi
bogec7
több mint 1 éve
A liga már elengedné a passrusht hidd el, többek között ezért is csökkent a passrush ellen fújt O holdingok száma is. Mack miatt ezt anno nagyon szépen végig követhettük.amilyen roughing the passer zászlókat dobláltak az évben, nem értem a spíkert, hogy ez miért kérdéses.Hagyjuk akkor a passrush a gecibe. Legyen 10 elkapo 11 cb ellen
bogec7
Blevi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 1 éve
Toney meg egy csicska. Érdekes, a Chiefsnél nem sérül meg 😀 A Giantsnél meg nem volt 2 egymást követő meccse épségben.Erdekes valoban...
shagi0206
több mint 1 éve
bogjosi
1 494
régen eldobta a labdát Mahomes, felesleges volt odaütni...amilyen roughing the passer zászlókat dobláltak az évben, nem értem a spíkert, hogy ez miért kérdéses.Hagyjuk akkor a passrush a gecibe. Legyen 10 elkapo 11 cb ellen
bogec7
Blevi
több mint 1 éve
shagi0206
10 926
Igazából mikor ez megjelent, akkor felhoztam, hogy ezek után mi készteti majd a fiatalokat, hogy edge rusherek legyenek? Ők egyre jobban el vannak lehetetlenítve.amilyen roughing the passer zászlókat dobláltak az évben, nem értem a spíkert, hogy ez miért kérdéses.Hagyjuk akkor a passrush a gecibe. Legyen 10 elkapo 11 cb ellen
bogec7
Blevi
több mint 1 éve
bogjosi
1 494
nem is vitatkozom ezzel a kijelentéssel, sajnos sporik nem konzekvensek, de ebben sincs semmi újdonság :/amilyen roughing the passer zászlókat dobláltak az évben, nem értem a spíkert, hogy ez miért kérdéses.Viszont akkor lehetne minden qb-nál dobálni, nem csak a kiváltságosoknak. Mert nem 1x láttam, hogy más, jelentéktelenebb irányítóra ilyet nem dobtak be.
bogec7
shagi0206
több mint 1 éve
shagi0206
10 926
Toney meg egy csicska. Érdekes, a Chiefsnél nem sérül meg 😀 A Giantsnél meg nem volt 2 egymást követő meccse épségben.
több mint 1 éve
amilyen roughing the passer zászlókat dobláltak az évben, nem értem a spíkert, hogy ez miért kérdéses.Hagyjuk akkor a passrush a gecibe. Legyen 10 elkapo 11 cb ellen
bogec7
több mint 1 éve
Ez simán RTP volt bőven megállhatott volna a labda sehol de mèg nyakon vágta...nem is èrtem a reklamációt...😏
több mint 1 éve
shagi0206
10 926
amilyen roughing the passer zászlókat dobláltak az évben, nem értem a spíkert, hogy ez miért kérdéses.Viszont akkor lehetne minden qb-nál dobálni, nem csak a kiváltságosoknak. Mert nem 1x láttam, hogy más, jelentéktelenebb irányítóra ilyet nem dobtak be.
bogec7