Eredményközvetítő 2022
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Kezdek ideges lenni.
több mint 1 éve
nando89
3 894
Borzasztó harmatos ez az Offens, kene egy labda szerzés .
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Nem akarok a Packers ellen lenni, de látva az utóbbi hetekben a Packerst, nekem mint semleges szurkoló a 49ers-Seahawks meccs izgibb lenne.Szerintem mi szorosabb meccset játszanánk, de ki tudja.
KeyG
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Mondtam, 50 yard a limit
több mint 1 éve
Detroit nem szólhat egy szót sem. Minden esèlyt megadunk, főleg támadóoldalon
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
KeyG
9 497
Nem akarok a Packers ellen lenni, de látva az utóbbi hetekben a Packerst, nekem mint semleges szurkoló a 49ers-Seahawks meccs izgibb lenne.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
KeyG
9 497
Ezt én is sejtem, leírtam egy topicba.Dobják már ki a menetrendet…Úgyis a Jax-Chargers meccs lesz az első
KeyG
Kampman
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
A Lions O sem a legélesebb ma szerencsére.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Dobják már ki a menetrendet…Úgyis a Jax-Chargers meccs lesz az első
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 497
Dobják már ki a menetrendet…
több mint 1 éve
Volt már néhány meccs a szezonban, amit kiengedtünk a kezünkből, ezt a mostanit nagyon nem kellene.
több mint 1 éve
Így is lehet látni 😊Blokkolt az emberünk egy parádésat!😁Attól függetlenül nem tudom, hogy szabályos volt-e a védő megmozdulása. De igazából mindegy isEz is szabályos volt?Tonyan kilépett….
Gergőbácsi
KeyG
Gergőbácsi
Utley
Douglas rule: tilos FG kísérletnél a labdanyomást ellenőrizni
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Utley
264
Blokkolt az emberünk egy parádésat!😁Attól függetlenül nem tudom, hogy szabályos volt-e a védő megmozdulása. De igazából mindegy isEz is szabályos volt?Tonyan kilépett….
Gergőbácsi
KeyG
Gergőbácsi
több mint 1 éve
(0:02 - 2nd) (Field Goal formation) PENALTY on GB-R.Douglas, Unnecessary Roughness, 15 yards, enforced at GB 30 - No Play.Nagyon durván fogta meg a labdát
több mint 1 éve
KeyG
9 497
Szerintem nem.Attól függetlenül nem tudom, hogy szabályos volt-e a védő megmozdulása. De igazából mindegy isEz is szabályos volt?Tonyan kilépett….
Gergőbácsi
KeyG
Gergőbácsi
több mint 1 éve
Douglas átállt? 😊
több mint 1 éve
nando89
3 894
Bazz teljes szefosok vagyunk
több mint 1 éve
Attól függetlenül nem tudom, hogy szabályos volt-e a védő megmozdulása. De igazából mindegy isEz is szabályos volt?Tonyan kilépett….
Gergőbácsi
KeyG
több mint 1 éve
KeyG
9 497
Ez is szabályos volt?Tonyan kilépett….
Gergőbácsi
több mint 1 éve
A Lions tényleg ki akar cseszni a Packersel. (Phily, Frisco, Minnesota, Tampa Bay, Dallas, New York kék fele és Seattle likes this.)
több mint 1 éve
Ez is szabályos volt?
több mint 1 éve
Na fasza. A nagy dolgok nem akarnak összejönni...
több mint 1 éve
nando89
3 894
Szépen szabotaljuk saját magunkat
több mint 1 éve
Ez nagyon nem jól néz ki