Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 10 éve
Most mondd hogy ez nem Cutleré... Ez hihetetlenTomcsikPeppers beleért
több mint 10 éve
Most mondd hogy ez nem Cutleré... Ez hihetetlenTomcsikúgy is az ő hibája lesz, de azért 40%-ban én neki adom, Bennett főleg persze
Liverpool Fc
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Belső vállra, erőtlen dobás. Le is csöngették a meccset.
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Cutlerben lehet bízni.😀
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Kampman
28 290
Remélem ez az ember még sokat jön ide 😀
több mint 10 éve
Cutler közelít a glory holejához.
több mint 10 éve
Remek! Pontokat gyorsan, pls
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
Jól indul a buli
több mint 10 éve
HYYDE!! yEP
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Tomcsik
8 010
Meki mi a retket csinált ??? Állt és nézte ahogy a TE elfut melette... Hihetetlen. Amúgy maga az akció kés a vajon...
több mint 10 éve
potdom
52
van egy olyan érzésem hogy ez a meccs csak 14-0-ig lesz érdekes
több mint 10 éve
0-0-nál kb kötelező is nekimenni 1 yardrólJakehomerpláne otthon a lambeaun ha vn egy AR-ed, Szeretem mikor MMc bevállalós 😉 (Peppers TE játék NO-ban, Onside kick stb... nem jöttek be de néha furdul a kocka)
Liverpool Fc
több mint 10 éve
hogy hogy nem Peppers?Old Green BayMert csak chili van, de ő még nem red hot.
több mint 10 éve
0-0-nál kb kötelező is nekimenni 1 yardról
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nem iszok kávét, pont azért amiért Obelix sem ihat a gallok csodalöttyéből. Mert annak beláthatatlan következményei lennének. (Pedig én nem is estem bele az üstbe kiskoromban.)milyen kávét iszol?Old Green BayLacy majd befutOld Green BaySzerintem már most elég nagy sztár.iktriad
több mint 10 éve
McCarthy és Rodgers tökei nem fagytak még le.iktriadnem szoktak, relax van 😀
Liverpool Fc
több mint 10 éve
O rookie of the year címet már nem veheti el tőle senki de tegyük hozzá, hogy AR hiányában majd másfélszer ennyit futottunk és teljesen átalakult a fal block mentalitása ismilyen kávét iszol?Old Green BayLacy majd befutOld Green BaySzerintem már most elég nagy sztár.iktriad
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Ez azért történt így, mert ez esik nekünk a legrosszabbul.... 😊
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Új taktika, használjuk a TE-ket is
több mint 10 éve
McCarthy és Rodgers tökei nem fagytak még le.
több mint 10 éve
BomBosztik!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.