Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 3 éve
jabi
129
Ezen legalább nevettem egy jót, az ST produkciója után jól esett 🤣Az az ország, ahol az irónok laknak.Az ST nagyon sokat javult, de talán még nem eleget.Irónia?
nagylaza
jabi
Indubitably
több mint 3 éve
nando89
3 894
Mi az egy tablet ? Bocs csúsznak sorok , keddtől vége a szabinak 😀Az az ország, ahol az irónok laknak.Az ST nagyon sokat javult, de talán még nem eleget.Irónia?
nagylaza
jabi
Indubitably
több mint 3 éve
Nyilván...Az ST nagyon sokat javult, de talán még nem eleget.Irónia?
nagylaza
jabi
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Az ST nagyon sokat javult, de talán még nem eleget.Itt a del-westburry golfklub uri szalonjaban ennel kisse kemenyebben szoktunk fogalmazni
nagylaza
😉
több mint 3 éve
Indubitably
454
Az az ország, ahol az irónok laknak.Az ST nagyon sokat javult, de talán még nem eleget.Irónia?
nagylaza
jabi
I... don't care... John.
több mint 3 éve
nando89
3 894
Vedelem észnél van
több mint 3 éve
Indubitably
454
Vegyük úgy, hogy Trub dobott egy 50 yardos passzt 4. kísérletre 😀
Szerkesztette: Indubitably
I... don't care... John.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
ez még a felmondólevelét is elejtené, vagy másik szobába menne érteAzért ha veletlen sb-t is nyerunk a spec team edzot úgy basznam ki mint macskát szarni.Minden korulmenyek kozott...
nando89
jossbeaumont
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Az ST nagyon sokat javult, de talán még nem eleget.
több mint 3 éve
CharlieF
767
Egy dolgot mondjatok már el nekem, lehet off topic, de foglalkoztat egy ideje; Tudom, hogy sok sisak gyártó cégnek van license az NFL-ben. De hogy van az, hogy egyes játékosokon, főleg egyetemen, baromi állat, modern sisakok vannak, tiszta Ready Player One, ehhez képest Rodgers állandóan úgy néz ki, mint a második világháború színesben. Mi a szar? Ez a sisak gyártó miatt van? Vagy csak ilyen a feje?
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Ez a special team menjen már az anyjába. Inkább ne nyúljanak hozzá egy elrúgott labdához se, jobban járnánk.Jobb helyen allnank a stat szerint iden.
pecsi92
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Ez a special team menjen már az anyjába. Inkább ne nyúljanak hozzá egy elrúgott labdához se, jobban járnánk.2010 óta nem változott semmi.
pecsi92
több mint 3 éve
SBL
2 213
Azért ha veletlen sb-t is nyerunk a spec team edzot úgy basznam ki mint macskát szarni.Én már két hónapja megtettem volna
nando89
több mint 3 éve
Austint meglepte, h van ellenfel.ez vicc
Meg vagyunk atkozva STben.
Utjuk magunkat...
jossbeaumont
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Azért ha veletlen sb-t is nyerunk a spec team edzot úgy basznam ki mint macskát szarni.Minden korulmenyek kozott...
nando89
több mint 3 éve
pecsi92
505
Ez a special team menjen már az anyjába. Inkább ne nyúljanak hozzá egy elrúgott labdához se, jobban járnánk.
több mint 3 éve
Ki ez az új srác King mezében?nem tudom de maradjon ez a verziója még pár drive erejéig 😀
SBL
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Austint meglepte, h van ellenfel.Meg vagyunk atkozva STben.
Utjuk magunkat...
több mint 3 éve
nando89
3 894
Azért ha veletlen sb-t is nyerunk a spec team edzot úgy basznam ki mint macskát szarni.
több mint 3 éve
Ez egy szep lehetoseg.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Na Kinget se sokat dicsérem de ez most szép volt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!