Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 3 éve
Ki ez a Defni?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
😀Én nem várom el az ellenféltől, hogy ha TD-t csinál, sírjon.Ezzel a vigyora dologgal mit akarsz kihozni de tényleg hetek óta irogatod , nevet az ember .. ahogy 15 éve mindig kb ellenfelétől függetlenNa ez fasza láthattuk a szokásos gennyes vigyorát Rodgersnek. Jó lenne ha a védelem alkotna valamit mert ez így kúra kevés. Nem gondoltam az év elején higy a végén a D lesz a gyengeségünkNézz meg pár videót Rodgers tuesday with McAfee. Nem lehet nem imádni a faszit.
Tomcsik
Indubitably
nando89
SBL
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
SBL
2 213
Én nem várom el az ellenféltől, hogy ha TD-t csinál, sírjon.Ezzel a vigyora dologgal mit akarsz kihozni de tényleg hetek óta irogatod , nevet az ember .. ahogy 15 éve mindig kb ellenfelétől függetlenNa ez fasza láthattuk a szokásos gennyes vigyorát Rodgersnek. Jó lenne ha a védelem alkotna valamit mert ez így kúra kevés. Nem gondoltam az év elején higy a végén a D lesz a gyengeségünkNézz meg pár videót Rodgers tuesday with McAfee. Nem lehet nem imádni a faszit.
Tomcsik
Indubitably
nando89
több mint 3 éve
Indubitably
454
No hard feelings! Fans gotta do what they gotta do.Mondod Green Bay szurkolóként. Amellett hogy elismerem hogy minden idők egyik ha nem a legjobb QB-a. De a stílusától királya hideg. Nagyon nem bírom a fazont...Na ez fasza láthattuk a szokásos gennyes vigyorát Rodgersnek. Jó lenne ha a védelem alkotna valamit mert ez így kúra kevés. Nem gondoltam az év elején higy a végén a D lesz a gyengeségünkNézz meg pár videót Rodgers tuesday with McAfee. Nem lehet nem imádni a faszit.
Tomcsik
Indubitably
Tomcsik
I... don't care... John.
több mint 3 éve
nando89
3 894
Ezzel a vigyora dologgal mit akarsz kihozni de tényleg hetek óta irogatod , nevet az ember .. ahogy 15 éve mindig kb ellenfelétől függetlenNa ez fasza láthattuk a szokásos gennyes vigyorát Rodgersnek. Jó lenne ha a védelem alkotna valamit mert ez így kúra kevés. Nem gondoltam az év elején higy a végén a D lesz a gyengeségünkNézz meg pár videót Rodgers tuesday with McAfee. Nem lehet nem imádni a faszit.
Tomcsik
Indubitably
több mint 3 éve
SBL
2 213
Kár volt ezért a blokkért!
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Mondod Green Bay szurkolóként. Amellett hogy elismerem hogy minden idők egyik ha nem a legjobb QB-a. De a stílusától királya hideg. Nagyon nem bírom a fazont...Na ez fasza láthattuk a szokásos gennyes vigyorát Rodgersnek. Jó lenne ha a védelem alkotna valamit mert ez így kúra kevés. Nem gondoltam az év elején higy a végén a D lesz a gyengeségünkNézz meg pár videót Rodgers tuesday with McAfee. Nem lehet nem imádni a faszit.
Tomcsik
Indubitably
több mint 3 éve
De lehet.Na ez fasza láthattuk a szokásos gennyes vigyorát Rodgersnek. Jó lenne ha a védelem alkotna valamit mert ez így kúra kevés. Nem gondoltam az év elején higy a végén a D lesz a gyengeségünkNézz meg pár videót Rodgers tuesday with McAfee. Nem lehet nem imádni a faszit.
Tomcsik
Indubitably
több mint 3 éve
Indubitably
454
Na ez fasza láthattuk a szokásos gennyes vigyorát Rodgersnek. Jó lenne ha a védelem alkotna valamit mert ez így kúra kevés. Nem gondoltam az év elején higy a végén a D lesz a gyengeségünkNézz meg pár videót Rodgers tuesday with McAfee. Nem lehet nem imádni a faszit.
Tomcsik
I... don't care... John.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Na ha ez fumble, akkor kb el is dőlt a meccs.Aztán mivel az Arizona Murray nélkül megmozdulni sem tud, létre jön az amitől a legjobban félek. S a legjobb a Packersnek, Vikingsnak és a Lionsnak.
több mint 3 éve
Nálam ez nem fumbliNálam igen.
pecsi92
több mint 3 éve
Így nem fogjuk megverni őket. A tálcán kínáltlehetőéget nem használjuk ki (teljeen), utána meg benyelünk egy ilyen paszt. Ha Kmet fumble, akkor kb vége
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
jossbeaumont
1 180
Mind1 mi ledz, Alexander zseni
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Na ha ez a sajtoké akkor mehetek is aludni vagy csinálni valami érdekeset...
több mint 3 éve
pecsi92
505
Nálam ez nem fumbli
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Trevathantől kb lehetetlent kértek most. Nem is sikerült neki.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Na ez fasza láthattuk a szokásos gennyes vigyorát Rodgersnek. Jó lenne ha a védelem alkotna valamit mert ez így kúra kevés. Nem gondoltam az év elején higy a végén a D lesz a gyengeségünkminden blitz-nek a fele igaz
Tomcsik
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Indubitably
454
Rodgers valami emberfeletti. Annyira tudja hol lesz az elkapója 1.276 sec múlva. Egy állat.
I... don't care... John.
több mint 3 éve
A Titans ellen MVS pályán se volt. Most meg Dillon nincs.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Na ez fasza láthattuk a szokásos gennyes vigyorát Rodgersnek. Jó lenne ha a védelem alkotna valamit mert ez így kúra kevés. Nem gondoltam az év elején higy a végén a D lesz a gyengeségünk
több mint 3 éve
naccerű
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Azé odabaszta az 1 yardra, tudnak ezek valamit.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!