Green Bay Packers - Dallas Cowboys
több mint 8 éve
Jo ejt!
több mint 8 éve
jó éjt!
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Köszi a követést! Gratula a Dallasnak.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
SBL
2 213
Gratulálok a Dallasnak. Több mint megérdelmelt győzelem
több mint 8 éve
na, akkor emmegvancsak az fáj, hogy nem tettem rá
2,70-ért megérte volna
több mint 8 éve
Zeke átlépte a 150-et.Zeke egy 15 éves fiú. Legjobb barátja Luther és a húga Ginger. Szerelme Olivia Masterson, miatta átdeszkázott egy 8 km-s félelmetes alagúton, amely tele volt kutyákkal.
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Kampman
28 290
A kettő nem zárja ki egymást. Jobban játszott a Cowboys, mi meg a 2014-es NFC döntő óta nem találjuk önmagunkat.Viszont szerintem a Green bay melyen tudása alatt játszott ma.Amikor 5 hete mindenki mélyen a tudása alatt játszik ellened, valamit jól csinálsz.
Blevi
gorbel
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Zeke átlépte a 150-et.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
köszi a követést, jó éjt
több mint 8 éve
Viszont szerintem a Green bay melyen tudása alatt játszott ma.Amikor 5 hete mindenki mélyen a tudása alatt játszik ellened, valamit jól csinálsz.
Blevi
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
A mai nap hozadéka, hogy TY váltja Adamst a No.3 WR poszton. Remélem!Mióta lett ilyen nagy darab? Tuti Lacy maradék kajáit neki adják.
SBL
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
én ilyet nem is mondtam 😊nando89volt ma sackünk ?amikor nem tudták eldönteni, hogy fumble vagy INT volt
nando89
Kurva jól játszott a dallas , lenyomták a torkunkon a labdátslowmotionEz a Dallas magához képest nem is játszott jól és így is simán nyernek..nagy a baj, sajnosEzt honnan veszed? Magunkhoz képest igenis jól játszottunk. A védelem kezd éledezni, de annyi.
Pep71
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Viszont szerintem a Green bay melyen tudása alatt játszott ma.
több mint 8 éve
nando89
3 894
volt ma sackünk ?amikor nem tudták eldönteni, hogy fumble vagy INT volt
nando89
Kurva jól játszott a dallas , lenyomták a torkunkon a labdátslowmotionEz a Dallas magához képest nem is játszott jól és így is simán nyernek..nagy a baj, sajnosEzt honnan veszed? Magunkhoz képest igenis jól játszottunk. A védelem kezd éledezni, de annyi.
Pep71
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Pep71
2 591
A mai nap hozadéka, hogy TY váltja Adamst a No.3 WR poszton. Remélem!Én már mióta remélem ezt..szép álom 😀
SBL
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Obama visszaadja a részvényétDe lehet, hogy már azzal is lekerül rólunk az átok, hogyha távozik a Fehér Házból
Old Green Bay
több mint 8 éve
Pep71
2 591
Obama visszaadja a részvényétmásban nagyon már nem bízhatunk 😀
Old Green Bay
több mint 8 éve
SBL
2 213
A mai nap hozadéka, hogy TY váltja Adamst a No.3 WR poszton. Remélem!
több mint 8 éve
Charlie Firpo
4 569
Ez a Dallas magához képest nem is játszott jól és így is simán nyernek..nagy a baj, sajnosEzt honnan veszed? Magunkhoz képest igenis jól játszottunk. A védelem kezd éledezni, de annyi.
Pep71
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Pep71
2 591
komolytalan..
több mint 8 éve
Lent volt a térde.
több mint 8 éve
Tactful Cactus