Houston Texans - Oakland Raiders
több mint 7 éve
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw
Szerkesztette: Pari
több mint 7 éve
na akkor közvélenykutatás: ki jött a meccset nézni és ki az eredménykövetőt? 😀Én irányítócsatát jöttem nézni, remélem jó helyen járok.
Wester
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
nem szeretnem rontani a sporttv bizniszet, de aki nem itthon nezi annak itt egy link😊www.youtube.com/watch?v=8vmDklxhHrw
Szerkesztette: Pari
több mint 7 éve
Hát akkor marad a vipbox...Go Raiders!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
na akkor közvélenykutatás: ki jött a meccset nézni és ki az eredménykövetőt? 😀
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
Meg Mézgáék Máris szomszéddal.Tévézni jönnek a rokonok?? 😊TV-tek nincsen sracok?Nekem nincs. Az a jo, ha otthon vagyok (Magyarorszagon), akkor sincs. De van full megnyitott UPC, DigiTV, AntennaDigital, Telecom dekoderem a szkamambol kifolyolag. Es TV nincs. Ha jonnek rokonok, ugy szoktam kolcsonkerni TVt par szerelo haveromtol. 😛
Adirotor
ulpianus
yooker
több mint 7 éve
Teabee
718
Hajrá AFCWest!
több mint 7 éve
hajrá cook!
több mint 7 éve
Jó Estét Urak!
több mint 7 éve
Neha neznek, foleg ott sok HBO meg mindenfaszom. 8 dekoderrel es nincs TV.Tévézni jönnek a rokonok?? 😊TV-tek nincsen sracok?Nekem nincs. Az a jo, ha otthon vagyok (Magyarorszagon), akkor sincs. De van full megnyitott UPC, DigiTV, AntennaDigital, Telecom dekoderem a szkamambol kifolyolag. Es TV nincs. Ha jonnek rokonok, ugy szoktam kolcsonkerni TVt par szerelo haveromtol. 😛
Adirotor
ulpianus
yooker
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Ricsi: Remélem a kedves mézők is felveszik a PO-üzemmódot.Jó, hát ez felhívás volt keringőre.
több mint 7 éve
Üdv!
több mint 7 éve
Tévézni jönnek a rokonok?? 😊TV-tek nincsen sracok?Nekem nincs. Az a jo, ha otthon vagyok (Magyarorszagon), akkor sincs. De van full megnyitott UPC, DigiTV, AntennaDigital, Telecom dekoderem a szkamambol kifolyolag. Es TV nincs. Ha jonnek rokonok, ugy szoktam kolcsonkerni TVt par szerelo haveromtol. 😛
Adirotor
ulpianus
több mint 7 éve
téves riasztás, naivan azt hittem a sport2-s stream-en nem eurosport2 megyna vajon az onlinetvkérésre oldalon átkapcsolnak-e eurosport2-ről a sport2-re?van stream most már
baggio
Wester
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
hol?na vajon az onlinetvkérésre oldalon átkapcsolnak-e eurosport2-ről a sport2-re?van stream most már
baggio
Wester
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Dobj egy linket kérlekna vajon az onlinetvkérésre oldalon átkapcsolnak-e eurosport2-ről a sport2-re?van stream most már
baggio
Wester
több mint 7 éve
TV-tek nincsen sracok?Nekem nincs. Az a jo, ha otthon vagyok (Magyarorszagon), akkor sincs. De van full megnyitott UPC, DigiTV, AntennaDigital, Telecom dekoderem a szkamambol kifolyolag. Es TV nincs. Ha jonnek rokonok, ugy szoktam kolcsonkerni TVt par szerelo haveromtol. 😛
Adirotor
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
na vajon az onlinetvkérésre oldalon átkapcsolnak-e eurosport2-ről a sport2-re?van stream most már
baggio
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
majd szólok a bright house networknek, hogy vegyék fel az alapcsomagba a sport2-t isTV-tek nincsen sracok?lehet van TV-jük, csak mondjuk előfizetés nem biztos h van 😀
Adirotor
Negritis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Elbuknak a nezoket, az Eurosport 2-n a Gyorskorcsolya jovedelmezobb mint egy QB-k nelkuli parharcNem hozza lázba a magyar streamelőket Connor Cook.az kemény, hogy az ÖSSZES magyar sportcsatornához találtam már streamet, kivéve a sport2-t...na vajon az onlinetvkérésre oldalon átkapcsolnak-e eurosport2-ről a sport2-re?a divxmozi.eu-n meg M4 megy 😊
baggio
empty taxi
baggio
iktriad
több mint 7 éve
espn-em az van kösz, de po-eredményközvetítőhöz sport2 dukál 😊Ha jó angolul! 😊 :----> www.vipbox.me/footballaz kemény, hogy az ÖSSZES magyar sportcsatornához találtam már streamet, kivéve a sport2-t...na vajon az onlinetvkérésre oldalon átkapcsolnak-e eurosport2-ről a sport2-re?a divxmozi.eu-n meg M4 megy 😊
baggio
empty taxi
baggio
Csita
---
több mint 7 éve
TV-tek nincsen sracok?lehet van TV-jük, csak mondjuk előfizetés nem biztos h van 😀
Adirotor
nekem is csak azért van mert a comedy-t is szoktam nézni a sport tv-k mellett
de ha elköltözök a mostani albimból lehet inkább league passezek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Csita
339
Ha jó angolul! 😊 :----> www.vipbox.me/footballaz kemény, hogy az ÖSSZES magyar sportcsatornához találtam már streamet, kivéve a sport2-t...na vajon az onlinetvkérésre oldalon átkapcsolnak-e eurosport2-ről a sport2-re?a divxmozi.eu-n meg M4 megy 😊
baggio
empty taxi
baggio
több mint 7 éve
Nem hozza lázba a magyar streamelőket Connor Cook.az kemény, hogy az ÖSSZES magyar sportcsatornához találtam már streamet, kivéve a sport2-t...na vajon az onlinetvkérésre oldalon átkapcsolnak-e eurosport2-ről a sport2-re?a divxmozi.eu-n meg M4 megy 😊
baggio
empty taxi
baggio
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
TV-tek nincsen sracok?