Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Pagano figyel! Marvin Lewis jegyzetelhet.
több mint 9 éve
Nincs gond, Connor Shaw helyreteszi Gilbertet , Johnny Cash-t meg elkülditek a csába és minden meg van oldva.melyik van rossz hatással melyikre ? 😀DripGilbertet könnyű megjegyezni onnan, hogy balhésabb eset Clevelandben a hírek szerint, mint Foci Jani. 😀😀iktriadbasszus nekem csak most esett le, hogy hetek óta összekevertem Dennardot Gilberttel.... csodálkoztam is, hogy lett előbbi akkora bust éretlensége folytán, mert abszolút nem ilyen volt a Michigan State-n, sőt épp az ellenkezője, de most tisztázódott a helyzet 😊baggioOtt van Nelson, és a ROOKIE!!!MarioAnaDennard elitJakehomer
több mint 9 éve
Mikey
18 732
"Óriási időkérés!"
több mint 9 éve
jól látta Pagano, hogy a védő brutális missed tackle-t fog bemutatni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Óriási időkérés!!!
több mint 9 éve
Coaching!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
MarioAna
1 997
Dennard nem azért nem játszik, mert szar. Newman stabil, Hall a slotban szintén jó, Pacman meg élete szezonját futja. Ezen kívül még Kirkpatrick sem reménytelen. 4db első körös CB van előtte a rosteren, még ha ebből 3db 30+-os is.Azt hittem mind2 bust.Sixo67basszus nekem csak most esett le, hogy hetek óta összekevertem Dennardot Gilberttel.... csodálkoztam is, hogy lett előbbi akkora bust éretlensége folytán, mert abszolút nem ilyen volt a Michigan State-n, sőt épp az ellenkezője, de most tisztázódott a helyzet 😊baggioOtt van Nelson, és a ROOKIE!!!MarioAnaDennard elitJakehomer
Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
Josh Gordon mindnyájukra. 😀Gilbertet könnyű megjegyezni onnan, hogy balhésabb eset Clevelandben a hírek szerint, mint Foci Jani. 😀😀iktriadmelyik van rossz hatással melyikre ? 😀Drip
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Egyetértek teljes mértékben.kezd kurva unalmas lenni, hogy minden PO-meccsen faszkodunk, és nem tudjuk levetkőzni azokat a hibákat, amiket három éve tolunk Paganóvalremélem TD-t kapunk, aztán a Cincy kezdi a második félidőt, ott szinténStez-28-ig nincs bajbobi0092
Herron minden meccsen elszórakozik egy labdát, és általában a legfontosabb pillanatokban, végül valaki mindig megmenti a seggét, siralmas, hogy nem tudunk átlépni az árnyékunkon évek ótaStez
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
melyik van rossz hatással melyikre ? 😀Gilbertet könnyű megjegyezni onnan, hogy balhésabb eset Clevelandben a hírek szerint, mint Foci Jani. 😀😀iktriadbasszus nekem csak most esett le, hogy hetek óta összekevertem Dennardot Gilberttel.... csodálkoztam is, hogy lett előbbi akkora bust éretlensége folytán, mert abszolút nem ilyen volt a Michigan State-n, sőt épp az ellenkezője, de most tisztázódott a helyzet 😊baggioOtt van Nelson, és a ROOKIE!!!MarioAnaDennard elitJakehomer
több mint 9 éve
Vontae-t szereti Bernard, szegényt minden meccsükön kiüti legalább egyszer 😀
több mint 9 éve
Elnézést.not funny...😥Toto21Kéne egy választanom egy második kedvenc csapatot, hogy legyenek nekem is hátradőlős meccsekKampmanBears. 😀😀iktriad
több mint 9 éve
Azt hittem mind2 bust.basszus nekem csak most esett le, hogy hetek óta összekevertem Dennardot Gilberttel.... csodálkoztam is, hogy lett előbbi akkora bust éretlensége folytán, mert abszolút nem ilyen volt a Michigan State-n, sőt épp az ellenkezője, de most tisztázódott a helyzet 😊baggioOtt van Nelson, és a ROOKIE!!!MarioAnaDennard elitJakehomer
több mint 9 éve
fél sack és sárga vonal, napi F-Rich faszság letudva 10 perc alatt 😀
több mint 9 éve
kezd kurva unalmas lenni, hogy minden PO-meccsen faszkodunk, és nem tudjuk levetkőzni azokat a hibákat, amiket három éve tolunk Paganóvalremélem TD-t kapunk, aztán a Cincy kezdi a második félidőt, ott szinténStez-28-ig nincs bajbobi0092
Herron minden meccsen elszórakozik egy labdát, és általában a legfontosabb pillanatokban, végül valaki mindig megmenti a seggét, siralmas, hogy nem tudunk átlépni az árnyékunkon évek óta
több mint 9 éve
Gilbertet könnyű megjegyezni onnan, hogy balhésabb eset Clevelandben a hírek szerint, mint Foci Jani. 😀😀basszus nekem csak most esett le, hogy hetek óta összekevertem Dennardot Gilberttel.... csodálkoztam is, hogy lett előbbi akkora bust éretlensége folytán, mert abszolút nem ilyen volt a Michigan State-n, sőt épp az ellenkezője, de most tisztázódott a helyzet 😊baggioOtt van Nelson, és a ROOKIE!!!MarioAnaDennard elitJakehomer
több mint 9 éve
ez is mekkora védelmi hiba bazzeg
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Istenem de megesszük....
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
remélem TD-t kapunk, aztán a Cincy kezdi a második félidőt, ott szinténStezNe jinxeld már szegény Scholest, neki a playoff nagy kíhívás így is.
több mint 9 éve
basszus nekem csak most esett le, hogy hetek óta összekevertem Dennardot Gilberttel.... csodálkoztam is, hogy lett előbbi akkora bust éretlensége folytán, mert abszolút nem ilyen volt a Michigan State-n, sőt épp az ellenkezője, de most tisztázódott a helyzet 😊Ott van Nelson, és a ROOKIE!!!MarioAnaDennard elitJakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
MarioAna
1 997
na mindjárt jön Andy "the momentum killer" Dalton villanása.
Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
remélem TD-t kapunk, aztán a Cincy kezdi a második félidőt, ott szinténStez-28-ig nincs baj
több mint 9 éve
Ahhoz képest , hogy csere, de azért nem egy Benwikere.Ott van Nelson, és a ROOKIE!!!MarioAnaDennard elitJakehomer