Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals

3 feliratkozó

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Pagano figyel! Marvin Lewis jegyzetelhet.
több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 868 — LIGHTS OUT!
Ott van Nelson, és a ROOKIE!!!MarioAna
Dennard elitJakehomer
basszus nekem csak most esett le, hogy hetek óta összekevertem Dennardot Gilberttel.... csodálkoztam is, hogy lett előbbi akkora bust éretlensége folytán, mert abszolút nem ilyen volt a Michigan State-n, sőt épp az ellenkezője, de most tisztázódott a helyzet 😊baggio
Gilbertet könnyű megjegyezni onnan, hogy balhésabb eset Clevelandben a hírek szerint, mint Foci Jani. 😀😀iktriad
melyik van rossz hatással melyikre ? 😀Drip
Nincs gond, Connor Shaw helyreteszi Gilbertet , Johnny Cash-t meg elkülditek a csába és minden meg van oldva.

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 732
"Óriási időkérés!"
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
jól látta Pagano, hogy a védő brutális missed tackle-t fog bemutatni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 19 363 — Vikings fan
Óriási időkérés!!!
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 198 — Deion Sanders for president!
Coaching!!!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
MarioAna 1 997
Dennard elitJakehomer
basszus nekem csak most esett le, hogy hetek óta összekevertem Dennardot Gilberttel.... csodálkoztam is, hogy lett előbbi akkora bust éretlensége folytán, mert abszolút nem ilyen volt a Michigan State-n, sőt épp az ellenkezője, de most tisztázódott a helyzet 😊baggio
Azt hittem mind2 bust.Sixo67
Dennard nem azért nem játszik, mert szar. Newman stabil, Hall a slotban szintén jó, Pacman meg élete szezonját futja. Ezen kívül még Kirkpatrick sem reménytelen. 4db első körös CB van előtte a rosteren, még ha ebből 3db 30+-os is.

Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Jó időkérés baszki...

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gilbertet könnyű megjegyezni onnan, hogy balhésabb eset Clevelandben a hírek szerint, mint Foci Jani. 😀😀iktriad
melyik van rossz hatással melyikre ? 😀Drip
Josh Gordon mindnyájukra. 😀
több mint 9 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 353
remélem TD-t kapunk, aztán a Cincy kezdi a második félidőt, ott szinténStez
-28-ig nincs bajbobi0092
kezd kurva unalmas lenni, hogy minden PO-meccsen faszkodunk, és nem tudjuk levetkőzni azokat a hibákat, amiket három éve tolunk Paganóval
Herron minden meccsen elszórakozik egy labdát, és általában a legfontosabb pillanatokban, végül valaki mindig megmenti a seggét, siralmas, hogy nem tudunk átlépni az árnyékunkon évek ótaStez
Egyetértek teljes mértékben.

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 102 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Dennard elitJakehomer
melyik van rossz hatással melyikre ? 😀

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Vontae-t szereti Bernard, szegényt minden meccsükön kiüti legalább egyszer 😀

több mint 9 éve
Kéne egy választanom egy második kedvenc csapatot, hogy legyenek nekem is hátradőlős meccsekKampman
Bears. 😀😀iktriad
not funny...😥Toto21
Elnézést.
több mint 9 éve
Dennard elitJakehomer
Azt hittem mind2 bust.

több mint 9 éve
toam New York Jets 2 401 — Suck for ?????
fél sack és sárga vonal, napi F-Rich faszság letudva 10 perc alatt 😀
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
-28-ig nincs bajbobi0092
kezd kurva unalmas lenni, hogy minden PO-meccsen faszkodunk, és nem tudjuk levetkőzni azokat a hibákat, amiket három éve tolunk Paganóval
Herron minden meccsen elszórakozik egy labdát, és általában a legfontosabb pillanatokban, végül valaki mindig megmenti a seggét, siralmas, hogy nem tudunk átlépni az árnyékunkon évek óta

több mint 9 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Davis boooom😀

több mint 9 éve
Dennard elitJakehomer
Gilbertet könnyű megjegyezni onnan, hogy balhésabb eset Clevelandben a hírek szerint, mint Foci Jani. 😀😀
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 244 — Giants fan
ez is mekkora védelmi hiba bazzeg
több mint 9 éve
Istenem de megesszük....

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Ne jinxeld már szegény Scholest, neki a playoff nagy kíhívás így is.
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 362 — no es importante
Dennard elitJakehomer
basszus nekem csak most esett le, hogy hetek óta összekevertem Dennardot Gilberttel.... csodálkoztam is, hogy lett előbbi akkora bust éretlensége folytán, mert abszolút nem ilyen volt a Michigan State-n, sőt épp az ellenkezője, de most tisztázódott a helyzet 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
MarioAna 1 997
na mindjárt jön Andy "the momentum killer" Dalton villanása.

Burrow > Luck valaha is
több mint 9 éve
-28-ig nincs baj

több mint 9 éve
Dennard elitJakehomer
Ahhoz képest , hogy csere, de azért nem egy Benwikere.