Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
végre baszki..
több mint 9 éve
Ki beszélt itt egyetemi fociról? 😀JJ levélben fenyegette meg a Sport TV-t , hogy felgyújtja az egészet ha nem beszéltem az egyetemi fociról.Sixo67éééés college kosárgabenMa már másodszor.iktriad
több mint 9 éve
Toto21
5 950
csak odaértek
több mint 9 éve
nagyon gyenge ez a bengals DgordonKöszi a jinxet😀
több mint 9 éve
a UNLV vs Kansas kosármeccs kapcsán?JJ levélben fenyegette meg a Sport TV-t , hogy felgyújtja az egészet ha nem beszéltem az egyetemi fociról.Sixo67éééés college kosárgabenMa már másodszor.iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
Kiesik T-Rich és alig futunk 😀 😀 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
nagyon gyenge ez a bengals D
több mint 9 éve
Na végre, Hilton beragasztózta a kesztyűjét...
több mint 9 éve
Nickset remélem megtartjuk, hatalmas király 😊StezSzépen jön haza olcsóért 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Nickset remélem megtartjuk, hatalmas király 😊StezJön a Jagsbe!
több mint 9 éve
JJ levélben fenyegette meg a Sport TV-t , hogy felgyújtja az egészet ha nem beszéltem az egyetemi fociról.éééés college kosárgabenMa már másodszor.iktriad
több mint 9 éve
szivatják a Digitéééés college kosárgabenMa már másodszor.iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Elég jó az O-line .. knock on wood 😊
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 9 éve
Mindegy.nem azért, nem azt mondtaKampmanMár "félve" kérdezem meg, de mi történt eddig dióhéjban?😀Suh taposott múlt héten, emiatt veszélyben a liga becsülete.Bazzani
OFF: Kurvaanyját a CSÁV-nak.Vrijbloed
több mint 9 éve
Nickset remélem megtartjuk, hatalmas király 😊
több mint 9 éve
éééés college kosárgabenMa már másodszor.
több mint 9 éve
éééés college kosár
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
hát nem...Akkor nem ismered Bartost. 😀VrijbloedMár "félve" kérdezem meg, de mi történt eddig dióhéjban?😀CSÁV??? az meg miThundersNFL
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Kampman
28 290
nem azért, nem azt mondtaMár "félve" kérdezem meg, de mi történt eddig dióhéjban?😀Suh taposott múlt héten, emiatt veszélyben a liga becsülete.Bazzani
több mint 9 éve
Akkor nem ismered Bartost. 😀Már "félve" kérdezem meg, de mi történt eddig dióhéjban?😀CSÁV??? az meg miThundersNFL
több mint 9 éve
Már "félve" kérdezem meg, de mi történt eddig dióhéjban?😀Suh taposott múlt héten, emiatt veszélyben a liga becsülete.
több mint 9 éve
Már "félve" kérdezem meg, de mi történt eddig dióhéjban?😀átbeszélték Suh taposását
és mondjuk az idei AFC playoff mezőnyét nézve ha valamikor, most nem kellene a liga kiegyenlítettségéről beszélni...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Már "félve" kérdezem meg, de mi történt eddig dióhéjban?😀vezet a Colts 13–7-re