Indianapolis Colts - Cincinnati Bengals
3 feliratkozó
több mint 9 éve
lol 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Fredo
205
Nekem a kedvencem az ismétlések bemondása. Az volt ma már?
több mint 9 éve
na most indulok a rona utcaba megvarom ricsit es agyonbaszom egy zsak naranccsal ...MMMSNincs valami keményebb?
több mint 9 éve
na most indulok a rona utcaba megvarom ricsit es agyonbaszom egy zsak naranccsal ...MMMSelőbb kérdezd meg Gyula véleményét
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
SUHton
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Neki már megvolt a mai "face palm"😀van még -tonra végződő nevű csapatokban? mert ezek szerint ragályos a PO-forma nálukbaggioTipton 😀bobi0092
több mint 9 éve
na most indulok a rona utcaba megvarom ricsit es agyonbaszom egy zsak naranccsal ...
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 9 éve
Bazza itt van, Suuuuuh 😀
több mint 9 éve
az Eagles is szerepet kapott a Playoffban!bobi0092csak nem idén
több mint 9 éve
Szerintem a Bengals tegnap éjjel ráküldte Paris Hiltont a névrokonára, hogy alaposan lefárassza a mai meccsre. Mondjuk lehet többe került, mit Scholes egyéves fizuja, de a playoff sikerért semmi se drága. 😀😀SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH!!!!!
több mint 9 éve
na Suhdurranjon a pezsgő!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
van még -tonra végződő nevű csapatokban? mert ezek szerint ragályos a PO-forma nálukbaggioRötliszbergton?
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
shady
1 820
na itt van Suh 😀
több mint 9 éve
vagy sokat rejszolt 😀TY-jal mi van?HulkeinsteinElfáradt a keze a babázásbanervihmv
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
van még -tonra végződő nevű csapatokban? mert ezek szerint ragályos a PO-forma nálukbaggioTipton 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
bobi0092
4 353
az Eagles is szerepet kapott a Playoffban!
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 9 éve
Reggie Nelson a pályán van egyáltalán, mert alig hallottam eddig a nevét ma?iktriadDarylt se mondták tegnap, agyonhallgatják az ex Jag sztárokat
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Jaja😊 Én azért örülök, hogy a haját ilyenkor nem növeszti hozzá😀www.sbnation.com/lookit/2014/1/11/5300042/lets-take-a-moment-to-talk-about-andrew-lucks-beard
FearTomi
több mint 9 éve
Kampman
28 290
James Jones droppolt ilyeneket fénykorában