Indianapolis Colts - Pittsburgh Steelers
1 hónapja
Klemó
5 656
Nincs nagy baj, ha a másik oldalon is bedobjk. Ezért írtam a Donte Jackson esetet....ami nem is volt nehezen látható....Jaj ne........ha ez zászló, az összes play az.....nem volt meghúzva....ezért írtam, hogy könnyű zászló. Úgy értettem, hogy könnyen repült. szerintem se kellene ezeket befújni, de szinte minden meccsen van egy halom olyan zászló a defensekre, amit simán el kellene engedni.
Klemó
uatu
1 hónapja
Klaci79
22 219
Ezt a Fields-et várom 3 hete
1 hónapja
Jaj ne........ha ez zászló, az összes play az.....nem volt meghúzva....ezért írtam, hogy könnyű zászló. Úgy értettem, hogy könnyen repült. szerintem se kellene ezeket befújni, de szinte minden meccsen van egy halom olyan zászló a defensekre, amit simán el kellene engedni.
Klemó
1 hónapja
Klaci79
22 219
Az a kérdés ez miért nem volt OPi, de mindegy, ezek a zebrák nagyon gyengék, pont ilyeneket érdemel ez a mai offenseEz vajon miért volt PI?Itt már megszoktuk....érzésből bedobott OPI-k és DPI-k....asszem ugyanez a banda fújt az első meccsünkön is.....de megvolt a passz, szóval nagyjából lényegtelen.
peterk2005 udvari bolond
Klemó
1 hónapja
Klemó
5 656
jó nézni flaccot, ahogy a zsebben nézelődik és nyugodt marad, ilyen nincs már sok.Mondjuk ja. Higsmith cseréje is kiesett és Wattot meg duplázzák.
gedam
Jaj ne........ha ez zászló, az összes play az.....nem volt meghúzva....Ez vajon miért volt PI?mert nem volt catch, és már a megfordulásnál két kézzel megfogta a WR derekát. Könnyű zászló volt, az biztos, de nem megadhatatlan.
peterk2005 udvari bolond
uatu
De tudod mit.....Donte Jacksonon....a sisakhúzás....na az kontakt.....persze OPI nincs bedobva....pedig ott lett volna az INT....semmi baj....
1 hónapja
xtaki
3 441
jó nézni flaccot, ahogy a zsebben nézelődik és nyugodt marad, ilyen nincs már sok.Hianyoznak a regi nagyok.
gedam
1 hónapja
Na jöjjön még egy Colta TD, aztán az egész második félidő garbage time lesz, lehet statot tolni, gyakorolni.
1 hónapja
Ez vajon miért volt PI?mert nem volt catch, és már a megfordulásnál két kézzel megfogta a WR derekát. Könnyű zászló volt, az biztos, de nem megadhatatlan.
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
gedam
5 902
jó nézni flaccot, ahogy a zsebben nézelődik és nyugodt marad, ilyen nincs már sok.
1 hónapja
Klemó
5 656
Ez vajon miért volt PI?Itt már megszoktuk....érzésből bedobott OPI-k és DPI-k....asszem ugyanez a banda fújt az első meccsünkön is.....de megvolt a passz, szóval nagyjából lényegtelen.
peterk2005 udvari bolond
1 hónapja
Ez vajon miért volt PI?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
bobi0092
4 353
Asszem atkapcsolok redzone-raA lényeget ott is mutatják 😛
xtaki
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
1 hónapja
Klaci79
22 219
Na ez vicc 🤣🤣
1 hónapja
xtaki
3 441
B+
1 hónapja
Na. kezd visszajönni az eddigi Colts defense. Overpressuring, utána elrontott tackle hegyek, a védelem szaladgál össze-vissza mint a mérgezett egerek.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
1 hónapja
Klaci79
22 219
nem, de azért az a fumble, meg a két majdnem pick...én jobban hiszek abban, hogy ők tesznek fel 4 TD-t, mint ez az offenseHa D feltesz 4 TD akkor van sanszA D-nek se megy ma
bcsarli, Udvari Főkóstoló
xtaki
1 hónapja
Ha D feltesz 4 TD akkor van sansz
1 hónapja
Klaci79
22 219
elsőre passz, másodikra a teljes védelem a box-ban és futunk..Canada, te vagy az?
1 hónapja
xtaki
3 441
Asszem atkapcsolok redzone-ra
1 hónapja
Hát mostmár csak nagyon ciki ne legyen!
1 hónapja
Klaci79
22 219
És lehet Herbiget is elvesztettük