Indianapolis Colts - Seattle Seahawks
több mint 3 éve
Nem baj igazabol, nyaron cserelunk Lawrence-ert, addigra bustkent mar atadolistan lesz. 🙂
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Hát, ahogy látom, Flowers tavalyról átmentette a "közelről nézem szigorúan, hátha elejti a labdát" formáját... :/
több mint 3 éve
Majd ha fantasyben nalam lesz, er. 😂Mostmar Taylore vagy Pittmane legyen a td!Pascal eltársat már meg se akarják dobni?
Stez
Az ő TDje már szart ér?
akdestroyer
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Ezt a meccset 21-10nel fejben feladta a csapat, a tamadosor legalabbis.Ez a falon ment el.
Borbinho
több mint 3 éve
Ezt a meccset 21-10nel fejben feladta a csapat, a tamadosor legalabbis.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Mostmar Taylore vagy Pittmane legyen a td!Pascal eltársat már meg se akarják dobni?
Stez
Az ő TDje már szart ér?
több mint 3 éve
Gator66
363
Komoly kétpontos a 20ason befejezni 😀
több mint 3 éve
Hulye Paszkal, csak azert faultolr, hogy o kaphassa a TDt, es ne olyan, aki fantasyben nalam van!
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Meglepodtem volna, ha nincs flag. 😀Es egy ilyenre felallnak huddle-be... 😀 😀
Stez
több mint 3 éve
Meglepodtem volna, ha nincs flag. 😀
több mint 3 éve
Mostmar Taylore vagy Pittmane legyen a td!
több mint 3 éve
Az komoly dpi volt tegyem a füledbe...
több mint 3 éve
Ott a 4.!😀😀😀
Ha szerzünk még 1TD-t, úgy gondolom, nagyon nehéz dolga lesz a Coltsnak, ha nyerni akar.
akdestroyer
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Kenny egy csoda, de erthetetlen, hogy miert ot pakoljuk oda a 20 centivel magasabb gyerekre.
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Gratula a Seahawksnak, ne higyjetek, hogy olyan kurva jok voltatok ma, mi voltunk nagyon szarok 😀
több mint 3 éve
Azérta LT kiesése nem magyarázza, a RT pencake utáni sack-et. Itt az egész egység árnyéka a tavalyi önmagának.Az a legfajdalmasabb, hogy az egyik, ha nem a legerosebb egysegunk mondta a legnagyobb csodot ma... Ha a fal csak egy kicsivel jobb, akkor siman partyban lennenk..Azt sokan elfelejtik, hogy ez a fal a liga egyik legjobb LTjevel volt elit. Ennyit szamitott Castonzo. Nelkule a fal egyaltalan nem elit.
Bence94
Stez
A mások oldalon a secondary-től nem vártunk sokat, de ma még a front7 is hígfos.
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
Ott a 4.!Ha szerzünk még 1TD-t, úgy gondolom, nagyon nehéz dolga lesz a Coltsnak, ha nyerni akar.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Lehet, de ha nem szorakozik el a fonok ot-hat drive-ot run run kezdessel 1-2 yardokert, akkor talan nem addig jutunk, ameddig. Ha latod, hogy a falad nem oke, nem nyomod ennyire agressziven a futast.Reich is wtf, de egy ennyire gyengen jatszo O-linenal nem tudsz mit kezdeniWeek1 van, nem is értem miért csodálkozik itt bárki hogy valszeg kinyalunk 😀 amikor schedule-t hirdettek örültem hogy NFCs ellenfél jön. | Szerencsére a Titans is nyalókázik ma és Lawrence sem váltotta meg a világot a JAXnél |Nem csodalkozom abszolut, azt viszont nem lattam jonni, hogy konkretan Reich bukja el nekunk a meccset. Minden evben ad ajandekba harom meccset kb az ellenfelnek, de azt hittem, hogy most meg nem lesz ekkora homaly. Ez nagyon idegesit.
bobi0092
Stez
Bence94
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Az a legfajdalmasabb, hogy az egyik, ha nem a legerosebb egysegunk mondta a legnagyobb csodot ma... Ha a fal csak egy kicsivel jobb, akkor siman partyban lennenk..Azt sokan elfelejtik, hogy ez a fal a liga egyik legjobb LTjevel volt elit. Ennyit szamitott Castonzo. Nelkule a fal egyaltalan nem elit.
Bence94
Stez
8 QB hits and 3 sacks now on Carson Wentz.
— Zak Keefer (@zkeefer) September 12, 2021
Colts' offensive line hasn't played this poorly in years.
több mint 3 éve
Az a legfajdalmasabb, hogy az egyik, ha nem a legerosebb egysegunk mondta a legnagyobb csodot ma... Ha a fal csak egy kicsivel jobb, akkor siman partyban lennenk..Azt sokan elfelejtik, hogy ez a fal a liga egyik legjobb LTjevel volt elit. Ennyit szamitott Castonzo. Nelkule a fal egyaltalan nem elit.
Bence94
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Reich is wtf, de egy ennyire gyengen jatszo O-linenal nem tudsz mit kezdeniWeek1 van, nem is értem miért csodálkozik itt bárki hogy valszeg kinyalunk 😀 amikor schedule-t hirdettek örültem hogy NFCs ellenfél jön. | Szerencsére a Titans is nyalókázik ma és Lawrence sem váltotta meg a világot a JAXnél |Nem csodalkozom abszolut, azt viszont nem lattam jonni, hogy konkretan Reich bukja el nekunk a meccset. Minden evben ad ajandekba harom meccset kb az ellenfelnek, de azt hittem, hogy most meg nem lesz ekkora homaly. Ez nagyon idegesit.
bobi0092
Stez
több mint 3 éve
Week1 van, nem is értem miért csodálkozik itt bárki hogy valszeg kinyalunk 😀 amikor schedule-t hirdettek örültem hogy NFCs ellenfél jön. | Szerencsére a Titans is nyalókázik ma és Lawrence sem váltotta meg a világot a JAXnél |Nem csodalkozom abszolut, azt viszont nem lattam jonni, hogy konkretan Reich bukja el nekunk a meccset. Minden evben ad ajandekba harom meccset kb az ellenfelnek, de azt hittem, hogy most meg nem lesz ekkora homaly. Ez nagyon idegesit.
bobi0092
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Az a legfajdalmasabb, hogy az egyik, ha nem a legerosebb egysegunk mondta a legnagyobb csodot ma... Ha a fal csak egy kicsivel jobb, akkor siman partyban lennenk..
több mint 3 éve
Kiutjuk a Hawks korai pickjet, szep csavok vagyunk.
több mint 3 éve
bobi0092
4 353
Week1 van, nem is értem miért csodálkozik itt bárki hogy valszeg kinyalunk 😀 amikor schedule-t hirdettek örültem hogy NFCs ellenfél jön. | Szerencsére a Titans is nyalókázik ma és Lawrence sem váltotta meg a világot a JAXnél |
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.