NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Indianapolis Colts - Seattle Seahawks
több mint 3 éve
Ha most TD-t csinal a Seahawks, akkor vege a dalnak. Mondjuk szerintem igy is, Wentz viszont tetszik.Sunaznad mi?
Bence94
több mint 3 éve
Bence94
1 949
De ez kur fel, baszd meg, mi a szart csinal a kibaszott vedelem.....
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Ha most TD-t csinal a Seahawks, akkor vege a dalnak. Mondjuk szerintem igy is, Wentz viszont tetszik.
több mint 3 éve
Na mar latom, akkor iden Brady repul. 😀
több mint 3 éve
Egeszen oriasi, hogy Kenny vedekezik Metcalfen. 20 centi kulonbseg kb. 😀
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Vegre egy jo vedekezes...
több mint 3 éve
Nem mondom, hogy rossz, de egyszeruen siralmas tenyleg a mechanikaja es a labmunkaja, attol tartok, hogy emiatt o hosszu tavon eleg veszelyes lesz. Egyelore igazabol egy nehez passza volt, ugyhogy nincs igazan tesztelve. A zseb mondjuk szornyu elotte. Ballard meg fogja meg emlegetni, ha Fisher esetleg nem epul fel 1-2 heten belul, ki fogjak nyirni Vencelt.Amugy nekem pozitiv csalodas egyelore.. 😀MVP!Ennyire azert nem jo Wentz. 🙂
Sosem lehet elég korán elmondani!!!
akdestroyer
Stez
Bence94
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Amugy nekem pozitiv csalodas egyelore.. 😀MVP!Ennyire azert nem jo Wentz. 🙂
akdestroyer
Stez
több mint 3 éve
MVP!Ennyire azert nem jo Wentz. 🙂
akdestroyer
több mint 3 éve
Baba Yaga
829
Mi baj történhet, ha leszarjuk a CB poszot a mai NFLben hm?? 😊Willis amúgy safety 😀
Tony Adams
több mint 3 éve
Willist masodjara egetik meg kurva csunyan...Mondjuk a liga egyik legjobn elkapoja hogy maradhatott vele egy az egyben, az kerdes.
Bence94
több mint 3 éve
Mi baj történhet, ha leszarjuk a CB poszot a mai NFLben hm?? 😊
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Willist masodjara egetik meg kurva csunyan...
több mint 3 éve
ELSÜLT
több mint 3 éve
Na, ugyes a vedelem, hagytak idot egy tamadasra. 😂
több mint 3 éve
Igen, kicsit tartok tole, hogy Reich hibas dontesei a meccsbe kerulnek. Azert Wilsont sokszor nem fogjuk tudni megallitani, es nagyon fontos lett volna most a forditas, es hogy leporgessuk az orat.Facepalm, koszi ezt is, Reich. Persze mutogassunk Bradyre.ez most igy a leheto legrosszabb forgatokonyv. boven van idejuk vegigjonni, raadasul ok kezdik a masodik felidot is..
Stez
Bence94
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Metcalf pályán van? Fantasy-be most nézem idáig elkapása sincs. 😕Büntit már kapott. 😊
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 949
Metcalf pályán van? Fantasy-be most nézem idáig elkapása sincs. 😕
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Buckner is villanhatna mar
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Sztem a puntnál dobott zászlóra gondolt, azt nem értettük többen.Valaki homályositson fel pls, mi volt a szabálytalanság, nem értettem.Szerintem az oline futást blokkolt, de passzjáték lett belőle, és Kelly meg előrement. Sokadik amatőr hiba ma 😕
Hanni
Baba Yaga
több mint 3 éve
Baba Yaga
829
Valaki homályositson fel pls, mi volt a szabálytalanság, nem értettem.Szerintem az oline futást blokkolt, de passzjáték lett belőle, és Kelly meg előrement. Sokadik amatőr hiba ma 😕
Hanni
több mint 3 éve
Bence94
1 949
Facepalm, koszi ezt is, Reich. Persze mutogassunk Bradyre.ez most igy a leheto legrosszabb forgatokonyv. boven van idejuk vegigjonni, raadasul ok kezdik a masodik felidot is..
Stez