Jacksonville Jaguars - Indianapolis Colts

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 748 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha Taylort megfogják, a Colts halott. Mondjuk ez igen nagy HA idén.
több mint 4 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
ezt hogy lehetett elejteni...
deyell
Úgy hogy ezt csinálja egész évben. A WR edző Sanjay Lal (LOL) Baalke után a második legutáltabb ember Jacksonvilleben.
iktriad
azért csak nem a WR edző hibája hogy nem tudja megfogni a lábdát LOL😀
Adirotor
hát kié? a képességek fejlesztése a pozíciós edző feladta. Vagy szerinted gyerekkorban kialakul a mozdulatsor és megmarad örök életre? LOL
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 748 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
deyell
Úgy hogy ezt csinálja egész évben. A WR edző Sanjay Lal (LOL) Baalke után a második legutáltabb ember Jacksonvilleben.
iktriad
Adirotor
Ő is probléma, de utca hosszal vezet a Jags elejtett passzokban. Ma Trevor 7 incompletejából 6 volt drop.
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Remelem jonn majd Peterk es egy k.rva senkit nem erdeklo statisztikaval megmagyarazza miert nem szar Wentz…
Gator66
nem mondom, hogy nem szar, de hogy a támadófal nem segíti az tuti.
deyell
Ráadásul már zsinórban 6. éve. Sosem fog megváltozni - én megmondtam nektek az év elején, le lettem hurrogva, hogy itt az Eagles volt a baj és nem Carson.
Hulkeinstein
Par embert leszamitva a teljes itteni Colts brigad huzta a szajat, meg voltunk jo paran akik mar a csere lehetosegenel irtuk hogy ez Reich/Ballard allasaba fog kerulni legkesobb 2023ban 😀

De hiaba, Reich meg a kibaszott vallas elbasztak a franchiseunk 😕

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 653 — Whoops, looks like something went wrong.
Remelem jonn majd Peterk es egy k.rva senkit nem erdeklo statisztikaval megmagyarazza miert nem szar Wentz…
Gator66
deyell
Ráadásul már zsinórban 6. éve. Sosem fog megváltozni - én megmondtam nektek az év elején, le lettem hurrogva, hogy itt az Eagles volt a baj és nem Carson.
Hulkeinstein
Igazuk volt, akik lehurrogtak. Itt nem is Wentz a baj, hanem a masik 52 ember. Meg a HC. Meg a GM. Meg a DC. Meg az indianapolisi lakosok. Rossz az ido. Nagy a szel. A felmelegedes. Greta Thunberg!

több mint 4 éve
7 incomplete passza volt eddig Trevornak. Abból 6 drop.
több mint 4 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
deyell
iktriad
több mint 4 éve
deyell
több mint 4 éve
Gator66
deyell
O sem a tamadofalat. Talan ha nemi fingja lenne, hogy mi folyik a vedelembe, segithetne a falembereket, honnan szamitsanak blitzre. Meg ha nem toporogna folyton. Vagy rohangalna ki egybol ugy, hogy nem is jott epp nyomas.

több mint 4 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Gator66
deyell
több mint 4 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 719
Én azt mondom ha ilyen meccs kell ahhoz hogy ne Wentz legyen a kezdőnk jövőre inkább minthogy behúzzuk ezt és 1 and done a POban. Persze tudom hogy ez csak álom várom már az évvégi magyarázkodásokat...
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 341 — Sworn to the Dark

chemicals keep me under control

több mint 4 éve
Laviska te fakezű.
több mint 4 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 341 — Sworn to the Dark
Gator66

chemicals keep me under control

több mint 4 éve
Jo latni, hogy a hulyegyerek ezt a vetodesbol valo, kifordult kezzel dobalozast ketszer eljatssza hetente, jobbara megusszuk, de azert folytatja, mert o megmutatja, hogy csak el tudja baszni ugy is, hogy ne usszuk meg.

több mint 4 éve
1.-re drop.

TD kéne, legyen Jax TD!
több mint 4 éve
uatu Indianapolis Colts 1 054 — uatu@freemail.hu
ha ezt megadják incomplete showel pass-nak, akkor Wentz jön a bíróknak egy ...
több mint 4 éve
Gator66 363
több mint 4 éve
Vori fumble nelkul nincs meccs.

több mint 4 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 927 — Eagles & Seahawks fan
Franchise QB! Sosem volt még ilyen vele! Ja bocs, nem ide.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 580 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hamilton
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
elejti Wentz 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
2. szerzett fumble idén. LOL
több mint 4 éve
Vért ivott a D!!!!
több mint 4 éve
SirPub Cincinnati Bengals 1 806
Mekkora beszari edzo, tetje nincs a meccsnek, kibaszhatnanak a rivalissal, erre inkabb rugnak. Ket yardrol.
Stez
nem valami olyasmi volt, hogy ha kikap a colts akkor kitérdelheti a raiders meg a chargers?
Adirotor
Dede
r.baggio
már le is játszódott a fejemben, és mekkora köcsögség lenne, ha az egyik a legvégén fake térdelne és dobatna egy hosszút
Adirotor
Egy svéd-dán meg egy német-osztrák meccs volt talán hasonló régebbi soccertornákon
r.baggio
Az osztrák-NSZK meccs után vezették be, hogy az utolsó csoportmeccseket egy időben játszák.

Ezt még anyám is két cekkerrel...