NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 503
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Jacksonville Jaguars - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Lemar a csereQB-m. Csak már nem Luck, hanem Rodgers mögött. Kicsit busy lett az offseason és még AB is nálam van
több mint 5 éve
Ez nem a mi napunk.
több mint 5 éve
gedam
5 905
persze, nem reális, de szépeket dob lemar5.lemar td, rámegyünk az nfl rekordra🤣😝🤘🏻En imadom Lemar jatekat. De ez a Miami naggyon hosszu szezon ele nez.
gedam
ulpianus
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
5.lemar td, rámegyünk az nfl rekordra🤣😝🤘🏻Ezen a meccsen nehéz lesz.
gedam
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
6 Chiefs drive - 6 pontszerzés. Mi lenne, ha még Tyreek Hill is játszana?Nem szeretném spammelni a topikot gokkunos képekkel
iktriad
több mint 5 éve
5.lemar td, rámegyünk az nfl rekordra🤣😝🤘🏻En imadom Lemar jatekat. De ez a Miami naggyon hosszu szezon ele nez.
gedam
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
gedam
5 905
5.lemar td, rámegyünk az nfl rekordra🤣😝🤘🏻
több mint 5 éve
Lemar for MVP kozben. Mahom.. who?
több mint 5 éve
6 Chiefs drive - 6 pontszerzés. Mi lenne, ha még Tyreek Hill is játszana?
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
A fejemben összeállt a Pats-AB büntetés: minden snapben, mikor pályán van, automatikus unsportsmanlike conduct
több mint 5 éve
Ez most dőlt el..
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Jön a garbage time. Abban jók szoktunk lenni.
több mint 5 éve
taunting. Minden szabalytalansagot latunk ma.
több mint 5 éve
batyu
630
Értsd jól, délelőtt szerette saját magátA Pats? Csak délelőtt?Az még nem délelőtt volt, amikor a Pats csalt? 😉A Ravens mostani 42 (es hol a vege) pontja utan holnap Norbi es gedam tombolni fognak.én már ma kivertem
ulpianus
gedam
batyu
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Harrison rem gyenge, de meg buta is
több mint 5 éve
Sherminator, akire mindig szamithatsz
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Anthony Sherminator
több mint 5 éve
Schwartz mekkora elkapast nyomott, elit elkapo xD
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Ha Antonio Brown meglássa a KC offense statjait, holnap trédet kér és/v leüti BB-t
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
Mahomestől eltekintve is Fournetteről nekem a '12 draft 1/3as választása ugrik be, bár LF annyira nem gyenge, talán ...Coughlinnak pont elég. Megjegyzem Fournette Mahomes előtt lett kiválasztva...biztos velem van a baj, de szerintem egy 1/4es futótól az hogy nem szar az kevés 😕végre van egy jó QB-ja a Jaxnek, most már csak egy használható futó kelleneLF nem tűnik most szarnak pedig.
Cuchulain82
kristóf17
Cuchulain82
(goes out and cry)
iktriad
több mint 5 éve
Ramsey-ék engedtek majdnem 200 yardot Watkinsnak???😮szerintem eddig Ramseynek nem is volt levedekezett passza, ami fele ment, complete lett, bar Bouyenal is
Fast Willie
több mint 5 éve
Ramsey-ék engedtek majdnem 200 yardot Watkinsnak???😮Ramsey meg most is Hillt fogja.
Fast Willie
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Ramsey-ék engedtek majdnem 200 yardot Watkinsnak???😮
több mint 5 éve
Értsd úgy, hogy ma jó. Én így dicsérek 😀Coughlinnak pont elég. Megjegyzem Fournette Mahomes előtt lett kiválasztva...biztos velem van a baj, de szerintem egy 1/4es futótól az hogy nem szar az kevés 😕végre van egy jó QB-ja a Jaxnek, most már csak egy használható futó kelleneLF nem tűnik most szarnak pedig.
Cuchulain82
kristóf17
Cuchulain82
(goes out and cry)
iktriad