NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 498
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Jacksonville Jaguars - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Green Bayben ez ritka. Együtt és külön-külön isSzörnyű az eddig is foghíjas lelátó, ahogy kiürül.Te helyi lakosként végig ülnéd a négy órát a tűző nap 40+ fokban, mikor le vagytok térdeltetve?
Tactful Cactus
Hanni
több mint 5 éve
Szörnyű az eddig is foghíjas lelátó, ahogy kiürül.Te helyi lakosként végig ülnéd a négy órát a tűző nap 40+ fokban, mikor le vagytok térdeltetve?
Tactful Cactus
több mint 5 éve
batyu
630
Szörnyű az eddig is foghíjas lelátó, ahogy kiürül.Ilyenkor a medencéből is előbb engedik le a vizet? 🤔
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Nem kerül IR-re, max visszatérősre. És mi már fizetünk idén egy QB-nak 16 miilót, aki nincs is kereten, még belefér egy 22 milliós is mellé, aki kereten van.Megvan a franchise QB Jacksonville-ben, csak kár, hogy Foles elég drága backup lett... 😊pont ez jutott nekem is az eszembe, ráadásul ha IRre kerül akkor még backupnak sem jó
somoskovig
Cuchulain82
több mint 5 éve
John Wick 3?? A ketto utan meg van aki penzt fektet ebbe?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Szörnyű az eddig is foghíjas lelátó, ahogy kiürül.A magyarok tuti maradnak
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Szörnyű az eddig is foghíjas lelátó, ahogy kiürül.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
Megvan a franchise QB Jacksonville-ben, csak kár, hogy Foles elég drága backup lett... 😊pont ez jutott nekem is az eszembe, ráadásul ha IRre kerül akkor még backupnak sem jó
somoskovig
több mint 5 éve
Iktriad a téma a tévében.Ha már a Jags nem. 😊
Amadeus
Ik emlìtés!!! Gratula.Valakinek ezt is kell néznie.
Más kérdés, h Maka kicsit bepirított ezzel a garbage time-t csak te nézeddel😁
Fast Willie
több mint 5 éve
Magnumnak egész jó QB rating mutatója lesz...6.körös sztár lesz? Hmm, mintha lett volna már ilyen..
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Megvan a franchise QB Jacksonville-ben, csak kár, hogy Foles elég drága backup lett... 😊
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Ik emlìtés!!! Gratula.Más kérdés, h Maka kicsit bepirított ezzel a garbage time-t csak te nézeddel😁
több mint 5 éve
Es tenyleg Minshew az uj Foles
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
A garbage timeot át kéne nevezni Jaguars timera. 😊
több mint 5 éve
Foles akkor megy a Patsbe Brady utodnak?
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 896
Iktriad a téma a tévében.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
Nem gondoltam, hogy a Jax D fogja lenullázni az O-t
több mint 5 éve
na, most Breeland valtotta el magat
több mint 5 éve
a BrownsA dream team nem az Eagles? Mert ők vezetnek.Mindekozben a lesajnalt Titans vezet a SB conternder Browns ellen.Kell a korai pofon a dream teamnek, de en amugy orulok a Titans sikerenek
ulpianus
Stez
iktriad
több mint 5 éve
Willie Parker
15 380
A Browns az új EaglesA dream team nem az Eagles? Mert ők vezetnek.Mindekozben a lesajnalt Titans vezet a SB conternder Browns ellen.Kell a korai pofon a dream teamnek, de en amugy orulok a Titans sikerenek
ulpianus
Stez
iktriad
több mint 5 éve
Én meg asszittem a Pats az 😉A dream team nem az Eagles? Mert ők vezetnek.Mindekozben a lesajnalt Titans vezet a SB conternder Browns ellen.Kell a korai pofon a dream teamnek, de en amugy orulok a Titans sikerenek
ulpianus
Stez
iktriad
több mint 5 éve
A dream team nem az Eagles? Mert ők vezetnek.Mindekozben a lesajnalt Titans vezet a SB conternder Browns ellen.Kell a korai pofon a dream teamnek, de en amugy orulok a Titans sikerenek
ulpianus
Stez
több mint 5 éve
Mindekozben a lesajnalt Titans vezet a SB conternder Browns ellen.Kell a korai pofon a dream teamnek, de en amugy orulok a Titans sikerenek
ulpianus