NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 504
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Jacksonville Jaguars - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
Goode, DJ Alexander és Leon Jacobs maradt LB-ben. Meg esetleg Josh Allen.
több mint 5 éve
ennek a sracnak szetment a terde.
több mint 5 éve
Ó *** meg, Williams..
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Na most ki maradt lent a Jaxbol?Kvinci
ulpianus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Szép jinx volt.Nini, az ott Poz (Paul Posluszny) az óriáskivetítőn. Tehát ott van a stadionban. Nem akar beszállni MLB-ben? 😊Williams jo lesz
iktriad
Stez
több mint 5 éve
Na most ki maradt lent a Jaxbol?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
na, akkor QUincynek is ennyi violt
több mint 5 éve
Watkins eddig 30 yards per catch. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Állítólag Jack elb.szott egy gyergyaöntést délelőtt, és azóta frusztrált...
több mint 5 éve
Ma magamhoz képest hiperpozitív vagyok.Nem gondoltam volna, hogy a védelem nagyobb csalódás lesz, mint az offense...A te hipernegatív attitűdöddel hogy csalódhatsz?!
iktriad
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nini, az ott Poz (Paul Posluszny) az óriáskivetítőn. Tehát ott van a stadionban. Nem akar beszállni MLB-ben? 😊Williams jo lesz
iktriad
több mint 5 éve
Nem gondoltam volna, hogy a védelem nagyobb csalódás lesz, mint az offense...Tavaly is kapott a vedelem olyat a Chiefstol, hogy onnantol egesz szezonra elment a kedvuk. 😀 Addig a meccsig eleg jonak tuntek. Szerencsere mar nem sok van hatra a szezonbol. 😉
iktriad
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Nem gondoltam volna, hogy a védelem nagyobb csalódás lesz, mint az offense...A te hipernegatív attitűdöddel hogy csalódhatsz?!
iktriad
több mint 5 éve
Nini, az ott Poz (Paul Posluszny) az óriáskivetítőn. Tehát ott van a stadionban. Nem akar beszállni MLB-ben? 😊
több mint 5 éve
Nem gondoltam volna, hogy a védelem nagyobb csalódás lesz, mint az offense...
több mint 5 éve
Félidei Alekosz azért remélem lesz...és még messze a playoff... 😀Kicsit azért meg kellene nyugodni, mert kinyírják egymást a srácok.Erről szól az eredménykövető...
pfefe8
Tactful Cactus
gamerkr
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Kicsit azért meg kellene nyugodni, mert kinyírják egymást a srácok.Erről szól az eredménykövető...
pfefe8
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Minshewt bírom. Tökös ez a srác. 😊
több mint 5 éve
Nekem -végeredményfüggetlenül- tetszik ez a meccs. Szórakoztató.
több mint 5 éve
most nem keresem elo, de van egy konyvem a pats elso 40 everol, abban van hasonlo sztori. lelatorol allt be valaki a korai idokben. holnap lehet elokeresem.Bemondjak majd a hangosba, hogy van-e a lelaton QB, aki szivesen jatszana.Hihi! 😀
winston
Nem, a csapat tagjanak kell lennie nyilvan, de nem kell az aktiv meccskeretben lennie. Attol meg akar idgenben jatszott meccsen is ott szokott lenni valaki. Bar a Jaxet ismerve, lehet tenyleg senki nincs. Mert mi baj lehet, ha uveg az iranyitod?
ulpianus
több mint 5 éve
Nincs is, rovid volt a passz, nem is eros. Ha megdobja, sima TD.Magnumnak van kar ereje 😎Pont azt mondták, hogy neki az nagyon nincs.
Chargers LT
iktriad
több mint 5 éve
batyu
630
Ha Foles csereként SB MVP, akkor az ő cseréje.....Csak magamat ideznem
batyu