NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 567
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Jacksonville Jaguars - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
Egyebkent Jacknek szerintem kinez egy meccs eltiltas, miutan a kiallitast kovetoen ramozdult a birokra.
több mint 5 éve
Ha Tebow a stadionban lenne, Sobri kapna egy orgazmust.Bemondjak majd a hangosba, hogy van-e a lelaton QB, aki szivesen jatszana.De egy PS-es QB ott van egyáltalán a meccskeretben?Nem kell aktiv keretben lennie, eleg ha itt van a stadionban. QB-kra specko szabaly van. Lehet harmadik, nem aktiv QBt behozni. Csak onnantol nem allhat visssza elozo ketto.
Sobri Jóska
ulpianus
winston
Na de Kaepernick ott van, akkor mi a szitu?
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
na jól van...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Nekem tetszik ez a meccs, ezek kinyirjak egymast.Mahomesba megint beletérdeltek. Vér fog folyni.
Stez
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Kampman
28 300
Most akkor Jack is Pats-hez megy?Most komolyan láttál már olyat, hogy egy játékos lekoccol a Pecchez, miután lesérült a kezdő QB?
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Most akkor Jack is Pats-hez megy?Bazdmeg 😂😂😂
Tactful Cactus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Nekem tetszik ez a meccs, ezek kinyirjak egymast.
több mint 5 éve
Most akkor Jack is Pats-hez megy?ahhoz kell egy két twitter post is majd
Tactful Cactus
több mint 5 éve
Bemondjak majd a hangosba, hogy van-e a lelaton QB, aki szivesen jatszana.De egy PS-es QB ott van egyáltalán a meccskeretben?Nem kell aktiv keretben lennie, eleg ha itt van a stadionban. QB-kra specko szabaly van. Lehet harmadik, nem aktiv QBt behozni. Csak onnantol nem allhat visssza elozo ketto.
Sobri Jóska
ulpianus
több mint 5 éve
Akkor nem Myles jack fog irányítani, ha Minshewval történik valami.
több mint 5 éve
Bakker, egy meccsen két ilyen QB sérülés... Hihetetlen. Bunyó, óriási Watkins teljesítmény... El sem hiszem.Mahomes mar ott dobalt az elobb kint, o visszajon.
Jack nyom egy A. Brownt.
Chargers LT
több mint 5 éve
De ha mondjuk Jacket meg kiállítják?Nincs. Azért írtam, hogy Myles Jack majd megoldja.De egy PS-es QB ott van egyáltalán a meccskeretben?Fogalmam sincs. Van egy ex Chiefs QB a practice squadon.Ha Minshew megsérül ki a QB a Jaxnál?Akkor ez Minsohw szerencse napja hogy Jaguár kezdő lehessen hosszútávonLegyen igazad. Az első driveja nem volt rossz.
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Sobri Jóska
Majd Myles jack megoldja.
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 5 éve
Jack beporgott rendesen.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Jackne elborult nagyon
Draft
több mint 5 éve
Bakker, egy meccsen két ilyen QB sérülés... Hihetetlen. Bunyó, óriási Watkins teljesítmény... El sem hiszem.Jack nyom egy A. Brownt.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
James007
1 854
Az öreg hegymászó a jó hegymászó...
több mint 5 éve
Na, akkor Williams az uj MLB. 8DNem, asszem Goode lesz az.
Stez
több mint 5 éve
Csere QB fight... Bexarás
Draft
több mint 5 éve
Jacknek nem igy kene kiszolgalnia a szerzodeset
több mint 5 éve
Na, akkor Williams az uj MLB. 8D
több mint 5 éve
A végén a két no 3 QB tolja le a meccset.. 😁