NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 557
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Jacksonville Jaguars - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Közben melózom sziasztok Füles megsérult ?? Vagy mi ?
több mint 5 éve
Mindekozben ha mar reklam van. Keeeenum es kis csapata vezet 10-0-ra a dream team Eagles ellen. Erdekes.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
rokaur
869
Egy ket no look pass meg amibol jon par int, bajusz a 4. negyedben hozza a combacket, figyeljetek meg.
több mint 5 éve
A Ravens közben alaposan ruházza a Dolphins. Lamarrnak 4/4, 140(!) yard, 2TD, 0INT-je van. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Hill is potyeszIgen, sajnabajna.
ThundersNFL
Mas. Honey Badger helyen nem Sorensen jatszik, hanem Tornhill (az utkozogep). Eloszor az hittem valami playhivas miatt ,de nem.
több mint 5 éve
Hill is potyesz
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Kampman
28 299
Hat az a baj ezzel a FOles-serulessel, hogy Romonak meg Rodgersnek is igy tort el a kulcscsontja, hogy raestek. Az meg kb. IR.
Stez
Hat az a baj ezzel a FOles-serulessel, hogy Romonak meg Rodgersnek is igy tort el a kulcscsontja, hogy raestek. Az meg kb. IR.Rodgers úgy 10 hét után tért vissza legutóbb.
Stez
több mint 5 éve
Minshew fogja megmenteni a szezont, ez eddig is biztos volt, csak pár meccsel előbb kell beugrania
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Watkins koszoni szepen, hogy a kutya nem fogta.
több mint 5 éve
Gyerünk Minshew, higgyünk a bajusz erejében!
több mint 5 éve
Élmény nézni a Chiefs #O!Óriási üres területek vannak.
steelwolf
Egyébként azt mondják idény elején a defense-ek szoktak inkább virítani. Hát, nézem a többi meccset is, de egyelőre a legtöbb meccsen még keresik magukat a védelmek.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Te ik, ha Minshew is megsérül, ki irányít?
több mint 5 éve
Foles out.
több mint 5 éve
Hat az a baj ezzel a FOles-serulessel, hogy Romonak meg Rodgersnek is igy tort el a kulcscsontja, hogy raestek. Az meg kb. IR.
több mint 5 éve
Eddig csodásan alakul minden.
több mint 5 éve
Na, innentől kezdve vége a meccsnek...
több mint 5 éve
Mahomes MVP formában kezdi a szezont. De hogy a Jags védelem mire készülhetett a meccs előtt, az rejtély.
több mint 5 éve
Élmény nézni a Chiefs #O!
több mint 5 éve
Fej vagy gyomor. Ha már idézet.Vagy ahogy Bruce Willis mondaná mellbe vagy szájba?Jax mélytorok készül?Ez eddig inkább anál.
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
több mint 5 éve
Sammy Watkinssal nem szamoltunk?
több mint 5 éve
Ne már..... 😕
több mint 5 éve
rokaur
869
Ez meccsgyoztes, HOF varomanyos bajusz!
több mint 5 éve