NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 563
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Jacksonville Jaguars - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
A Redskins közben 17:0-ra vezet a Philly ellen. Ha játszanék survival game-et, akkor a heti választásom jó eséllyel a Philly lett volna. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ez nem nézz ki jól...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
A jó Josh Allen.
több mint 5 éve
De egy PS-es QB ott van egyáltalán a meccskeretben?Nem kell aktiv keretben lennie, eleg ha itt van a stadionban. QB-kra specko szabaly van. Lehet harmadik, nem aktiv QBt behozni. Csak onnantol nem allhat visssza elozo ketto.
Sobri Jóska
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Mahomes, baszki... tanulj Luck butasagaibol, neki rament a karrierje ezekre. 8(
több mint 5 éve
Mahomes ajjaj...
Draft
több mint 5 éve
Mahomesnak is annyi?
több mint 5 éve
Ehh és erre a védelemre alapozva raktam meg Jax csoport győzelmét.... Én lámaAz meg lesz.
batyu
Nem a KC ellen kell nyeri.
Ellenük más se nagyon fog az alapszakaszban.
több mint 5 éve
Nincs. Azért írtam, hogy Myles Jack majd megoldja.De egy PS-es QB ott van egyáltalán a meccskeretben?Fogalmam sincs. Van egy ex Chiefs QB a practice squadon.Ha Minshew megsérül ki a QB a Jaxnál?Akkor ez Minsohw szerencse napja hogy Jaguár kezdő lehessen hosszútávonLegyen igazad. Az első driveja nem volt rossz.
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Sobri Jóska
Majd Myles jack megoldja.
iktriad
Sobri Jóska
Ehh és erre a védelemre alapozva raktam meg Jax csoport győzelmét.... Én lámaOlvasták Sobri hszét, hogy mindegy ez a meccs, és úgy is játszanak.
batyu
több mint 5 éve
Mindenki leirta Watkinsot, pedig nagyszeru jatekos. Csak meg egy holt szezonja sem volt mostanaig, hogy egeszseges lett volna. Most vegre sikerult. Megy is neki.
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
És ha nem sérül meg?Ha Minshew megsérül ki a QB a Jaxnál?Akkor ez Minsohw szerencse napja hogy Jaguár kezdő lehessen hosszútávonLegyen igazad. Az első driveja nem volt rossz.
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Sobri Jóska
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
rokaur
869
Ehh és erre a védelemre alapozva raktam meg Jax csoport győzelmét.... Én lámaCsak az over a KC-re 😉
batyu
több mint 5 éve
batyu
630
Ehh és erre a védelemre alapozva raktam meg Jax csoport győzelmét.... Én láma
több mint 5 éve
De egy PS-es QB ott van egyáltalán a meccskeretben?Fogalmam sincs. Van egy ex Chiefs QB a practice squadon.Ha Minshew megsérül ki a QB a Jaxnál?Akkor ez Minsohw szerencse napja hogy Jaguár kezdő lehessen hosszútávonLegyen igazad. Az első driveja nem volt rossz.
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 5 éve
Hat ez a Jax-vedelem valami elkepesztoen gyenge. Jack eddig baromira nem tudja betomni a Smith utan keletlezett lyukat.
több mint 5 éve
Fogalmam sincs. Van egy ex Chiefs QB a practice squadon.Ha Minshew megsérül ki a QB a Jaxnál?Akkor ez Minsohw szerencse napja hogy Jaguár kezdő lehessen hosszútávonLegyen igazad. Az első driveja nem volt rossz.
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ha Minshew megsérül ki a QB a Jaxnál?Akkor ez Minsohw szerencse napja hogy Jaguár kezdő lehessen hosszútávonLegyen igazad. Az első driveja nem volt rossz.
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
több mint 5 éve
Akkor most Ramsey arnyekkent kovesse Watkinst.
több mint 5 éve
Akkor ez Minsohw szerencse napja hogy Jaguár kezdő lehessen hosszútávonLegyen igazad. Az első driveja nem volt rossz.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Akkor ez Minsohw szerencse napja hogy Jaguár kezdő lehessen hosszútávonA Jax odaadja Ramseyt, Allent, harom elso kort es harom masodikat Luckert a Coltsnak.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Közben melózom sziasztokKapott 140 kg-ot a vállára...
Füles megsérult ?? Vagy mi ?
Rózsa Sándor (betyár)
Draft
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Akkor ez Minsohw szerencse napja hogy Jaguár kezdő lehessen hosszútávon
több mint 5 éve
Közben melózom sziasztokIgen. Vall.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Közben melózom sziasztokIgen. Chris jones letarolta.
Rózsa Sándor (betyár)
Állat vagyok, ami enni kér...