NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Jacksonville Jaguars - Philadelphia Eagles
124
20
15:30, ARENA4
Jacksonville Jaguars - Philadelphia Eagles
54 perce
Sokba fájna 😏Hurts is vissza akar vonulni tuti😂Hurts a futásánál, ha úgy csinál, mint aki meg akarja szerezni a 1st downt, akkor simán megvan, így meg turnover on downs...Nem èrtem tènyleg hogy mi ez a bènázás
gabokocka
Közben meglepődtem....ja nem 😡😡😡
dande2
Toto21
Ez így sima Jax win lesz...
54 perce
Meg Humphries-Ratajski a max4-en.én az ördögűzőt néztem meg most és mondom everton - hull cityhez nincs kedvemMegy egy jo ZTE-Nyiregyhaza is am!
és akkor látom a topikot hogy van, mondom faszom 😀
Negritis, a vajda
Toto21
54 perce
gyanítom az a "jó" csak szarkazmus 😀én az ördögűzőt néztem meg most és mondom everton - hull cityhez nincs kedvemMegy egy jo ZTE-Nyiregyhaza is am!
Negritis, a vajda
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
55 perce
Hurts is vissza akar vonulni tuti😂Hurts a futásánál, ha úgy csinál, mint aki meg akarja szerezni a 1st downt, akkor simán megvan, így meg turnover on downs...Nem èrtem tènyleg hogy mi ez a bènázás
gabokocka
dande2
55 perce
Egyre drágábbHello PW!!!Draga lesz!
iktriad
Toto21
Parker WashingtonHello PW!!!Herman?
iktriad
shagi0206
55 perce
én az ördögűzőt néztem meg most és mondom everton - hull cityhez nincs kedvemMegy egy jo ZTE-Nyiregyhaza is am!
Negritis, a vajda
55 perce
Hurts a futásánál, ha úgy csinál, mint aki meg akarja szerezni a 1st downt, akkor simán megvan, így meg turnover on downs...Nem èrtem tènyleg hogy mi ez a bènázás
gabokocka
56 perce
én az ördögűzőt néztem meg most és mondom everton - hull cityhez nincs kedvemfaszom, el is felejtettem hogy van délutáni meccsén is majdnem. Nagyban tolom a h3-mat, aztán 15:27-kor kapcsoltam hogy baszki, meccs van mindjárt.
Negritis, a vajda
shagi0206
58 perce
faszom, el is felejtettem hogy van délutáni meccsén is majdnem. Nagyban tolom a h3-mat, aztán 15:27-kor kapcsoltam hogy baszki, meccs van mindjárt.
Negritis, a vajda
58 perce
most tényleg olyan kurva bonyolult eltalálni a timingot? jobb, de még mindig korai a hang
58 perce
Hello PW!!!
59 perce
faszom, el is felejtettem hogy van délutáni meccs
59 perce
Ron Tolbert kezéből már kezd kicsűszni a meccs. Meglepő, ja nem.
1 órája
Hurts a futásánál, ha úgy csinál, mint aki meg akarja szerezni a 1st downt, akkor simán megvan, így meg turnover on downs...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 órája
Tipikus bèna kivitelezès.....
1 órája
Na most talán jó, végre megtalálták a timimgotazért még nem igazán..
zacknorb
1 órája
Na most talán jó, végre megtalálták a timimgotMIhelyst behoztam az alkalmazást? Az isten faszát akkor 😀
zacknorb
1 órája
Francba ez nem volt meg...Meg jo, hogy Hurts hatrafele nyujtotta a labdat elore helyett😂
dande2
1 órája
Na most talán jó, végre megtalálták a timimgot
1 órája
Francba ez nem volt meg...
1 órája
Elengedtem ezt, megyek PL-t nezni
1 órája
Zseni ez a hang, nagyon megérte kimenni Londonba