NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Jacksonville Jaguars - Philadelphia Eagles
174
29
15:30, ARENA4
Jacksonville Jaguars - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
51 másodperce
Alapvetően guard hiány volt. Ezért került oda.Hát ha a snapjei nagy részét LG-ben tolta (187 az 55 ellenében) , és centerhiány ellenére nem tartották meg, az erősen arra utal hogy guardként számoltak vele.? Kifejtenéd?Erre az Eagles C-re mondtak, hogy jobb, mint Jurgens? Lol. Ritka rossz snap voltJurgensre szimplán azt mondták hogy nem C.
Toto21
Ami elég WTF.
zacknorb
Greengo
zacknorb

E-A-G-L-E-S EAGLES !
1 perce
Sabrina Carpenter, Dua LipaA half time shownak az a celja, hogy olyanok is megnezzek, akik amugy a meccset nem, meg nem is kovetik a focit. Ha megnezed a Spotify top 5-ot, jo esellyel koztuk van a kovetkezo fellepo. Amig ezek kozt nincs rockbanda, ne szamits rajuk.Tudom, hogy Justin Timberlake és kölönösen a Maroon 5 is gyalázatos volt, de egyszer majd kíváncsi lennék egy fehér előadós halftime showra is.Én meg arra hogy mikor lesz végre egy olyan zenekar ami olyan zenét játszik amire lehet ugrálni/bulizni, nem vagyok rock fan de én tutira rockbandákat hívnék
Kampman
davemayer
Az en idei tippem: Olivia Rodrigo vagy Tate McRae
casaubon
Én NFL csevegőben már rég behívtam hogy idén női lesz.
2 perce
A half time shownak az a celja, hogy olyanok is megnezzek, akik amugy a meccset nem, meg nem is kovetik a focit. Ha megnezed a Spotify top 5-ot, jo esellyel koztuk van a kovetkezo fellepo. Amig ezek kozt nincs rockbanda, ne szamits rajuk.Tudom, hogy Justin Timberlake és kölönösen a Maroon 5 is gyalázatos volt, de egyszer majd kíváncsi lennék egy fehér előadós halftime showra is.Én meg arra hogy mikor lesz végre egy olyan zenekar ami olyan zenét játszik amire lehet ugrálni/bulizni, nem vagyok rock fan de én tutira rockbandákat hívnék
Kampman
davemayer
Az en idei tippem: Olivia Rodrigo vagy Tate McRae
3 perce
Hát ha a snapjei nagy részét LG-ben tolta (187 az 55 ellenében) , és centerhiány ellenére nem tartották meg, az erősen arra utal hogy guardként számoltak vele.? Kifejtenéd?Erre az Eagles C-re mondtak, hogy jobb, mint Jurgens? Lol. Ritka rossz snap voltJurgensre szimplán azt mondták hogy nem C.
Toto21
Ami elég WTF.
zacknorb
Greengo
5 perce
Ha Anton Harrison kiesik az NAGY érvágás.
5 perce
? Kifejtenéd?Erre az Eagles C-re mondtak, hogy jobb, mint Jurgens? Lol. Ritka rossz snap voltJurgensre szimplán azt mondták hogy nem C.
Toto21
Ami elég WTF.
zacknorb

E-A-G-L-E-S EAGLES !
6 perce
Erre az Eagles C-re mondtak, hogy jobb, mint Jurgens? Lol. Ritka rossz snap voltJurgensre szimplán azt mondták hogy nem C.
Toto21
Ami elég WTF.
7 perce
Tovabbra is szokásos....😔De a Run D remek még.
dande2
7 perce
Ha nem èrünk oda megint akkor nincs stop
8 perce
Tovabbra is szokásos....😔
10 perce
Erre az Eagles C-re mondtak, hogy jobb, mint Jurgens? Lol. Ritka rossz snap voltKb 5. szamú C rá senki nem modnta😛 szerintem Kendallra gondolsz aki sèrült. Majors èlete első meccse.
Toto21
12 perce
Erre az Eagles C-re mondtak, hogy jobb, mint Jurgens? Lol. Ritka rossz snap volt
12 perce
Na akkor csak a szokásos 😏
14 perce
Miért kiderült, ki lesz az idei Half Time Show fellépő?Tudom, hogy Justin Timberlake és kölönösen a Maroon 5 is gyalázatos volt, de egyszer majd kíváncsi lennék egy fehér előadós halftime showra is.Én meg arra hogy mikor lesz végre egy olyan zenekar ami olyan zenét játszik amire lehet ugrálni/bulizni, nem vagyok rock fan de én tutira rockbandákat hívnék
Kampman
davemayer
15 perce
Tudom, hogy Justin Timberlake és kölönösen a Maroon 5 is gyalázatos volt, de egyszer majd kíváncsi lennék egy fehér előadós halftime showra is.Én meg arra hogy mikor lesz végre egy olyan zenekar ami olyan zenét játszik amire lehet ugrálni/bulizni, nem vagyok rock fan de én tutira rockbandákat hívnék
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
17 perce
Dobod el! 😀Maka 1 másodperccel később kiabálj már baszom a szar arena4 technikátItt Londonban nem hallani 😁 viszont meleg sört adnak😬
Sifur
Invincible

E-A-G-L-E-S EAGLES !
18 perce
Maka 1 másodperccel később kiabálj már baszom a szar arena4 technikátItt Londonban nem hallani 😁 viszont meleg sört adnak😬
Sifur
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
23 perce
Tudom, hogy Justin Timberlake és kölönösen a Maroon 5 is gyalázatos volt, de egyszer majd kíváncsi lennék egy fehér előadós halftime showra is.Taylor Swift mindenkèp 😄😉
Kampman
32 perce
Egyszer teszek a jagsre, nyilvan akkor torik meg a formaNem láttál még Eagles meccset idén. 😀
Tdog
Nyugodj meg . Biztonságban van a pénzed.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
33 perce
Egyszer teszek a jagsre, nyilvan akkor torik meg a forma
33 perce
semmi, simán lehet volt valami ami miatt jogos voltJa bocs, bebaszott az alváshiány, de a bíróknak isazt a rendes clock, a playclock attól még kéne hogy menjen,m nem?miért nem megy a playclock?Incomp miatt
Negritis, a vajda
Akcidens
Negritis, a vajda
Akcidens
csak furcsálltam
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
35 perce
Akcidens
321
Ja bocs, bebaszott az alváshiány, de a bíróknak isazt a rendes clock, a playclock attól még kéne hogy menjen,m nem?miért nem megy a playclock?Incomp miatt
Negritis, a vajda
Akcidens
Negritis, a vajda