Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
Luton Town ugye Championship szint
több mint 5 éve
Szeretek veszélyesen élni 😀Még jó, hogy tippmixen nem tettem meg, hogy lesz legalább 48,5 pont... Ja de, megtettem 😀Kérdezhettél volna előtte
Ez nem fog ma jönni ugye? 😀
dioadam
Willie Parker
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 5 éve
Még jó, hogy tippmixen nem tettem meg, hogy lesz legalább 48,5 pont... Ja de, megtettem 😀Elég lett volna megnézni a Dallas elleni meccsünk eredményét és inkább eladakozhattad volna! 😊
dioadam
több mint 5 éve
Még jó, hogy tippmixen nem tettem meg, hogy lesz legalább 48,5 pont... Ja de, megtettem 😀Kérdezhettél volna előtte
dioadam
több mint 5 éve
Jó lenne ha a védelem csinálna néhány pontot, mert ha ezt a meccset futójátékra alapozzuk, akkor sírni fogok lassanPedig be kellene röffenteni a run-t, mert egysíkúak vagyunk
Klaci79
több mint 5 éve
Még jó, hogy tippmixen nem tettem meg, hogy lesz legalább 48,5 pont... Ja de, megtettem 😀Ez nem fog ma jönni ugye? 😀
NBII-es futballisták a f@szomat már
több mint 5 éve
Jó lenne ha a védelem csinálna néhány pontot, mert ha ezt a meccset futójátékra alapozzuk, akkor sírni fogok lassan
több mint 5 éve
Ő lenne a go to guy. Go to HELLÉs Ebronnal mi lenne? 😊Én már olyan régóta le akarom írni, hogy a szezon végén:nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
- Butlert mindenképpen elengedném, mert kevés, amit ebből az emberanyagból kihoz.
- Fitchner egy perccel sem maradna tovább, mint BB.
De meg akartam várni a 10-0-t, hogy legyen súlya a mondanivalómnak! 😀
Szokol
bcsarli
több mint 5 éve
Farháttal miért középen futunk?
több mint 5 éve
Elhoznám füvet nyírni, csak félek, hogy tönkre tenné a fűnyírót.És Ebronnal mi lenne? 😊Én már olyan régóta le akarom írni, hogy a szezon végén:nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
- Butlert mindenképpen elengedném, mert kevés, amit ebből az emberanyagból kihoz.
Szokol
bcsarli
több mint 5 éve
Ezt a drive-ot úgy terveztük, hogy biztos FG legyen
több mint 5 éve
ezek a futójátékok...már a snap pillanatában reménytelen...
több mint 5 éve
És Ebronnal mi lenne? 😊Én már olyan régóta le akarom írni, hogy a szezon végén:nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Szokol
több mint 5 éve
Bekarikázták Ben agyát
több mint 5 éve
McFarland középre, ez eredeti...
több mint 5 éve
Természetesen, ha bejön McFarland, akkor ő fut egyet és kész
több mint 5 éve
Deadpool-drive..
több mint 5 éve
A múltkor 21-0-ra égtünk ellenük az 1 negyedben, szóval a fejlődés egyértelmű.Megkérdőjelezhetetlen 😊
Jan
több mint 5 éve
Én már olyan régóta le akarom írni, hogy a szezon végén:nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
több mint 5 éve
A múltkor 21-0-ra égtünk ellenük az 1 negyedben, szóval a fejlődés egyértelmű.azért az már jó régen volt...még rendes QB-jük volt akkoriban 😀
Jan
több mint 5 éve
A múltkor 21-0-ra égtünk ellenük az 1 negyedben, szóval a fejlődés egyértelmű.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Az első pontjainkat nem úgy néz ki, hogy az O fogja feltenni.
több mint 5 éve
nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
több mint 5 éve
Szeretem az olyan meccseket, ahol megpróbáljuk megveretni magunkat egy gyenge csapattal, mert legalább felpörög a D is - néha.