Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
Alualu-ra már megvolt az esélyetek...Watt meg jönni akar...Ha kikaptok, TJ Watt itt marad Alualuval együtt.Grat a W-hez!A 15-1 és a 13-3-as szezonunk után is a Jaguarstől kaptunk ki, szóval én nem hiszem el a W-t, amíg nem látom 😊
Ez lesz Shad Khan 100. veresége Jags tulajként. Még 9 szezon se kellett neki mindehhez... Mindkét kezdő CB-nk, a kezdő TE-nk, a kezdő QB-nk, a 2. legjobb WR-ünk, aki egyben a 2. legjobb RB-nk is hiányzik, Go Jags! (fing hang)
iktriad
Jan
iktriad
több mint 5 éve
Mozillán azt látom, hogy halad a Jags. Gyorsan átváltok Chrome-ra.Exploreren még Fred Taylor a Jags futója!!!
Szokol
több mint 5 éve
Első play: 18y-os passz. AlakulNyugi, mindjárt puntolunk.
Jan
több mint 5 éve
Mozillán azt látom, hogy halad a Jags. Gyorsan átváltok Chrome-ra.
több mint 5 éve
Első play: 18y-os passz. Alakul
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Ha kikaptok, TJ Watt itt marad Alualuval együtt.Grat a W-hez!A 15-1 és a 13-3-as szezonunk után is a Jaguarstől kaptunk ki, szóval én nem hiszem el a W-t, amíg nem látom 😊
Ez lesz Shad Khan 100. veresége Jags tulajként. Még 9 szezon se kellett neki mindehhez... Mindkét kezdő CB-nk, a kezdő TE-nk, a kezdő QB-nk, a 2. legjobb WR-ünk, aki egyben a 2. legjobb RB-nk is hiányzik, Go Jags! (fing hang)
iktriad
Jan
több mint 5 éve
Nagyon izgatott vagyok. Time to watch Jaguars football, baby! pic.twitter.com/lo3aOMrTCK
— JP Acosta (@acosta32_jp) November 22, 2020
több mint 5 éve
Grat a W-hez!A 15-1 és a 13-3-as szezonunk után is a Jaguarstől kaptunk ki, szóval én nem hiszem el a W-t, amíg nem látom 😊
iktriad
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Grat a W-hez! Ez lesz Shad Khan 100. veresége Jags tulajként. Még 9 szezon se kellett neki mindehhez... Mindkét kezdő CB-nk, a kezdő TE-nk, a kezdő QB-nk, a 2. legjobb WR-ünk, aki egyben a 2. legjobb RB-nk is hiányzik, Go Jags! (fing hang)
több mint 5 éve
Jó estét mindenkinek!
P.Kirby BBC 2026.04.13.