NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 681
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 4 éve
Spy
2 337
Alualu-ra már megvolt az esélyetek...Watt meg jönni akar...Ha kikaptok, TJ Watt itt marad Alualuval együtt.Grat a W-hez!A 15-1 és a 13-3-as szezonunk után is a Jaguarstől kaptunk ki, szóval én nem hiszem el a W-t, amíg nem látom 😊
Ez lesz Shad Khan 100. veresége Jags tulajként. Még 9 szezon se kellett neki mindehhez... Mindkét kezdő CB-nk, a kezdő TE-nk, a kezdő QB-nk, a 2. legjobb WR-ünk, aki egyben a 2. legjobb RB-nk is hiányzik, Go Jags! (fing hang)
iktriad
Jan
iktriad
több mint 4 éve
Kampman
28 313
Mozillán azt látom, hogy halad a Jags. Gyorsan átváltok Chrome-ra.Exploreren még Fred Taylor a Jags futója!!!
Szokol
több mint 4 éve
Első play: 18y-os passz. AlakulNyugi, mindjárt puntolunk.
Jan
több mint 4 éve
Mozillán azt látom, hogy halad a Jags. Gyorsan átváltok Chrome-ra.
több mint 4 éve
Első play: 18y-os passz. Alakul
több mint 4 éve
Ha kikaptok, TJ Watt itt marad Alualuval együtt.Grat a W-hez!A 15-1 és a 13-3-as szezonunk után is a Jaguarstől kaptunk ki, szóval én nem hiszem el a W-t, amíg nem látom 😊
Ez lesz Shad Khan 100. veresége Jags tulajként. Még 9 szezon se kellett neki mindehhez... Mindkét kezdő CB-nk, a kezdő TE-nk, a kezdő QB-nk, a 2. legjobb WR-ünk, aki egyben a 2. legjobb RB-nk is hiányzik, Go Jags! (fing hang)
iktriad
Jan
több mint 4 éve
Nagyon izgatott vagyok. Time to watch Jaguars football, baby! pic.twitter.com/lo3aOMrTCK
— JP Acosta (@acosta32_jp) November 22, 2020
több mint 4 éve
Grat a W-hez!A 15-1 és a 13-3-as szezonunk után is a Jaguarstől kaptunk ki, szóval én nem hiszem el a W-t, amíg nem látom 😊
iktriad
több mint 4 éve
Grat a W-hez! Ez lesz Shad Khan 100. veresége Jags tulajként. Még 9 szezon se kellett neki mindehhez... Mindkét kezdő CB-nk, a kezdő TE-nk, a kezdő QB-nk, a 2. legjobb WR-ünk, aki egyben a 2. legjobb RB-nk is hiányzik, Go Jags! (fing hang)
több mint 4 éve
Jó estét mindenkinek!