Jacksonville Jaguars - Pittsburgh Steelers
több mint 5 éve
A tököm tele ezzel az egésszel, ha nem vagyunk képes futásokkal haladni, akkor inkább hagyjuk...ennek semmi értelme 😉By Ben Rhoethlisberger 😊
Klaci79
több mint 5 éve
azért mert Big Ben dobott egy szerencsés td-t, meg Claypool mázlival elkapta azért még szarok, nincsenek az első 50-ben.
Steelers fan
több mint 5 éve
Deadpool első. Vajon a pff-nél most már felfér a listára? 😊Már fel, de csak az alsó felére 😊
Reggio1914
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Ik, vannak ma a medencében?
több mint 5 éve
Deadpool első. Vajon a pff-nél most már felfér a listára? 😊
több mint 5 éve
A tököm tele ezzel az egésszel, ha nem vagyunk képes futásokkal haladni, akkor inkább hagyjuk...ennek semmi értelme 😉
több mint 5 éve
Game Over. Grat a W-hez.
több mint 5 éve
Fantasy points!!!
több mint 5 éve
JW profi
több mint 5 éve
Komoly passz volt
több mint 5 éve
Csak azt nem értem, hogy Conner miért Schobert felé fut, aki az egyetlen, aki tud szerelniMyles Jack az egyik legjobb LB az egész NFL-ben idén. 😉
Willie Parker
több mint 5 éve
D.Wattot miért nem használjuk?
több mint 5 éve
Csak azt nem értem, hogy Conner miért Schobert felé fut, aki az egyetlen, aki tud szerelni
több mint 5 éve
Bigben úgy gondolta, 5 Boz FG-al megússza a meccset, az elsőnél rájött, hogy ez nem fog összejönni...fákk
több mint 5 éve
Juju nagyokat harcol, tetszik 😊
több mint 5 éve
Na van aki azt hiszi, hogy Luton megveri ezt a Steelerst? Senki?Az utolsó jó passz volt, meglett volna a first
iktriad
több mint 5 éve
Pedig Szokol sok arcpálmát küldött már neki, de nem javulDe nem is az arca szépségéért 😊Nézd a jó oldalát, Ben régóta sír egy Plaxico 2.0-ért, most kapott kettőt. Igaz a TE inkább WR, nem az eszééért szeretjük, de evvan.Elhoznám füvet nyírni, csak félek, hogy tönkre tenné a fűnyírót.És Ebronnal mi lenne? 😊Én már olyan régóta le akarom írni, hogy a szezon végén:nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
- Butlert mindenképpen elengedném, mert kevés, amit ebből az emberanyagból kihoz.
- Fitchner egy perccel sem maradna tovább, mint BB.
De meg akartam várni a 10-0-t, hogy legyen súlya a mondanivalómnak! 😀
Szokol
bcsarli
Szokol
Spy
bcsarli
több mint 5 éve
Luton Town ugye Championship szintA mienk még annál is lejjebb játszik. NB III Nyugati csoport.
Willie Parker
több mint 5 éve
De nem is az arca szépségéért 😊Nézd a jó oldalát, Ben régóta sír egy Plaxico 2.0-ért, most kapott kettőt. Igaz a TE inkább WR, nem az eszééért szeretjük, de evvan.Elhoznám füvet nyírni, csak félek, hogy tönkre tenné a fűnyírót.És Ebronnal mi lenne? 😊Én már olyan régóta le akarom írni, hogy a szezon végén:nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
- Butlert mindenképpen elengedném, mert kevés, amit ebből az emberanyagból kihoz.
Szokol
bcsarli
Szokol
Spy
több mint 5 éve
Eleinte csak a vége felé kezdtük el, hogy nem futunk, aztán már a 3. negyedben, most már az első végén. Ezért fölösleges 3 futót tartani rosteren, ezt a 40-50y-ot összehozná egy is.Jó lenne ha a védelem csinálna néhány pontot, mert ha ezt a meccset futójátékra alapozzuk, akkor sírni fogok lassanPedig be kellene röffenteni a run-t, mert egysíkúak vagyunk
Klaci79
Willie Parker
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Nézd a jó oldalát, Ben régóta sír egy Plaxico 2.0-ért, most kapott kettőt. Igaz a TE inkább WR, nem az eszééért szeretjük, de evvan.Elhoznám füvet nyírni, csak félek, hogy tönkre tenné a fűnyírót.És Ebronnal mi lenne? 😊Én már olyan régóta le akarom írni, hogy a szezon végén:nem tudom...igazából mára teljesen kiismerhetetlen lett a támadójátékunk...sajnos főképp a saját szurkolók számára, mert pl a futást konstans fogják 90%-ban....megint egy jó futásunk volt, de persze nem azt folytatjuk, hanem ami nem működikÉs megint egy olyan játék, ahol esély sem volt az első kísérletre...😊Most már minden első negyedben erre számoljunk? 😊
Klaci79
Reggio1914
Klaci79
Szokol
bcsarli
Szokol
több mint 5 éve
Ez nem Minsú bajusz 😊