Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Faszom, futni kell, a feka csávó is megmondta
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Amig igy megy a futás es nem kerul Ben kezebe a labda addig jo 😀
herewego
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
| Igyekszem elkiabálni | 😊Várjál még ezzel...Bellt megint szétjátszatjákEz az utolsó éve nálunk...ha már úgyis menni fog, inkább itt játsszon rengeteget
Breki
Klaci79
Szokol
több mint 7 éve
Várjál még ezzel...Bellt megint szétjátszatjákEz az utolsó éve nálunk...ha már úgyis menni fog, inkább itt játsszon rengeteget
Breki
Klaci79
több mint 7 éve
Nem rossz, de a zászló mellett volt egy lemaradt blokkja, ami megölt egy futójátékot a scrimmage mögött.És volt egy baromi szép blokkja is...ahhoz képest, hogy rookie, összességében nekem nagyon tetszik a játéka...persze az ilyen baromságok nem, de reméljük kinövi hamarJujunak ma eddig a második nagy hibája..Ne legyél igazságtalan. Volt még egy elkapása is 5 yardért😀
Szokol
fcancellara
Klaci79
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
És volt egy baromi szép blokkja is...ahhoz képest, hogy rookie, összességében nekem nagyon tetszik a játéka...persze az ilyen baromságok nem, de reméljük kinövi hamarJujunak ma eddig a második nagy hibája..Ne legyél igazságtalan. Volt még egy elkapása is 5 yardért😀
Szokol
fcancellara
több mint 7 éve
fcancellara
1 559
Jujunak ma eddig a második nagy hibája..Ne legyél igazságtalan. Volt még egy elkapása is 5 yardért😀
Szokol
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
Bellt megint szétjátszatjákEz az utolsó éve nálunk...ha már úgyis menni fog, inkább itt játsszon rengeteget
Breki
több mint 7 éve
Breki
278
Bellt megint szétjátszatják
több mint 7 éve
Jujunak ma eddig a második nagy hibája..
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
McDonaldnak hosszú passz? Mondjuk ez nagy ötlet...egy rövidet se tud elkapni, ki gondolná, hogy ilyen megy felé 😕
több mint 7 éve
batyu
630
az 2-1 mert, öt gól amiből kettőt kihagynak 😊3-2, ne ha most lefújják, akkor ez egy átlagos hoki, vagy egy rettentő gyenge kézilabda meccs eredménye lehetneEgy izgalmas NB1 es mérkőzés 😂🤣
batyu
Breki
több mint 7 éve
Breki
278
3-2, ne ha most lefújják, akkor ez egy átlagos hoki, vagy egy rettentő gyenge kézilabda meccs eredménye lehetneEgy izgalmas NB1 es mérkőzés 😂🤣
batyu
több mint 7 éve
batyu
630
3-2, ne ha most lefújják, akkor ez egy átlagos hoki, vagy egy rettentő gyenge kézilabda meccs eredménye lehetne
több mint 7 éve
Breki
278
Ez én sem... Vannak hiányosságok ezek szerint. De boldogít, hogy Washingtonban az elkapást sem tudják mindig felismerni. 😏nem ismerik a szabályokat bazzeg?Viccen kívül szerintem a játékosok legalább fele nem tudja, hogy a safety punt olyan, mint a kickoff.
Szesze
Kampman
több mint 7 éve
gedam
5 905
végülis jó biznisz volt a safety
több mint 7 éve
Kampman
28 290
nem ismerik a szabályokat bazzeg?Viccen kívül szerintem a játékosok legalább fele nem tudja, hogy a safety punt olyan, mint a kickoff.
Szesze
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
nem ismerik a szabályokat bazzeg?nem hiszem...elnézték aztán rosszul pattant...
Szesze
több mint 7 éve
Kezdek elgondolkodni, hogy kilőjem...😀Nem kell, ha minden driveban lesz egy rossz snap, egész jó helyzetben vagyunk!
De komolyan😕
fcancellara
több mint 7 éve
nem ismerik a szabályokat bazzeg?
több mint 7 éve
Klaci79
22 220
hát ilyen faszokat se láttam még soha....
több mint 7 éve
😀 SAFETY ONSIDE PUNT