Kansas City Chiefs - Tennessee Titans
több mint 6 éve
Hehe, Deckeren Peters védekezik... egyértelmű h rá kell dobni 😀szerk: Na, mekkora előjinx volt.. nagy playcaller lennék.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
De Jó kis ázsiai macska 🐱a válogatós fajtádatAz a baj, hogy Mariota-nak nincs egy Gisele szintű múzsája!Brady>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idei Mariota0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
Ha a Chiefs most végigmegy, akkor kb el is dőlt.
ervinator
Toto21
iktriad
Toto21
baggio 🏈
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Vehetne neki valami viskót Mariota, ne a parton kelljen vergődnie.vágottszemű ő is, az előbb írtad, hogy ők úgyse látnak
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ő kicsoda? Így ruhában nem ismerem fel.a válogatós fajtádatAz a baj, hogy Mariota-nak nincs egy Gisele szintű múzsája!Brady>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idei Mariota0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
iktriad
Toto21
baggio 🏈
több mint 6 éve
Vehetne neki valami viskót Mariota, ne a parton kelljen vergődnie.a válogatós fajtádatAz a baj, hogy Mariota-nak nincs egy Gisele szintű múzsája!Brady>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idei Mariota0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
iktriad
Toto21
baggio 🏈
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
Mari óta azért sok minden történt Tennessee-ben. Lesznek még itt izgalmak.A Titans fanok a hibásak, nem írták le elégszer h Mariota kiégett 😊Brady>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idei Mariota0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
iktriad
dande
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Aloha.a válogatós fajtádatAz a baj, hogy Mariota-nak nincs egy Gisele szintű múzsája!Brady>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idei Mariota0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
iktriad
Toto21
baggio 🏈
több mint 6 éve
Elég pöpec kis ... vitorlás van ott a háttérben.a válogatós fajtádatAz a baj, hogy Mariota-nak nincs egy Gisele szintű múzsája!Brady>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idei Mariota0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
iktriad
Toto21
baggio 🏈
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Stifler mondaná Sunáznáma válogatós fajtádatAz a baj, hogy Mariota-nak nincs egy Gisele szintű múzsája!Brady>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idei Mariota0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
iktriad
Toto21
baggio 🏈
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
sajna nincs titans fan ittEhhez a szarhoz nem adják a nevüket Nanditóék. 😊
Janek
Tényleg Rajnával mi van? Rég láttam már itt.
több mint 6 éve
ervinator
1 700
Persze meg ha elmegy az áram, akkor akár a meccset is lefújhatják 😊És ha lesérül egyszerre Alex, Hunt és Kelce?! 😀 Akkor még bármi lehet!Az a Patriots vissza tudott jönni az ellen a Falcons ellen. Ez a Titans sosem fog a mai Chiefs ellen.0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
Kampman
Toto21
Titansnek minél előbb pontot kell feltenni, abból a driveból lehetett volna valami aztán Decker elintézte, hogy ne legyen. De Playoffban már kell néha kockázatot vállalni. Hasonló mint 2015 januárjában a Pats - Ravens meccs amikor 0-14nél majd 14-28-nál BB kockázatott és húzott meglepő dolgokat.
Ha a Titans konzervatívan tolja végig a meccset, akkor nem látom, miképp jöhetne vissza. De most végre kivédekeztek egy Chiefs támadást, meglátjuk mit tudnak kezdeni.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
a válogatós fajtádatAz a baj, hogy Mariota-nak nincs egy Gisele szintű múzsája!Brady>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idei Mariota0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
iktriad
Toto21
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Fontos volt, hogy odaírd az "idei"-t.Brady>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idei Mariota0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
iktriad
több mint 6 éve
James007
1 854
A lovárit nyomja ezerrelja meg Kleinheisler is végre megtanul egy idegennyelvetKétségtelenül, a magyar futball is megjavulhat holnap reggelreÉs ha lesérül egyszerre Alex, Hunt és Kelce?! 😀 Akkor még bármi lehet!Az a Patriots vissza tudott jönni az ellen a Falcons ellen. Ez a Titans sosem fog a mai Chiefs ellen.0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
Kampman
Toto21
Kampman
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Márk biztos Adoree rokona... :S Petershez hasolítani..
több mint 6 éve
Én a Pite: Találkozót nézem párhuzamban0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21Titans D feléledt?ez van ha valaki nem a kakasülőn ásítozik és parókakatalógust böngész közben
ThundersNFL
Tactful Cactus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Nem az nem fordulhat elő! Sajnos a halottakat már nem lehet visszahozni ahhoz!Kétségtelenül, a magyar futball is megjavulhat holnap reggelreÉs ha lesérül egyszerre Alex, Hunt és Kelce?! 😀 Akkor még bármi lehet!Az a Patriots vissza tudott jönni az ellen a Falcons ellen. Ez a Titans sosem fog a mai Chiefs ellen.0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
Kampman
Toto21
Kampman
több mint 6 éve
ja meg Kleinheisler is végre megtanul egy idegennyelvetKétségtelenül, a magyar futball is megjavulhat holnap reggelreÉs ha lesérül egyszerre Alex, Hunt és Kelce?! 😀 Akkor még bármi lehet!Az a Patriots vissza tudott jönni az ellen a Falcons ellen. Ez a Titans sosem fog a mai Chiefs ellen.0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
Kampman
Toto21
Kampman
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
A Titans fanok a hibásak, nem írták le elégszer h Mariota kiégett 😊Brady>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idei Mariota0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
iktriad
több mint 6 éve
Ja meg ha a fél KC bentmarad az öltözőben...És ha lesérül egyszerre Alex, Hunt és Kelce?! 😀 Akkor még bármi lehet!Az a Patriots vissza tudott jönni az ellen a Falcons ellen. Ez a Titans sosem fog a mai Chiefs ellen.0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
Kampman
Toto21
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Kétségtelenül, a magyar futball is megjavulhat holnap reggelreÉs ha lesérül egyszerre Alex, Hunt és Kelce?! 😀 Akkor még bármi lehet!Az a Patriots vissza tudott jönni az ellen a Falcons ellen. Ez a Titans sosem fog a mai Chiefs ellen.0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
Kampman
Toto21
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Az a baj, hogy Mariota-nak nincs egy Gisele szintű múzsája!Brady>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Idei Mariota0-14-nél félpályánál szerintem rá lehet menni 4.-re.khm...tavalyi SB rémlik?!
ervinator
Toto21
iktriad
több mint 6 éve
ismét egy bandwagon drukker 😕 😀 #sporttv
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz