Konferenciadöntők
10 hónapja
A tavalyi chiefs run (idegenben bills, es az ellen a ravens ellen) után őszintén nem értem miben remenykedik bárki 😀Ott egyebkent sztem jobb volt a ravens! Csak lamar eladta parszor a vegen! De lehet rosszul remlik
esanders10
10 hónapja
Oke.
10 hónapja
Én tavaly óta már nem dőlök be nekik.A tavalyi chiefs run (idegenben bills, es az ellen a ravens ellen) után őszintén nem értem miben remenykedik bárki 😀A rengeteg nagyon szoros alapszakaszmeccs hitette el sokakkal, hogy ez a Chiefs most sebezhetőbb, mint bármikor.
esanders10
Kampman
10 hónapja
Ha a főcsoportdöntőben remeg a Bills, mi lenne egy SB-on? Rossz endzone felé futnának?
10 hónapja
Tudtam az andrews chokenal h a bills ezt fogja csinalni.
10 hónapja
A tavalyi chiefs run (idegenben bills, es az ellen a ravens ellen) után őszintén nem értem miben remenykedik bárki 😀A rengeteg nagyon szoros alapszakaszmeccs hitette el sokakkal, hogy ez a Chiefs most sebezhetőbb, mint bármikor.
esanders10
10 hónapja
Ez innentol sima.
10 hónapja
Lehet menni aludni, eldőlt
10 hónapja
Lefott
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
A tavalyi chiefs run (idegenben bills, es az ellen a ravens ellen) után őszintén nem értem miben remenykedik bárki 😀
10 hónapja
azért a bills elkapóknál is van bajAllen is szarul dobta, simán lehetett volna továbbmenni
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Jobb lett volna nekimennek 4&10-re. Ha nem sikerül, jóformán ugyanott vannak 😊
10 hónapja
Jó bills faszkodik.
10 hónapja
azért a bills elkapóknál is van baj
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Van, aki ugy gondolkodik, hogy jobb megszerezni a vezetest az elejenÉs a többiek erről nem tudnak?Amugy logikus: ha te fejezed be az elso felidot, akkor eggyel tobb drive-ot vezethetszChiefs minden meccsen a második felidos kezdesre szavaz? Esküszöm nem emlékszem ennek ellentetjereBelichick is mindig ezt csinálta.
esanders10
Burkus
casaubon
esanders10
10 hónapja
Nagyon nagy nota.maradok ennél
Hendrix
Negritis, a vajda
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
www.youtube.com/watch?v=Mpr3ykRlql0maradok ennél
Hendrix
Negritis, a vajda
Ez jobb verzió 😊
10 hónapja
És a többiek erről nem tudnak?Amugy logikus: ha te fejezed be az elso felidot, akkor eggyel tobb drive-ot vezethetszChiefs minden meccsen a második felidos kezdesre szavaz? Esküszöm nem emlékszem ennek ellentetjereBelichick is mindig ezt csinálta.
esanders10
Burkus
casaubon
10 hónapja
Cisco a Jags elleni playoff meccsen pl. megtette. Le is ment. Henne meg csinált egy TD driveot...Mahomeste megutottek valaha ilyen futasnal ugy igazán egyszer?Ki merné megütni? Ha már csak csúnyán ránézel repül a zászló
esanders10
Tarsi
Szerkesztette: iktriad
10 hónapja
maradok ennél
Hendrix
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Amugy logikus: ha te fejezed be az elso felidot, akkor eggyel tobb drive-ot vezethetszChiefs minden meccsen a második felidos kezdesre szavaz? Esküszöm nem emlékszem ennek ellentetjereBelichick is mindig ezt csinálta.
esanders10
Burkus
10 hónapja
Worthy. Mert megérdemelte.
10 hónapja
Múlt héten csak viccből dobta el magát az oldalvonal mellett...Jaja. Csak viccből szokott sántikálni.Mahomeste megutottek valaha ilyen futasnal ugy igazán egyszer?Ki merné megütni? Ha már csak csúnyán ránézel repül a zászló
esanders10
Tarsi
ulpianus
10 hónapja