Konferenciadöntők
több mint 1 éve
Ez megint milyen döntés volt? Worty egy pillanatig nem birtokolta a labdát amíg az földet nem értAmilyen a kansasi és a Taylor Swift rajongóknak megfelel
Tarsi
több mint 1 éve
Ez megint milyen döntés volt? Worty egy pillanatig nem birtokolta a labdát amíg az földet nem ért
több mint 1 éve
Nyilván, de a pirosat azért én nagyobb varható haszon fejében dobálnám be a helyében.Mindegy minek itelik, ha bedobtak a holdingotNem mindegy, mert akkor csak 5 yardot nyer a Chiefs, ha nem catch és nem 30-at
eaglesmcnabb
Jakehomer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Mindegy is mi az ítélet, a lényeg hogy a kansasnek legyen jó. 😄
több mint 1 éve
Tudom.És NYÍLVÁN mindenhol 1 2 ev után elviszik a nagyot gurito koordinátorokat, itt még ez sem lesz, mert ez a spangli mar soha nem. Megy el innen😀Megégett ő már HC-ként.
Kurva idegesito
esanders10
Kampman
több mint 1 éve
És NYÍLVÁN mindenhol 1 2 ev után elviszik a nagyot gurito koordinátorokat, itt még ez sem lesz, mert ez a spangli mar soha nem. Megy el innen😀Megégett ő már HC-ként.
Kurva idegesito
esanders10
több mint 1 éve
Mindegy minek itelik, ha bedobtak a holdingotNem mindegy, mert akkor csak 5 yardot nyer a Chiefs, ha nem catch és nem 30-at
eaglesmcnabb
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Mindegy minek itelik, ha bedobtak a holdingotÉn sem értem, hogy mi értelme volt bedobni a pirosat.
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Nem hiszem, hogy altatnának. Inkább az a fajta csapat, amelyik a PO-ra áll össze igazán, de akkor nagyon, és minél nagyobb a tét, annál koncentráltabban játszik.Világos volt nekem is, hogy altatnak.Én tavaly óta már nem dőlök be nekik.A tavalyi chiefs run (idegenben bills, es az ellen a ravens ellen) után őszintén nem értem miben remenykedik bárki 😀A rengeteg nagyon szoros alapszakaszmeccs hitette el sokakkal, hogy ez a Chiefs most sebezhetőbb, mint bármikor.
esanders10
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Bennük van még 2-3 bajnoki cím kb. ugyanilyen körülményekkel.
Kampman
több mint 1 éve
És NYÍLVÁN mindenhol 1 2 ev után elviszik a nagyot gurito koordinátorokat, itt még ez sem lesz, mert ez a spangli mar soha nem. Megy el innen😀Kurva idegesito
több mint 1 éve
Mindegy minek itelik, ha bedobtak a holdingotAmugy igen, csak annyi a kulonbseg, hogy harom yardrol jonnek vagy 20 korulrol
eaglesmcnabb
több mint 1 éve
Chiefs meccsen? Aranyos lenne😀Ez inkább volt intNem birtokolta a vedo, aztan amikor foldet ertek, ha “simultaneous possession,” akkor a tamadoe. Meg annyi lehet, hogy esetleg foldet ert a labda, mielott barmelyikuke lett volna, es akkor incomplete
Szipeter
casaubon
több mint 1 éve
De ha jó is a challenge, akkor meg mégis kéri a Chiefs a holding büntetést, nem?
több mint 1 éve
Mindegy minek itelik, ha bedobtak a holdingot
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Ez inkább volt intNem birtokolta a vedo, aztan amikor foldet ertek, ha “simultaneous possession,” akkor a tamadoe. Meg annyi lehet, hogy esetleg foldet ert a labda, mielott barmelyikuke lett volna, es akkor incomplete
Szipeter
több mint 1 éve
Hát pedig ezt elkapásnak fogják ítélni...
több mint 1 éve
Ez inkább vagy int vagy incomplete
több mint 1 éve
Ez sima stands
több mint 1 éve
Amikor földet ért, még nála volt
több mint 1 éve
Én tavaly. Meg remenykedtem mert gondoltam ha vegre egyszer nem. Lesz hazai palyajuk végig akkor foghatoak, de az után elengedtem barminemu remenyt😀
több mint 1 éve
Ez inkább volt int
több mint 1 éve
Világos volt nekem is, hogy altatnak.Én tavaly óta már nem dőlök be nekik.A tavalyi chiefs run (idegenben bills, es az ellen a ravens ellen) után őszintén nem értem miben remenykedik bárki 😀A rengeteg nagyon szoros alapszakaszmeccs hitette el sokakkal, hogy ez a Chiefs most sebezhetőbb, mint bármikor.
esanders10
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Bennük van még 2-3 bajnoki cím kb. ugyanilyen körülményekkel.
több mint 1 éve
Az, hogy Worthyből NFL játékos lett Andy Reidet dicséri. Azt hittem megabust lesz a csávó.
több mint 1 éve
Ha a főcsoportdöntőben remeg a Bills, mi lenne egy SB-on? Rossz endzone felé futnának?Azt Jim Marshall csinálta egyszer.
shagi0206
több mint 1 éve
Aha aha😀😀