Konferenciadöntők
10 hónapja
Ez megint milyen döntés volt? Worty egy pillanatig nem birtokolta a labdát amíg az földet nem értAmilyen a kansasi és a Taylor Swift rajongóknak megfelel
Tarsi
10 hónapja
Ez megint milyen döntés volt? Worty egy pillanatig nem birtokolta a labdát amíg az földet nem ért
10 hónapja
Nyilván, de a pirosat azért én nagyobb varható haszon fejében dobálnám be a helyében.Mindegy minek itelik, ha bedobtak a holdingotNem mindegy, mert akkor csak 5 yardot nyer a Chiefs, ha nem catch és nem 30-at
eaglesmcnabb
Jakehomer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Mindegy is mi az ítélet, a lényeg hogy a kansasnek legyen jó. 😄
10 hónapja
Tudom.És NYÍLVÁN mindenhol 1 2 ev után elviszik a nagyot gurito koordinátorokat, itt még ez sem lesz, mert ez a spangli mar soha nem. Megy el innen😀Megégett ő már HC-ként.
Kurva idegesito
esanders10
Kampman
10 hónapja
És NYÍLVÁN mindenhol 1 2 ev után elviszik a nagyot gurito koordinátorokat, itt még ez sem lesz, mert ez a spangli mar soha nem. Megy el innen😀Megégett ő már HC-ként.
Kurva idegesito
esanders10
10 hónapja
Mindegy minek itelik, ha bedobtak a holdingotNem mindegy, mert akkor csak 5 yardot nyer a Chiefs, ha nem catch és nem 30-at
eaglesmcnabb
Tepper takarodj!
10 hónapja
Mindegy minek itelik, ha bedobtak a holdingotÉn sem értem, hogy mi értelme volt bedobni a pirosat.
eaglesmcnabb
10 hónapja
Nem hiszem, hogy altatnának. Inkább az a fajta csapat, amelyik a PO-ra áll össze igazán, de akkor nagyon, és minél nagyobb a tét, annál koncentráltabban játszik.Világos volt nekem is, hogy altatnak.Én tavaly óta már nem dőlök be nekik.A tavalyi chiefs run (idegenben bills, es az ellen a ravens ellen) után őszintén nem értem miben remenykedik bárki 😀A rengeteg nagyon szoros alapszakaszmeccs hitette el sokakkal, hogy ez a Chiefs most sebezhetőbb, mint bármikor.
esanders10
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Bennük van még 2-3 bajnoki cím kb. ugyanilyen körülményekkel.
Kampman
10 hónapja
És NYÍLVÁN mindenhol 1 2 ev után elviszik a nagyot gurito koordinátorokat, itt még ez sem lesz, mert ez a spangli mar soha nem. Megy el innen😀Kurva idegesito
10 hónapja
Mindegy minek itelik, ha bedobtak a holdingotAmugy igen, csak annyi a kulonbseg, hogy harom yardrol jonnek vagy 20 korulrol
eaglesmcnabb
10 hónapja
Chiefs meccsen? Aranyos lenne😀Ez inkább volt intNem birtokolta a vedo, aztan amikor foldet ertek, ha “simultaneous possession,” akkor a tamadoe. Meg annyi lehet, hogy esetleg foldet ert a labda, mielott barmelyikuke lett volna, es akkor incomplete
Szipeter
casaubon
10 hónapja
De ha jó is a challenge, akkor meg mégis kéri a Chiefs a holding büntetést, nem?
10 hónapja
Mindegy minek itelik, ha bedobtak a holdingot
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Ez inkább volt intNem birtokolta a vedo, aztan amikor foldet ertek, ha “simultaneous possession,” akkor a tamadoe. Meg annyi lehet, hogy esetleg foldet ert a labda, mielott barmelyikuke lett volna, es akkor incomplete
Szipeter
10 hónapja
Hát pedig ezt elkapásnak fogják ítélni...
10 hónapja
Ez inkább vagy int vagy incomplete
10 hónapja
Amikor földet ért, még nála volt
10 hónapja
Én tavaly. Meg remenykedtem mert gondoltam ha vegre egyszer nem. Lesz hazai palyajuk végig akkor foghatoak, de az után elengedtem barminemu remenyt😀
10 hónapja
Ez inkább volt int
10 hónapja
Világos volt nekem is, hogy altatnak.Én tavaly óta már nem dőlök be nekik.A tavalyi chiefs run (idegenben bills, es az ellen a ravens ellen) után őszintén nem értem miben remenykedik bárki 😀A rengeteg nagyon szoros alapszakaszmeccs hitette el sokakkal, hogy ez a Chiefs most sebezhetőbb, mint bármikor.
esanders10
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Bennük van még 2-3 bajnoki cím kb. ugyanilyen körülményekkel.
10 hónapja
Az, hogy Worthyből NFL játékos lett Andy Reidet dicséri. Azt hittem megabust lesz a csávó.
10 hónapja
Ha a főcsoportdöntőben remeg a Bills, mi lenne egy SB-on? Rossz endzone felé futnának?Azt Jim Marshall csinálta egyszer.
shagi0206
10 hónapja
Aha aha😀😀