Konferenciadöntők
több mint 1 éve
Jaja. Csak viccből szokott sántikálni.Mahomeste megutottek valaha ilyen futasnal ugy igazán egyszer?Ki merné megütni? Ha már csak csúnyán ránézel repül a zászló
esanders10
Tarsi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Nincs passz elleni védelem a Billsnek. Azt csinálnak, amit akarnak a másik oldalon.
több mint 1 éve
ezekkel a rövid passzokkal ölik meg a Billst... kivédekezhetetlenpats játszott ilyet 😊
több mint 1 éve
😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Nemtom, en egy pillanatig nem erzem azt a levegőben h ma nyer a bills.
több mint 1 éve
Chiefs minden meccsen a második felidos kezdesre szavaz? Esküszöm nem emlékszem ennek ellentetjereBelichick is mindig ezt csinálta.
esanders10
több mint 1 éve
Chiefs minden meccsen a második felidos kezdesre szavaz? Esküszöm nem emlékszem ennek ellentetjere
több mint 1 éve
Mahomeste megutottek valaha ilyen futasnal ugy igazán egyszer?Ki merné megütni? Ha már csak csúnyán ránézel repül a zászló
esanders10
több mint 1 éve
😊 Arra gondoltam, amikor még előrefelé mozog.Ilyenkor miért nem büntetik meg?Mert nem 3 meccsre tiltanák el az elkövetőt, mint a gyökér Azeez Al-Shaair-t, hanem 33-ra.
Burkus
iktriad
több mint 1 éve
passzt nem igazán tudják levédekezni
több mint 1 éve
Ez azért heavyweight battle, végre egy jó meccs
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
Mahomeste megutottek valaha ilyen futasnal ugy igazán egyszer?múlt héten kinda
esanders10
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Mahomeste megutottek valaha ilyen futasnal ugy igazán egyszer?
több mint 1 éve
Mi volt ez a playcall 3.-ra? Nagy hívás volt? 😀Ja, hogy az igazit negyedikre tartogatták.
iktriad
több mint 1 éve
Ez tökös volt
több mint 1 éve
Ilyenkor miért nem büntetik meg?
több mint 1 éve
Mi volt ez a playcall 3.-ra? Nagy hívás volt? 😀
több mint 1 éve
Remélem most jön egy Mahomless pick6, úgy lenne az igazi 😊Azt visszavonnák, mert Epenesa csúnyán nézett Mahomesra. 😀
shagi0206
több mint 1 éve
mondjuk úgy vezet 3-mal a Bills, hogy eggyel több támadást vezettek és a KC-nek volt egy labdavesztése 😕Allen is legalább 3-szor próbálta megINTeni a Chiefs D-t.
NB2
több mint 1 éve
mondjuk úgy vezet 3-mal a Bills, hogy eggyel több támadást vezettek és a KC-nek volt egy labdavesztése 😕A Billsnek nem volt?
NB2
több mint 1 éve
Remélem most jön egy Mahomless pick6, úgy lenne az igazi 😊
több mint 1 éve
mondjuk úgy vezet 3-mal a Bills, hogy eggyel több támadást vezettek és a KC-nek volt egy labdavesztése 😕