Konferenciadöntők
10 hónapja
Jaja. Csak viccből szokott sántikálni.Mahomeste megutottek valaha ilyen futasnal ugy igazán egyszer?Ki merné megütni? Ha már csak csúnyán ránézel repül a zászló
esanders10
Tarsi

Állat vagyok, ami enni kér...
10 hónapja
Nincs passz elleni védelem a Billsnek. Azt csinálnak, amit akarnak a másik oldalon.
10 hónapja
ezekkel a rövid passzokkal ölik meg a Billst... kivédekezhetetlenpats játszott ilyet 😊
10 hónapja
😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Nemtom, en egy pillanatig nem erzem azt a levegőben h ma nyer a bills.
10 hónapja
Chiefs minden meccsen a második felidos kezdesre szavaz? Esküszöm nem emlékszem ennek ellentetjereBelichick is mindig ezt csinálta.
esanders10
10 hónapja
Chiefs minden meccsen a második felidos kezdesre szavaz? Esküszöm nem emlékszem ennek ellentetjere
10 hónapja
Mahomeste megutottek valaha ilyen futasnal ugy igazán egyszer?Ki merné megütni? Ha már csak csúnyán ránézel repül a zászló
esanders10
10 hónapja
😊 Arra gondoltam, amikor még előrefelé mozog.Ilyenkor miért nem büntetik meg?Mert nem 3 meccsre tiltanák el az elkövetőt, mint a gyökér Azeez Al-Shaair-t, hanem 33-ra.
Burkus
iktriad
10 hónapja
passzt nem igazán tudják levédekezni
10 hónapja
Ez azért heavyweight battle, végre egy jó meccs
Tepper takarodj!
10 hónapja
Mahomeste megutottek valaha ilyen futasnal ugy igazán egyszer?múlt héten kinda
esanders10
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Mahomeste megutottek valaha ilyen futasnal ugy igazán egyszer?
10 hónapja
Mi volt ez a playcall 3.-ra? Nagy hívás volt? 😀Ja, hogy az igazit negyedikre tartogatták.
iktriad
10 hónapja
Ez tökös volt
10 hónapja
Ilyenkor miért nem büntetik meg?
10 hónapja
Mi volt ez a playcall 3.-ra? Nagy hívás volt? 😀
10 hónapja
Remélem most jön egy Mahomless pick6, úgy lenne az igazi 😊Azt visszavonnák, mert Epenesa csúnyán nézett Mahomesra. 😀
shagi0206
10 hónapja
mondjuk úgy vezet 3-mal a Bills, hogy eggyel több támadást vezettek és a KC-nek volt egy labdavesztése 😕Allen is legalább 3-szor próbálta megINTeni a Chiefs D-t.
NB2
10 hónapja
mondjuk úgy vezet 3-mal a Bills, hogy eggyel több támadást vezettek és a KC-nek volt egy labdavesztése 😕A Billsnek nem volt?
NB2
10 hónapja
Remélem most jön egy Mahomless pick6, úgy lenne az igazi 😊
10 hónapja
mondjuk úgy vezet 3-mal a Bills, hogy eggyel több támadást vezettek és a KC-nek volt egy labdavesztése 😕