Konferenciadöntők
10 hónapja
Én már boldog vagyok, tudok megint mutogatni 😃🤣
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Most vagy úgy unblokk?"jónak" ígérkezik az a philly-kansas super bowl. 😄KC győzelem lesz
KB23
KeyG
10 hónapja
Ha nem csinal Td-t most a bills akkor lefott, bar anelkul is ugy tunik
10 hónapja
"jónak" ígérkezik az a philly-kansas super bowl. 😄KC győzelem lesz
KB23
We are just the Ravens!
10 hónapja
Kelce egy igazi Aljas kuszobab
10 hónapja
Kelcere Targeting megint nem kell
We are just the Ravens!
10 hónapja
Mintha a vedoknek eszukbe se jutott volna, hogy az iranyito is befuthat…Nem "mintha". Eszükbe se jutott. (Gondolatolvasó vagyok.)
casaubon
10 hónapja
Legundoritobb arc ever
10 hónapja
Arrogans fasz
10 hónapja
Fasszopo kelce
10 hónapja
"jónak" ígérkezik az a philly-kansas super bowl. 😄
10 hónapja
recska time

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Mintha a vedoknek eszukbe se jutott volna, hogy az iranyito is befuthat…
10 hónapja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Megint épp hogy megsimogatjak😀😀
10 hónapja
Ez megint milyen döntés volt? Worty egy pillanatig nem birtokolta a labdát amíg az földet nem értÍgy van😁, de ez a Chiefs, sok nem múlik rajta, vagy?
Tarsi
10 hónapja
Én azt nem tudom elhinni hogy lehet ennyire fokuszaltnak lenni egy ilyen kompetitiv ligaban. Emberek es. Megis mintha robotok lennenek3 SB győzelmük “van”. Könnyebb nekik a tét feldolgozása mint aki szenved az első reményéért.
Semelyik masik csapat nem kepes erre.
esanders10
We are just the Ravens!
10 hónapja
Nyilvan hajnali faszsag, de el kellett volna hoznia a Billsnek az öreg Billt Mcdermott helyére, ő képes lematchelni Reidet, az állomány meglenne hozzá
10 hónapja
Én azt nem tudom elhinni hogy lehet ennyire fokuszaltnak lenni egy ilyen kompetitiv ligaban. Emberek es. Megis mintha robotok lennenekSemelyik masik csapat nem kepes erre.
10 hónapja
Mondjuk jól jottek ki belőle, így még marad idejuk támadni. Ha a bills nyerte volna a challanget, a chiefs konnyebben lepörgette volna nullára🙂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
De alig van hátra a két perces figyelmeztetésig. Nincs értelme tovább várniNyilván, de a pirosat azért én nagyobb varható haszon fejében dobálnám be a helyében.Mindegy minek itelik, ha bedobtak a holdingotNem mindegy, mert akkor csak 5 yardot nyer a Chiefs, ha nem catch és nem 30-at
eaglesmcnabb
Jakehomer
eaglesmcnabb