Las Vegas Raiders - Denver Broncos
több mint 2 éve
tekintve hogy szoros meccseket játszunk így minden rúgás fontos kbSzép szép csak 10/9x mindig fontos rúgást rontmeccs előtt 21/25 volt, ebből 1 volt 20-29 között a többi 50+Asszem 21/27 idén, elég fos statisztika, főleg úgy, hogy több rutinrugást is kihagyottMondjuk Meki is megéri a pénzét. Amikor igazán kene mindig kihagyja. 😀Megérdemli Fangio. Ennek neki kellett vna menni szerintem.Meki elég hevesen is vitatkozott vele ha jól láttam, tetszett 😀
roberto23
Vonster
roberto23
#JC6
ma jött még 2/3 hozzá
Negritis
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
- JC6
6 981
Szép szép csak 10/9x mindig fontos rúgást rontmeccs előtt 21/25 volt, ebből 1 volt 20-29 között a többi 50+Asszem 21/27 idén, elég fos statisztika, főleg úgy, hogy több rutinrugást is kihagyottMondjuk Meki is megéri a pénzét. Amikor igazán kene mindig kihagyja. 😀Megérdemli Fangio. Ennek neki kellett vna menni szerintem.Meki elég hevesen is vitatkozott vele ha jól láttam, tetszett 😀
roberto23
Vonster
roberto23
#JC6
ma jött még 2/3 hozzá
Negritis
több mint 2 éve
meccs előtt 21/25 volt, ebből 1 volt 20-29 között a többi 50+Asszem 21/27 idén, elég fos statisztika, főleg úgy, hogy több rutinrugást is kihagyottMondjuk Meki is megéri a pénzét. Amikor igazán kene mindig kihagyja. 😀Megérdemli Fangio. Ennek neki kellett vna menni szerintem.Meki elég hevesen is vitatkozott vele ha jól láttam, tetszett 😀
roberto23
Vonster
roberto23
#JC6
ma jött még 2/3 hozzá
több mint 2 éve
ma azt látom hogy nem adja el a labdát ahogy szokta, nem látom a fején hogy be lenne fosva ahogy szokott, és legalább 5 yardnál messzebbre is el meri dobni a labdát ami tedire nem nagyon mondható el.eskü ma nem szar lock, nincs is beszarva, de a playcall kurvára nem segíti,Te mit látsz benne?
eaglesmcnabb
Zalán
És mivel jeudy kedvenc, örülök hogy végre ment felé is a labda egy kicsit mélyebbre, amikor amúgy full üres volt, mert ilyenre máskor is lett volna lehetőség.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
nem bírja a D, pakolhatunk
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Petila
686
Szerintem új HC esélyes hogy saját támadó koordinátort hozzon...kérdés mekkora lesz a tisztogatás...Fangio jöhet LA-be DC-nakpedig kevés dolog lenne indokoltabbVan eselye hogy az OC es a HC is ki lesz baszva ev vegen a Denvernel?félek hogy nincs
Tdog
Negritis
Bozontron
több mint 2 éve
- JC6
6 981
Asszem 21/27 idén, elég fos statisztika, főleg úgy, hogy több rutinrugást is kihagyottMondjuk Meki is megéri a pénzét. Amikor igazán kene mindig kihagyja. 😀Megérdemli Fangio. Ennek neki kellett vna menni szerintem.Meki elég hevesen is vitatkozott vele ha jól láttam, tetszett 😀
roberto23
Vonster
roberto23
Szerkesztette: - JC6
több mint 2 éve
Mondjuk Meki is megéri a pénzét. Amikor igazán kene mindig kihagyja. 😀Megérdemli Fangio. Ennek neki kellett vna menni szerintem.Meki elég hevesen is vitatkozott vele ha jól láttam, tetszett 😀
roberto23
Vonster
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
- JC6
6 981
Ahhoz képest hogy kicseszett vele az öreg tavaly és leültette, nincs rá szabva a playbook és egy idióta OC dirigál neki, tényleg nem rossz a gyerekeskü ma nem szar lock, nincs is beszarva, de a playcall kurvára nem segíti,Te mit látsz benne?
eaglesmcnabb
Zalán
több mint 2 éve
Szerintem ki lesz. Három PO mentes év nem fog beleferni.Van eselye hogy az OC es a HC is ki lesz baszva ev vegen a Denvernel?félek hogy nincs
Tdog
Negritis
Plusz kitudja, Paton lehet már tavaly is kibaszta vna, ha Elway nem akkora kreten, hogy megerősíti a posztján, mielőtt lemond.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Bozontron
389
pedig kevés dolog lenne indokoltabbVan eselye hogy az OC es a HC is ki lesz baszva ev vegen a Denvernel?félek hogy nincs
Tdog
Negritis
több mint 2 éve
Van eselye hogy az OC es a HC is ki lesz baszva ev vegen a Denvernel?félek hogy nincs
Tdog
több mint 2 éve
Tdog
653
Van eselye hogy az OC es a HC is ki lesz baszva ev vegen a Denvernel?
több mint 2 éve
eskü ma nem szar lock, nincs is beszarva, de a playcall kurvára nem segíti,Te mit látsz benne?
eaglesmcnabb
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Vonster
1 043
Megérdemli Fangio. Ennek neki kellett vna menni szerintem.Meki elég hevesen is vitatkozott vele ha jól láttam, tetszett 😀
roberto23
több mint 2 éve
- JC6
6 981
Töketlen vén trotty remélem húz a rákba innen
több mint 2 éve
Megérdemli Fangio. Ennek neki kellett vna menni szerintem.
több mint 2 éve
De jó lett volna pedig látni a Péterembert
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
eskü ma nem szar lock, nincs is beszarva, de a playcall kurvára nem segíti,csereként nagyon nem tud beugrani
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Bozontron
389
bazmeg fangio
több mint 2 éve
Szerencsére Peterman nem a turnoverekről híres oh wait
Tepper takarodj!
több mint 2 éve
bazmeg mcmanus
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
- JC6
6 981
Fangio te majom
több mint 2 éve
meki b+...
több mint 2 éve
eskü ma nem szar lock, nincs is beszarva, de a playcall kurvára nem segíti,
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!