NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 625
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Miami Dolphins - Kansas City Chiefs
több mint 3 éve
mindenesetre voltak szép pillanatok. a védelem erős. még két-három remek elkapó, s jobb OL a futáshoz és jó lesz,
több mint 3 éve
a védelem még mindig állat, de mccain, gesicki ezt nagyon meg fogjuk érezni
több mint 3 éve
Na grat KC, fogadásom jött handivel, szóval happy vagyok
több mint 3 éve
és ez jövőre várhatóan már igy fog menni, idén ez még masszivan take what they give you csapat támadásbanvissza kell majd néznem de főleg pálya közepe volt nyitott nem emlékszem sok sideline közeli catchre 4. negyedbenMert a vedelem azt hagyja nyitva. En azt mondom, kicsit ha probaljak a nehezebb utat, lenne most nektek a drive vegen 4-5 perc, az mindjart ottani esely, jo time managementtel. (mondom ha minden Chiefs tamadas TD, akkor mindegy.) Igy a Chiefsnek meg sem kell probalni a TDt. FG, es lassan mehetnek haza.
briareos
ulpianus
több mint 3 éve
easy money.No mindegy innen win out ha akarunk PO-t de én akkor se szomorkodom ha lemaradunk, nem igazán vágyom arra h ott agyonbasszon minket valaki
több mint 3 éve
vissza kell majd néznem de főleg pálya közepe volt nyitott nem emlékszem sok sideline közeli catchre 4. negyedbenMert a vedelem azt hagyja nyitva. En azt mondom, kicsit ha probaljak a nehezebb utat, lenne most nektek a drive vegen 4-5 perc, az mindjart ottani esely, jo time managementtel. (mondom ha minden Chiefs tamadas TD, akkor mindegy.) Igy a Chiefsnek meg sem kell probalni a TDt. FG, es lassan mehetnek haza.
briareos
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
47 yardos... hm hm..most kéne egy fg block return 😀
több mint 3 éve
vissza kell majd néznem de főleg pálya közepe volt nyitott nem emlékszem sok sideline közeli catchre 4. negyedbenértem,de te nem érted, h amit mi játszunk a max amit ki tudunk hozni az állományból. Nyilván én is örülnék ha ha máshogy nézne ki az offense de 9. számu futóval meg 5-6-7 számú elkapókkkal ez van.Ugyanaz a passz. Csak kilep vele a WR.
briareos
ulpianus
több mint 3 éve
Ez ugyanaz forditva. Hill ha van esze, lemegy ,nem kilep meg ket yardert.
több mint 3 éve
Kampman
28 304
Kiment oldalt a WR, minimális esély maradt még.A 2005-ös Andy Reid ezt szívbaj nélkül elpuntolnámost meg szivbaj nélkül nekimegy és vége a meccsnek
Kampman
briareos
több mint 3 éve
A 2005-ös Andy Reid ezt szívbaj nélkül elpuntolnámost meg szivbaj nélkül nekimegy és vége a meccsnek
Kampman
több mint 3 éve
értem,de te nem érted, h amit mi játszunk a max amit ki tudunk hozni az állományból. Nyilván én is örülnék ha ha máshogy nézne ki az offense de 9. számu futóval meg 5-6-7 számú elkapókkkal ez van.Ugyanaz a passz. Csak kilep vele a WR.
briareos
több mint 3 éve
Kampman
28 304
A 2005-ös Andy Reid ezt szívbaj nélkül elpuntolná
több mint 3 éve
értem,de te nem érted, h amit mi játszunk a max amit ki tudunk hozni az állományból. Nyilván én is örülnék ha ha máshogy nézne ki az offense de 9. számu futóval meg 5-6-7 számú elkapókkkal ez van.17 yardotok van a negyedben, az nem fogás?Ha direkt nem akarod erteni, oke.
briareos
Egesz negyedet vegigtamadtak, epp ezt mondom, ez ketelu fegyver igy. Mert nem a Dolphins vezet.
Mar ha eltekintunk tole, hogy nincs vege a negyednek. Mert most mond meg, de mindjart nem 17 yardunk lesz. De nekunk nem fog hianyozni azok a percek a vegen. Nekunk annal jobb, minel elobb vege.
ulpianus
több mint 3 éve
ő a legeslegjobb csapat szurkolójaNeked mi bajod van egesz este?
hát nem látod? lemosnak a pályáról
Adirotor
több mint 3 éve
17 yardotok van a negyedben, az nem fogás?Egesz negyedet vegigtamadtak, epp ezt mondom, ez ketelu fegyver igy. Mert nem a Dolphins vezet.
briareos
Mar ha eltekintunk tole, hogy nincs vege a negyednek. Mert most mond meg, de mindjart nem 17 yardunk lesz. De nekunk nem fog hianyozni azok a percek a vegen. Nekunk annal jobb, minel elobb vege.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 3 éve
ő a legeslegjobb csapat szurkolója17 yardotok van a negyedben, az nem fogás?D fogja az offenseteket, mi offensünk próbálkozik mégis mi mást tehetnétek, igy ZS támadósorral?Hogy most mennyire fogja a D az offensunket, hagyjuk. De felolem.
briareos
Jol csinaljak, csak ezt tudjak, hogy hagyni fogja a Chiefs vedelem. A szamok kozt uzembiztosan porog az ora, nekik ez igy jo. Ha neha megdobnak esetleg a palya szelet, es az ora sokkal tobbet allna, akkor nyerni mennenek. Maradna ra idejuk,a Chiefs barmit is tesz. (nyilvan ha mindig TDt szereznek az mindegy)
Igy eleg a Chiefsnek jo lassan haladni majd es nagyjabol ennyi. Rugnak egy FGt, mehet megint ez a porgetes, es mindenki hazamegy, Szoval vagy az van ,hogy a vedelem most tenyleg lezavarja Mahmoesekat, es meg akkor is maguktol vettek el az idot. Vagy ennyi eselyuk sem marad.
ulpianus
briareos
hát nem látod? lemosnak a pályáról
több mint 3 éve
17 yardotok van a negyedben, az nem fogás?D fogja az offenseteket, mi offensünk próbálkozik mégis mi mást tehetnétek, igy ZS támadósorral?Hogy most mennyire fogja a D az offensunket, hagyjuk. De felolem.
briareos
Jol csinaljak, csak ezt tudjak, hogy hagyni fogja a Chiefs vedelem. A szamok kozt uzembiztosan porog az ora, nekik ez igy jo. Ha neha megdobnak esetleg a palya szelet, es az ora sokkal tobbet allna, akkor nyerni mennenek. Maradna ra idejuk,a Chiefs barmit is tesz. (nyilvan ha mindig TDt szereznek az mindegy)
Igy eleg a Chiefsnek jo lassan haladni majd es nagyjabol ennyi. Rugnak egy FGt, mehet megint ez a porgetes, es mindenki hazamegy, Szoval vagy az van ,hogy a vedelem most tenyleg lezavarja Mahmoesekat, es meg akkor is maguktol vettek el az idot. Vagy ennyi eselyuk sem marad.
ulpianus
több mint 3 éve
Egy esélye van a Delfineknek szerintem: egy jófajta picksix. Hát, nem magasak az oddsok! 😀
több mint 3 éve
hogy gondot okozzon az 1 yard megfutása egész szeonban, az elég szégyen.
több mint 3 éve
D fogja az offenseteket, mi offensünk próbálkozik mégis mi mást tehetnétek, igy ZS támadósorral?Hogy most mennyire fogja a D az offensunket, hagyjuk. De felolem.
briareos
több mint 3 éve
na 800 kisérletünk lesz 1 yardrol és úgy se megy?
több mint 3 éve
azt hittem már nem futja meg a 3&2-őt...
több mint 3 éve
amióta lefikáztam hollinst eléggé fasza azt az 1 dropot/honeybadger védekezést leszámítvaUgy latom vegleg feladta a Miami. Ramennek a garbage pontokra, hadd porogjon az ora is, csak menjenek 20 pont fole, legyen szep a vege.D fogja az offenseteket, mi offensünk próbálkozik mégis mi mást tehetnétek, igy ZS támadósorral?
ulpianus