Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 4 éve
Ahoy van valakinek jó streamje ?sports24.club/nfl/packers-vs-vikings/vikings.html
Toca
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Ahoy van valakinek jó streamje ?
több mint 4 éve
Nálam most ez működik (időnként kicsi szakadozik):Jaaa, 3 stream megy kicsit úgy érzem szétszakadok 😀Jones futott TD-je miért lett visszafújva?Mert lent volt az 1 yardon.
alatriste
Kampman
alatriste
weakspell.com/nfl-streams/minnesota-vikings-vs-green-bay-packers/
több mint 4 éve
Jaaa, 3 stream megy kicsit úgy érzem szétszakadok 😀Jones futott TD-je miért lett visszafújva?Mert lent volt az 1 yardon.
alatriste
Kampman
Liverpool Fc
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Rossz nézni ezt a red zone szenvedést.Jo lenne eljutni a szenvedesig...
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Jones futott TD-je miért lett visszafújva?Mert lent volt az 1 yardon.
alatriste
több mint 4 éve
Szerintem is neki kellett menni. Ettől még nem örülök.Megjött a D?Inkább volt ez mi gyökérkedésünk , de legalább neki mentünk.
vsanyi132
nando89
több mint 4 éve
Rossz nézni ezt a red zone szenvedést.nem tudom, mintha a game plan 23-24. oldalát használnánk ilyen helyzetekben.
Kampman
Keresem a szavakat.
több mint 4 éve
nando89
3 894
Saftyre megyünk 😀
több mint 4 éve
Kellenek ezek a momentumok, rozsdás mindenki. Aki többet hibázik ma az veszít.Megjött a D?Inkább volt ez mi gyökérkedésünk , de legalább neki mentünk.
vsanyi132
nando89
több mint 4 éve
Jones futott TD-je miért lett visszafújva?
Liverpool Fc
több mint 4 éve
nando89
3 894
Megjött a D?Inkább volt ez mi gyökérkedésünk , de legalább neki mentünk.
vsanyi132
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Rossz nézni ezt a red zone szenvedést.
több mint 4 éve
Nem baj. Egyelőre.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Szerintem ez nem 100%-ban edzői utasítás, állandoan azt hajtogatja MLF, hogy emelni akarja a tempót.Minden playt majdnem 0-nál indítunk, annyira utálom.Nem figyelem annyira más csapatnál, de szerintem ez egyedülálló, és már McCarthy idejében is így volt.
Tactful Cactus
Kampman
több mint 4 éve
nando89
3 894
Védelmek mindkét oldalon egyenlőre csak nézik a derbit
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Minden playt majdnem 0-nál indítunk, annyira utálom.Nem figyelem annyira más csapatnál, de szerintem ez egyedülálló, és már McCarthy idejében is így volt.
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Tactful Cactus
13 847
Minden playt majdnem 0-nál indítunk, annyira utálom.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
A hangzavar miatt kellett idot kerni ;(