NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Minnesota Vikings - Green Bay Packers
több mint 4 éve
hegedusggergo
105
Jogos, Arodot ennyire fokuszaltan nem lattam jatszani 3 eve...nincs nő, mvp szezon
jossbeaumont
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 4 éve
Emberek! Hang is van!!! (Innen már tényleg nem kéne kikapni...)Annyira aranyos hogy te emiatt aggódtal bármikor is.
nagylaza
több mint 4 éve
Emberek! Hang is van!!! (Innen már tényleg nem kéne kikapni...)
több mint 4 éve
Indubitably
454
Tavaly csinálta meg élete első tökéletes qb rating meccsét.Jogos, Arodot ennyire fokuszaltan nem lattam jatszani 3 eve...Maximálisan adom.
jossbeaumont
Tavaly biztos nem volt 1 olyan jó meccse se mint ez a mostani. Nagyon forró a csávó
alatriste
I... don't care... John.
több mint 4 éve
SBL
2 213
Azért ilyeneket nem kellene engedni!
több mint 4 éve
azért csak figyeljünk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Jogos, Arodot ennyire fokuszaltan nem lattam jatszani 3 eve...Maximálisan adom.
jossbeaumont
Tavaly biztos nem volt 1 olyan jó meccse se mint ez a mostani. Nagyon forró a csávó
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Valamennyit tudtam, de ennyire nem számítottamHa Zimmerre gondolsz, róla köztudott, hogy vannak egészségügyi problémái.Lenne ott vagy 2 A-gap, amit lehetne támadni. De nem. Mintha nem tudná mi a védelmünk gyengéje, nálatok meg az erősség.Az a baj, hogy a Vikes oldalvonalnál senki nincs, aki ezt látná és megértené. Ugy látom ez a szezon lesz, amikor eljön a nagytakarítás. Ne legyen igazam, de ez eddig nem túl ígéretes.Mondjuk azt hittem, Clark nélkül középen futva már 2 TD-t csinál a Vikes eddigreEz jó fos!Vigasztaljon a tudat, hogy Hofi megmondta, ha összeáll, lehet még szar is
Toca
LN
LN
CharlieF
Egyébként minden oké vele? Minden él nélkül. Vagy szél van, vagy nem tudom, de az első negyedben eléggé remegett a keze, amikor tartotta a playbookot.
LN
Kampman
több mint 4 éve
Pyrrus
714
Hát le a kalappal a GB elött. Mi meg huzzuk le magunkat ..kétszer
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Jogos, Arodot ennyire fokuszaltan nem lattam jatszani 3 eve...
több mint 4 éve
Annyira rossz hogy belehalt a streamem.www.dubsstreamz.com/watch/sports/live/nfl/nfl4.html
Toca
több mint 4 éve
Annyira rossz hogy belehalt a streamem.Legalább nem láttad az újabb td-t...
Toca
Se offense, se secondary... szépen nézünk ki
több mint 4 éve
Most hang nélkül tudom nézni. De legalább láttam a TD-t!
több mint 4 éve
így is van!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 4 éve
Kampman
28 290
Ha Zimmerre gondolsz, róla köztudott, hogy vannak egészségügyi problémái.Lenne ott vagy 2 A-gap, amit lehetne támadni. De nem. Mintha nem tudná mi a védelmünk gyengéje, nálatok meg az erősség.Az a baj, hogy a Vikes oldalvonalnál senki nincs, aki ezt látná és megértené. Ugy látom ez a szezon lesz, amikor eljön a nagytakarítás. Ne legyen igazam, de ez eddig nem túl ígéretes.Mondjuk azt hittem, Clark nélkül középen futva már 2 TD-t csinál a Vikes eddigreEz jó fos!Vigasztaljon a tudat, hogy Hofi megmondta, ha összeáll, lehet még szar is
Toca
LN
LN
CharlieF
Egyébként minden oké vele? Minden él nélkül. Vagy szél van, vagy nem tudom, de az első negyedben eléggé remegett a keze, amikor tartotta a playbookot.
LN
több mint 4 éve
Annyira rossz hogy belehalt a streamem.
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Le a kalappal, hogy MVS-t nem vették le a pályáról.Szinten
Én biztos le vettem volna
SBL
több mint 4 éve
SBL
2 213
Le a kalappal, hogy MVS-t nem vették le a pályáról. Én biztos le vettem volna
több mint 4 éve
Lenne ott vagy 2 A-gap, amit lehetne támadni. De nem. Mintha nem tudná mi a védelmünk gyengéje, nálatok meg az erősség.Az a baj, hogy a Vikes oldalvonalnál senki nincs, aki ezt látná és megértené. Ugy látom ez a szezon lesz, amikor eljön a nagytakarítás. Ne legyen igazam, de ez eddig nem túl ígéretes.Mondjuk azt hittem, Clark nélkül középen futva már 2 TD-t csinál a Vikes eddigreEz jó fos!Vigasztaljon a tudat, hogy Hofi megmondta, ha összeáll, lehet még szar is
Toca
LN
LN
CharlieF
több mint 4 éve
amikor még a playcall előtt rápróbál a hard-count-ra... LOL
több mint 4 éve
nando89
3 894
Hát ilyen éles Aaront régen láttam ..
több mint 4 éve
no végre
több mint 4 éve
mindig ezek a fránya időkérések