Minnesota Vikings - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 3 éve
A konyakot Egri bikavérrel helyettesítem. Az első félidő után muszáj volt kibontanom egy üveggel.Ja, és a legfontosabb: megettem egy francia krémest. Ha ez sem segít, akkor semmi.Konyakosat?
nagylaza
SBL
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
eddig simán haladnak, de majd egy labdaszerzés...
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
nando89
3 894
zimmer orra egyre jobban hasonlít rudolphéra, ha így halad lehet jövőre ő vezeti majd a szarvasokat a szán előtt.Ha nem tudnám h sajnos beteg , azt mondanám h masszívan iszik .
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Fontos_Vidra
1 481
zimmer orra egyre jobban hasonlít rudolphéra, ha így halad lehet jövőre ő vezeti majd a szarvasokat a szán előtt.
több mint 3 éve
simán a vonalon innen is volt, nem volt lesSzerintem ARod átlépte a line of scrimmage-et ennél a TD passznál. De mindegy már.Most tették fel a tdt fk Facebook oldalára, nézd vissza elég messze volt attól, hogy szabálytalan legyen.
CharlieF
zolten
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
SBL
2 213
A mai nap hsz-a!!!!Ilyen névvel illik is tudni térdelni.igaza van térdelni tud Love is 😀mivan aaronnal ?azt gondolta, hogy nem lesz már több GB play..
nando89
Pep71
nando89
PatrickSKOL
több mint 3 éve
SBL
2 213
Ja, és a legfontosabb: megettem egy francia krémest. Ha ez sem segít, akkor semmi.Konyakosat?
nagylaza
több mint 3 éve
zolten
230
Szerintem ARod átlépte a line of scrimmage-et ennél a TD passznál. De mindegy már.Most tették fel a tdt fk Facebook oldalára, nézd vissza elég messze volt attól, hogy szabálytalan legyen.
CharlieF
több mint 3 éve
Ja, és a legfontosabb: megettem egy francia krémest. Ha ez sem segít, akkor semmi.
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
Ilyen névvel illik is tudni térdelni.igaza van térdelni tud Love is 😀mivan aaronnal ?azt gondolta, hogy nem lesz már több GB play..
nando89
Pep71
nando89
több mint 3 éve
Ahhoz képest, hogy milyen siralomvölgyként éltem meg az első félidőt, nem állunk rosszul. Persze, a második elején jó lenne megállítani a Viks O-t. Bármi megtörténhet, jó lenne, ha nem a kihagyott FG döntene.Dafney egyáltalán nem tűnik ügyetlennek, Deguaratól a draft óta sokat várok (csak állandóan sérült volt).
több mint 3 éve
SBL
2 213
HA Love itt TD-t dob, akkor én egy hátast.mivan aaronnal ?Love-val dobattok még egy TD-t a félidő előtt. Ennyi.
nando89
PatrickSKOL
több mint 3 éve
Szerintem a DPI és a RTP is megadható volt, de abban nem vagyok biztos, hogy a másik oldalon mindenre dobtak zászlót eddig, amire kellett volna. Illetve ha visszajátszások után ennyi ideig tartott megállapítani ezt a tök egyértelmű sikertelen passzt, akkor nem tudom mennyire lehet abban bízni, hogy real-time sikeresebbek lesznek 😀
több mint 3 éve
SBL
2 213
De vajon gyakorolta az első csapattal is?igaza van térdelni tud Love is 😀mivan aaronnal ?azt gondolta, hogy nem lesz már több GB play..
nando89
Pep71
nando89
több mint 3 éve
SBL
2 213
Nem a szurkolók tehetnek a bírói tévedésekről. Ennyi.Egyelőre 1 flaggel érzem pluszban magunkat.bocs nem úgy tűnik h ma nem kaptok meg mindent is 😀ha ezt is elengedik , az már tényleg komolytalan lesz .Nem fogják nyugi már.
nando89
PatrickSKOL
nando89
PatrickSKOL
több mint 3 éve
nando89
3 894
igaza van térdelni tud Love is 😀mivan aaronnal ?azt gondolta, hogy nem lesz már több GB play..
nando89
Pep71
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Igazi 1st round térdelés volt, azért lássuk be.
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
10 sec 3 időkérés nem is kérdéses hogy meg kell próbálni Love-val
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
mivan aaronnal ?már bement az öltözőbe
nando89
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
PatrickSKOL
395
mivan aaronnal ?Love-val dobattok még egy TD-t a félidő előtt. Ennyi.
nando89
több mint 3 éve
nando89
3 894
mivan aaronnal ?
több mint 3 éve
hegedusggergo
105
az pont egy td nem? 😀Egyelőre 1 flaggel érzem pluszban magunkat.bocs nem úgy tűnik h ma nem kaptok meg mindent is 😀ha ezt is elengedik , az már tényleg komolytalan lesz .Nem fogják nyugi már.
nando89
PatrickSKOL
nando89
PatrickSKOL
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 3 éve
Love time, AR már a fertőtlenítőben
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Nincs komoly bírói befolyásolás eddig.Egyelőre 1 flaggel érzem pluszban magunkat.bocs nem úgy tűnik h ma nem kaptok meg mindent is 😀ha ezt is elengedik , az már tényleg komolytalan lesz .Nem fogják nyugi már.
nando89
PatrickSKOL
nando89
PatrickSKOL