Minnesota Vikings - Green Bay Packers
11 hónapja
Hát azért jó hogy nem jöttek fel a cserék
11 hónapja
Toca vajon alszik? 😊reggel felkel és azt látja kikaptak? 😊
11 hónapja
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Ez ugyanaz mint nekünk a FG előtt félidő végén, why ref?
Poloska vagyok.
11 hónapja
Na, sikerül elbaszni az agyonnyert meccset?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Ok, de ez mindent figyelmbe véve is 0:4es mérleg. És azért nem mondhatjuk, h az elmúlt 1 hónapban mi vagyunk a legsérűltebbek pl. 0:4et én nem tudom az említettekkel teljes mértékben megmagyarázniDe.Qb, RB, kicker, O line, HC. Egyébként, ha tényleg jobbak is lennének és mondjuk 2-3 évvel lennének előttünk. *és nem fordítva elvileg. Olyat még nem láttunk NFL ben, h divízió riválist underdog megverjen?!Ebben nincs vita , de ha az irányitó kérdést nem nézzük , mert kivárta h Darnold jo lesz , melyik az a szekcio amiben mi vagyunk a jobbak? , én azt gondoltam h támadó falban biztosan ..ma ez sem így tűnik , skill sor jobb , védelem meg nem kérdés h jobb náluk , Darnold meg jo lett ennyi történt szezon előtthöz képest .Tekintettel arra, hogy a két csapat miként indult a szezonnak. A húú de égő, nagyon enyhe megfogalmazás.húú de égőEz ma világosan kiderült h egy jobb csapat , előrébb tartanak sajnos .
Tactful Cactus
nando89
twitch(4thline)
nando89
twitch(4thline)
Viszont akkor a te felvetésedre is reagálva, a szezon előttire, nem volt még átmenetinek induló csapat, akiről kiderült hogy egyből jó? De (mi tavaly pl.)
December végén ne az augusztus végéből induljunk ki.
zacknorb
11 hónapja
Egyszer az életemben még megnéznék nálunk egy Jefferson szintű elkapót jo lehet 😀
11 hónapja
Mondjuk ez agyabeteg catch, kár hogy nem érvényes
Poloska vagyok.
11 hónapja
csak annyit akartam ebből kihozni h ez a viks egy jo keret volt nyáron is nagyon is , csak egy lutri irányitóval ..jófelé sült el .Itt a QB és az O-line volt kérdés szezon előtt, nálunk tavaly a QB és a skill személyzet.
nando89
Mindkettőről kiderült hogy amúgy jó, és így ez egy jó csapat.
Poloska vagyok.
11 hónapja
De.Qb, RB, kicker, O line, HC. Egyébként, ha tényleg jobbak is lennének és mondjuk 2-3 évvel lennének előttünk. *és nem fordítva elvileg. Olyat még nem láttunk NFL ben, h divízió riválist underdog megverjen?!Ebben nincs vita , de ha az irányitó kérdést nem nézzük , mert kivárta h Darnold jo lesz , melyik az a szekcio amiben mi vagyunk a jobbak? , én azt gondoltam h támadó falban biztosan ..ma ez sem így tűnik , skill sor jobb , védelem meg nem kérdés h jobb náluk , Darnold meg jo lett ennyi történt szezon előtthöz képest .Tekintettel arra, hogy a két csapat miként indult a szezonnak. A húú de égő, nagyon enyhe megfogalmazás.húú de égőEz ma világosan kiderült h egy jobb csapat , előrébb tartanak sajnos .
Tactful Cactus
nando89
twitch(4thline)
nando89
twitch(4thline)
Viszont akkor a te felvetésedre is reagálva, a szezon előttire, nem volt még átmenetinek induló csapat, akiről kiderült hogy egyből jó? De (mi tavaly pl.)
December végén ne az augusztus végéből induljunk ki.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Amiket irsz h jobbak vagyunk megadom igy teljes , de láttam de ugy tűnik h nekünk ez nem megy ...csak annyit akartam ebből kihozni h ez a viks egy jo keret volt nyáron is nagyon is , csak egy lutri irányitóval ..jófelé sült el .Qb, RB, kicker, O line, HC. Egyébként, ha tényleg jobbak is lennének és mondjuk 2-3 évvel lennének előttünk. *és nem fordítva elvileg. Olyat még nem láttunk NFL ben, h divízió riválist underdog megverjen?!Ebben nincs vita , de ha az irányitó kérdést nem nézzük , mert kivárta h Darnold jo lesz , melyik az a szekcio amiben mi vagyunk a jobbak? , én azt gondoltam h támadó falban biztosan ..ma ez sem így tűnik , skill sor jobb , védelem meg nem kérdés h jobb náluk , Darnold meg jo lett ennyi történt szezon előtthöz képest .Tekintettel arra, hogy a két csapat miként indult a szezonnak. A húú de égő, nagyon enyhe megfogalmazás.húú de égőEz ma világosan kiderült h egy jobb csapat , előrébb tartanak sajnos .
Tactful Cactus
nando89
twitch(4thline)
nando89
twitch(4thline)
11 hónapja
Qb, RB, kicker, O line, HC. Egyébként, ha tényleg jobbak is lennének és mondjuk 2-3 évvel lennének előttünk. *és nem fordítva elvileg. Olyat még nem láttunk NFL ben, h divízió riválist underdog megverjen?!Ebben nincs vita , de ha az irányitó kérdést nem nézzük , mert kivárta h Darnold jo lesz , melyik az a szekcio amiben mi vagyunk a jobbak? , én azt gondoltam h támadó falban biztosan ..ma ez sem így tűnik , skill sor jobb , védelem meg nem kérdés h jobb náluk , Darnold meg jo lett ennyi történt szezon előtthöz képest .Tekintettel arra, hogy a két csapat miként indult a szezonnak. A húú de égő, nagyon enyhe megfogalmazás.húú de égőEz ma világosan kiderült h egy jobb csapat , előrébb tartanak sajnos .
Tactful Cactus
nando89
twitch(4thline)
nando89
Szerkesztette: twitch(4thline)
11 hónapja
Már nem is kérdezem, hogy ezt hová?Ja de mégis.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Ebben nincs vita , de ha az irányitó kérdést nem nézzük , mert kivárta h Darnold jo lesz , melyik az a szekcio amiben mi vagyunk a jobbak? , én azt gondoltam h támadó falban biztosan ..ma ez sem így tűnik , skill sor jobb , védelem meg nem kérdés h jobb náluk , Darnold meg jo lett ennyi történt szezon előtthöz képest .Tekintettel arra, hogy a két csapat miként indult a szezonnak. A húú de égő, nagyon enyhe megfogalmazás.húú de égőEz ma világosan kiderült h egy jobb csapat , előrébb tartanak sajnos .
Tactful Cactus
nando89
twitch(4thline)
11 hónapja
Kimaradt? Repült a labda, oszt' lefagyott a stream...Kapufa
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Kimaradt? Repült a labda, oszt' lefagyott a stream...
11 hónapja
gecc még ma eltalálná a jobboldali kapufát, adnék neki legalább 10e dollárt!nem lesz több lehetősége, mindent engedünk TD-re
NB2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
A Vikingek rugója szépen ráhangolódik a PO-ra.
11 hónapja
gecc még ma eltalálná a jobboldali kapufát, adnék neki legalább 10e dollárt!
11 hónapja
Tekintettel arra, hogy a két csapat miként indult a szezonnak. A húú de égő, nagyon enyhe megfogalmazás.húú de égőEz ma világosan kiderült h egy jobb csapat , előrébb tartanak sajnos .
Tactful Cactus
nando89
11 hónapja
húú de égőEz ma világosan kiderült h egy jobb csapat , előrébb tartanak sajnos .
Tactful Cactus