NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati dupla
215
25
22:30, Arena4
Minnesota Vikings - Green Bay Packers
6 napja
Nyilakkal eltalálja, csak minden snap előtt nyilat cserél 😅Na akkor hajra Peter Wright😊Remélem odaér Darnoldhoz.
gerappa
Tactful Cactus
6 napja
Tactful Cactus
14 109
Na akkor hajra Peter Wright😊Remélem odaér Darnoldhoz.
gerappa
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Lehet olyan szögben volt, hogy nagyobbnak tűnt?Mondjuk itt mire volt offside, 3 milire?Vicc, a dpi-t kiegyenlitetettek, de itt rontgen szemuvege volt a sporinak?
zacknorb
gamerkr
Fura. Hamarabb repült a zaszlo minthogy kihagyta szoval valamit latni vélt
6 napja
gerappa
121
Na akkor hajra Peter Wright😊
6 napja
Pep71
2 693
Puha a D meg minden. Épp ezért lenne fontos, hogy az O konzisztensen a pályán legyen, haladni/ őrölni tudjon, időt égetni stb. 3 ki****ott pont és folyamatosan a D van a pályán. Csoda, h még lőtávolban vagyunk. Kell a második félidős feltámadás!Azért a D sem néz ki jól. Nyomás 0, full ures elakpok ,csak Darnold miatt nem néz ki csúnyábban az eredmény.
twitch(4thline)
6 napja
Mondjuk itt mire volt offside, 3 milire?Vicc, a dpi-t kiegyenlitetettek, de itt rontgen szemuvege volt a sporinak?
zacknorb
6 napja
JéBé
7 076
LaFleur haha imadom a csavot😀
6 napja
Elég Benny Hill ez az utolsó perc
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 napja
nando89
3 962
Lehetni lehet itt mindent , csak nem értem egy All Time top3 Qb-hoz mérni egy irányitót aki játszik kezdőként 2 éve , sztm felesleges , a pénz dolog meg nah ennyit keres egy nfl qb mondjak rosszabb példákat sztm te is tudsz .Mert hozzá tudjuk a legjobban hasonlítani(én tuti, mivel AR-t lattam legtöbbet játszani ..és a pénzét is megkapta, nehogy már ne lehessen semmit szóvá tenni a hibai kapcsán.Rush dobált hasonlókat..No offens de ezt az Ar dolgot miért ?mondja vki Love olyan vagy jobb ? Nem Love az Love , nem Rodgers valszeg nem is lesz , de vele Aaron után lett egyből 2/2 playoff , ez nem a világ de nem is olyan szar sztm.
Na AR-től GB-ben(nem most) jóval kevesebb ilyen elszórt lasztit láttunk.
Pep71
nando89
Pep71
6 napja
Mondjuk itt mire volt offside, 3 milire?
6 napja
Rubens
842
Mert egész egyszerűen képtelen elengedni... 2 év után mondjuk már feldolgozhatná....Rush dobált hasonlókat..No offens de ezt az Ar dolgot miért ?mondja vki Love olyan vagy jobb ? Nem Love az Love , nem Rodgers valszeg nem is lesz , de vele Aaron után lett egyből 2/2 playoff , ez nem a világ de nem is olyan szar sztm.
Pep71
nando89
6 napja
Ez majdnem olyan szép a GBtől mint a time managementünk
6 napja
Gecc, missed fg helyett offside 😄
6 napja
Ez nem playoff szintű teljesítmény sajnos
6 napja
gerappa
121
Melyik csapat szurja jobban tokon magat? 😀😀😀😀😀😀
6 napja
Hoppá! A három időkérésünkből elhasználunk egyet!🙂
6 napja
Pep71
2 693
GB off annál inkább sajna 😁GB elleni meccset sose alszunk át vasarnap este 😀Most altatunk vagy mi a fasz?Vikes fanok már alszanak 🙂 sztem követhetjük őket.
Tactful Cactus
Pep71
Toca
6 napja
Puha a D meg minden. Épp ezért lenne fontos, hogy az O konzisztensen a pályán legyen, haladni/ őrölni tudjon, időt égetni stb. 3 ki****ott pont és folyamatosan a D van a pályán. Csoda, h még lőtávolban vagyunk. Kell a második félidős feltámadás!
6 napja
Pep71
2 693
Mert hozzá tudjuk a legjobban hasonlítani(én tuti, mivel AR-t lattam legtöbbet játszani ..és a pénzét is megkapta, nehogy már ne lehessen semmit szóvá tenni a hibai kapcsán.Rush dobált hasonlókat..No offens de ezt az Ar dolgot miért ?mondja vki Love olyan vagy jobb ? Nem Love az Love , nem Rodgers valszeg nem is lesz , de vele Aaron után lett egyből 2/2 playoff , ez nem a világ de nem is olyan szar sztm.
Pep71
nando89
6 napja
SBL
2 228
Odaertunk, de megint sok ideje volt.Így van. Ehhez kellett Darnold segítsége is.
gerappa
6 napja
GB elleni meccset sose alszunk át vasarnap este 😀Most altatunk vagy mi a fasz?Vikes fanok már alszanak 🙂 sztem követhetjük őket.
Tactful Cactus
Pep71
6 napja
Time management vajonmiii 😂
6 napja
gerappa
121
Odaertunk, de megint sok ideje volt.