Minnesota Vikings - Green Bay Packers
11 hónapja
Nyilakkal eltalálja, csak minden snap előtt nyilat cserél 😅Na akkor hajra Peter Wright😊Remélem odaér Darnoldhoz.
gerappa
Tactful Cactus
Poloska vagyok.
11 hónapja
😃Na akkor hajra Peter Wright😊Remélem odaér Darnoldhoz.
gerappa
Tactful Cactus
11 hónapja
Na akkor hajra Peter Wright😊Remélem odaér Darnoldhoz.
gerappa
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Lehet olyan szögben volt, hogy nagyobbnak tűnt?Mondjuk itt mire volt offside, 3 milire?Vicc, a dpi-t kiegyenlitetettek, de itt rontgen szemuvege volt a sporinak?
zacknorb
gamerkr
Fura. Hamarabb repült a zaszlo minthogy kihagyta szoval valamit latni vélt
11 hónapja
Na akkor hajra Peter Wright😊
11 hónapja
Puha a D meg minden. Épp ezért lenne fontos, hogy az O konzisztensen a pályán legyen, haladni/ őrölni tudjon, időt égetni stb. 3 ki****ott pont és folyamatosan a D van a pályán. Csoda, h még lőtávolban vagyunk. Kell a második félidős feltámadás!Azért a D sem néz ki jól. Nyomás 0, full ures elakpok ,csak Darnold miatt nem néz ki csúnyábban az eredmény.
twitch(4thline)
11 hónapja
Mondjuk itt mire volt offside, 3 milire?Vicc, a dpi-t kiegyenlitetettek, de itt rontgen szemuvege volt a sporinak?
zacknorb
11 hónapja
LaFleur haha imadom a csavot😀
11 hónapja
Elég Benny Hill ez az utolsó perc

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Lehetni lehet itt mindent , csak nem értem egy All Time top3 Qb-hoz mérni egy irányitót aki játszik kezdőként 2 éve , sztm felesleges , a pénz dolog meg nah ennyit keres egy nfl qb mondjak rosszabb példákat sztm te is tudsz .Mert hozzá tudjuk a legjobban hasonlítani(én tuti, mivel AR-t lattam legtöbbet játszani ..és a pénzét is megkapta, nehogy már ne lehessen semmit szóvá tenni a hibai kapcsán.Rush dobált hasonlókat..No offens de ezt az Ar dolgot miért ?mondja vki Love olyan vagy jobb ? Nem Love az Love , nem Rodgers valszeg nem is lesz , de vele Aaron után lett egyből 2/2 playoff , ez nem a világ de nem is olyan szar sztm.
Na AR-től GB-ben(nem most) jóval kevesebb ilyen elszórt lasztit láttunk.
Pep71
nando89
Pep71
11 hónapja
Mondjuk itt mire volt offside, 3 milire?
Poloska vagyok.
11 hónapja
Mert egész egyszerűen képtelen elengedni... 2 év után mondjuk már feldolgozhatná....Rush dobált hasonlókat..No offens de ezt az Ar dolgot miért ?mondja vki Love olyan vagy jobb ? Nem Love az Love , nem Rodgers valszeg nem is lesz , de vele Aaron után lett egyből 2/2 playoff , ez nem a világ de nem is olyan szar sztm.
Pep71
nando89
11 hónapja
Ez majdnem olyan szép a GBtől mint a time managementünk
11 hónapja
Gecc, missed fg helyett offside 😄

11 hónapja
Ez nem playoff szintű teljesítmény sajnos
11 hónapja
Melyik csapat szurja jobban tokon magat? 😀😀😀😀😀😀
11 hónapja
Hoppá! A három időkérésünkből elhasználunk egyet!🙂
11 hónapja
GB off annál inkább sajna 😁GB elleni meccset sose alszunk át vasarnap este 😀Most altatunk vagy mi a fasz?Vikes fanok már alszanak 🙂 sztem követhetjük őket.
Tactful Cactus
Pep71
Toca
11 hónapja
Puha a D meg minden. Épp ezért lenne fontos, hogy az O konzisztensen a pályán legyen, haladni/ őrölni tudjon, időt égetni stb. 3 ki****ott pont és folyamatosan a D van a pályán. Csoda, h még lőtávolban vagyunk. Kell a második félidős feltámadás!
11 hónapja
Mert hozzá tudjuk a legjobban hasonlítani(én tuti, mivel AR-t lattam legtöbbet játszani ..és a pénzét is megkapta, nehogy már ne lehessen semmit szóvá tenni a hibai kapcsán.Rush dobált hasonlókat..No offens de ezt az Ar dolgot miért ?mondja vki Love olyan vagy jobb ? Nem Love az Love , nem Rodgers valszeg nem is lesz , de vele Aaron után lett egyből 2/2 playoff , ez nem a világ de nem is olyan szar sztm.
Pep71
nando89
11 hónapja
Odaertunk, de megint sok ideje volt.Így van. Ehhez kellett Darnold segítsége is.
gerappa
11 hónapja
GB elleni meccset sose alszunk át vasarnap este 😀Most altatunk vagy mi a fasz?Vikes fanok már alszanak 🙂 sztem követhetjük őket.
Tactful Cactus
Pep71
11 hónapja
Time management vajonmiii 😂

11 hónapja
Odaertunk, de megint sok ideje volt.