Minnesota Vikings - Green Bay Packers
6 napja
Pep71
2 693
A vikes O edzője brutális, egy Darnoldal ilyen szezont hozni, kalapemelés.
6 napja
Tactful Cactus
14 109
Alig tudják elindítani de besétálnak. Röhejesek vagyunk.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Nah most kell beküldeni a cseréketFölösleges erőltetni a sérülések miatt is
6 napja
Bumm, ez betalált
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 napja
Pep71
2 693
Jézus.. alazas
6 napja
Max ha TD leszPuh pedig majdnem elmentem aludniMehetsz aludni
Toca
gerappa
6 napja
casaubon
2 561
Azert egy offensive holdingot lassan bedobhatnanak. Utana is megcsinalnak a first downt, de megis jeleznek, hogy letezik meg az a szabalytalansag
6 napja
Tactful Cactus
14 109
Bullard azért gyakran felszáll a szopórollerre.Közben mi volt ez a "védekezés"???
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Tactful Cactus
14 109
A sec némely tagja meg szívja, szóval van benne valami.Pironkodva mondom: el se hiszed, mennyi kólát iszom GB-meccsek közben. Lehet, hogy ez a baj...🙂Egyébként van megoldás: kitöltöttem egy lityó szekszárdi vöröset. (És rögtön jött a TO.)Ilyen alapon lenne 10+ SB győzelmünk.
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
nando89
3 962
Labdaszerzés után egy 3&out gondolom már nem is olyan nagy kérés.Jöjjön inkább még egy Pick 😊
Tactful Cactus
6 napja
Tactful Cactus
14 109
Labdaszerzés után egy 3&out gondolom már nem is olyan nagy kérés.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Pironkodva mondom: el se hiszed, mennyi kólát iszom GB-meccsek közben. Lehet, hogy ez a baj...🙂Egyébként van megoldás: kitöltöttem egy lityó szekszárdi vöröset. (És rögtön jött a TO.)Ilyen alapon lenne 10+ SB győzelmünk.
nagylaza, főpohárnok
Tactful Cactus
6 napja
Puh pedig majdnem elmentem aludni
6 napja
Na, a TD legalább ott van
6 napja
Tactful Cactus
14 109
Egyébként van megoldás: kitöltöttem egy lityó szekszárdi vöröset. (És rögtön jött a TO.)Ilyen alapon lenne 10+ SB győzelmünk.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Pep71
2 693
Jacobs TD
6 napja
SBL
2 228
Ezt most már toljuk be!
6 napja
shagi0206
11 204
Ott vannak a mennyek kapujában. És mindjárt elhagyják a labdát, csak hogy ne legyen izgibb a meccs.
6 napja
Legalább csináljunk ugy mint aki forditani akar , ...ezeket meg elkéne kapni , magasan mi droppolunk idén legtöbbet.A top 5 helytálóbb, bár így sem a legjobb.
nando89
A csináljunk úgy mintha meg olyan snassz, mintha valaki azt mondja soccerben hogy nem akartak eléggé...
6 napja
jöhet ik gifjeMomentum!!!
NB2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 napja
Egyébként van megoldás: kitöltöttem egy lityó szekszárdi vöröset. (És rögtön jött a TO.)
6 napja
Hoppá geci, itt a D mégis