Minnesota Vikings - Green Bay Packers
6 napja
12 embert tüntettek fel a kezdő védelmünkben.Azt néztem én is, hogy mintha sok lenne 😄
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 napja
Nixon élete passzvédekezéseMeccsről meccsre jobb.
Tactful Cactus
6 napja
Hú, ez Nixontól elég nagy volt (miután 1v1ben durván megverte őt Addison)
6 napja
Szezon előtt még minden Vikings fan azt írta, milyen szar az O fal, erre ezt kaptuk.
6 napja
nando89
3 962
Ennyi idő alatt oda kéne érni , nem tartogathatja ennyit labdát nincs sec ami ennyit kibír.
6 napja
Tactful Cactus
14 109
huh azért Flores védelme istentelenül kemény. az az ijesztő benne hogy kívülről (bután) nézem és én is csak azt látom, hogy mennyire más minden egyes játék. nem szeretnék velük még egyszer találkozni a playoffbanEz össze is jöhet ha megyünk a Phillyhez.
Fontos_Vidra
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Fontos_Vidra
1 518
huh azért Flores védelme istentelenül kemény. az az ijesztő benne hogy kívülről (bután) nézem és én is csak azt látom, hogy mennyire más minden egyes játék. nem szeretnék velük még egyszer találkozni a playoffban
6 napja
Tactful Cactus
14 109
Egy linkje valakinek? KosziiiiDe késik
jossbeaumont
nflwebcast.com/green-bay-packers-live-stream-online-free/
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
jossbeaumont
1 181
Egy linkje valakinek? Kosziiii
6 napja
Run the fuckin ball...
6 napja
SBL
2 228
Love még nem melegedett be.
6 napja
nando89
3 962
volt egy jo első drive , ez mi volt ez a hajigálás ?
6 napja
Nabazdmeg, azért Wicks ne essen már ki🫤
6 napja
Ebből hogyan nem lett sack?🙂
6 napja
D legalább van.
6 napja
Tactful Cactus
14 109
Végtelenül undorító a Vikingstól a színes mezhez ez az állandó fehér harisnya otthon. Nagyon nem bírom azokat a csapatokat, akiknél a hazai és road uniform egymás inverze.Végre valami szakmai dolog.
Cubehor
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
SBL
2 228
Nem merném azt állítani, hogy jól kezdtük a meccset. Jacobs második labdavesztése a szezonban?3.
nagylaza, főpohárnok
6 napja
Tactful Cactus
14 109
Nem merném azt állítani, hogy jól kezdtük a meccset. Jacobs második labdavesztése a szezonban?A folytatás jobb lesz.
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Nem merném azt állítani, hogy jól kezdtük a meccset. Jacobs második labdavesztése a szezonban?