NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Szombati dupla
215
25
22:30, Arena4
Minnesota Vikings - Green Bay Packers
6 napja
Pep71
2 693
Végre...
6 napja
nando89
3 962
Rush dobált hasonlókat..No offens de ezt az Ar dolgot miért ?mondja vki Love olyan vagy jobb ? Nem Love az Love , nem Rodgers valszeg nem is lesz , de vele Aaron után lett egyből 2/2 playoff , ez nem a világ de nem is olyan szar sztm.
Na AR-től GB-ben(nem most) jóval kevesebb ilyen elszórt lasztit láttunk.
Pep71
6 napja
Mire vártak a Vikingnél???Egy percnél simán hívhatnának. Jah mintha elég lenne az FG. Annak fényében, hogy távolról kihagyta...
6 napja
KOC ezt kicsit benezte meg Darnold is
6 napja
Pep71
2 693
Most altatunk vagy mi a fasz?Vikes fanok már alszanak 🙂 sztem követhetjük őket.
Tactful Cactus
6 napja
Tactful Cactus
14 109
Fuu, megint sehol egy védő..Kérjük a linket.
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
WTF time management Vikings
6 napja
SBL
2 228
Ez most megint a szezoneleji Love.
6 napja
Pep71
2 693
Fuu, megint sehol egy védő..
6 napja
nando89
3 962
Elég idiótán játszunk ma...3&5 Meltonra felbaszni ..azért ennél erre lenne jobb megoldás h megugrojuk .
6 napja
Ezt mi a faszért kellett?
6 napja
Pep71
2 693
Rush dobált hasonlókat..Na AR-től GB-ben(nem most) jóval kevesebb ilyen elszórt lasztit láttunk.
6 napja
Vikes kezdi a második félidőt, ha itt pontokat kapunk akkor hello
6 napja
Pep71
2 693
Durva, nagyon jól állnak és akkor ott van a Lions, bár, ha Ben-t elviszik akkor Goff és a tamadosor valszeg jócskán visszaesik. Szerencsére a Bears egy rakat sz.r 😁Darnold köszi..vele ilyen jó a Vikes? 😀 nehogy találjanak egy jó QB-t mert akkor baj lesz more 😅Újáépülő évükben...
Pep71
twitch(4thline)
De azért a GB-nél maradva, kéne majd egy elit CB(aki egészséges is) , kéne min 2 használható EDGE is.
6 napja
Tactful Cactus
14 109
Az biztos, hogy hátat fordított.En valami kreativ hivasokat varnek , foleg E. Coopert lehetne hasznalni sokoldalubban sztem. De majs kiforrja magat a jovoben. 😊Nyomas nelkul nehez leszNekünk kellett volna visszahozni Zadariust
gerappa
nando89
Z Smith erdekes lett volna, talan azt olvastam azert orrolt meg a Packers re mert felrekezeltek a dokik a hátát?!☺️
gerappa
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
gerappa
121
En valami kreativ hivasokat varnek , foleg E. Coopert lehetne hasznalni sokoldalubban sztem. De majs kiforrja magat a jovoben. 😊Nyomas nelkul nehez leszNekünk kellett volna visszahozni Zadariust
gerappa
nando89
Z Smith erdekes lett volna, talan azt olvastam azert orrolt meg a Packers re mert felrekezeltek a dokik a hátát?!☺️
6 napja
Tactful Cactus
14 109
A Capers-féle Psycho defense se nagyon jött be, ne másolják Love-ék.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 napja
Most már virítania kellene valamit az O-nak.
6 napja
Darnold köszi..vele ilyen jó a Vikes? 😀 nehogy találjanak egy jó QB-t mert akkor baj lesz more 😅Újáépülő évükben...
Pep71
6 napja
Pep71
2 693
Darnold köszi..vele ilyen jó a Vikes? 😀 nehogy találjanak egy jó QB-t mert akkor baj lesz more 😅