NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
829
37
21:35 Texas vs Oklahoma [Cotton Bowl, Dallas] - NET4+
Minnesota Vikings - San Francisco 49ers
1 feliratkozó
27 napja
Tapsi Hapsi
659
Keresek vmi pozitívumot...... de nem találok..... grat. Vikings. Remélem Sanyiék tanulnak belőle....
27 napja
Behúztuk, de amíg JJ sérüléséről nem tudunk többet addig nem tudok szívből örülni. Mindkét kezdő WR sérült a meccs végére, a D rendben van nagyon, de az utolsó 2 drive tőlük se volt az igazi. Szerintem ez egy nagy W, nagy skalpot szereztünk. 😊
27 napja
Izgalmas meccs volt, de sztem jobbak voltunk, csak amikor le kellett volna zárni a meccset, nem tudtuk.
27 napja
Steve Ribbed
389
Semmi különös, csak a szokásos Niners vereség Minneapolisban, több mint 30 éve nem nyertünk itt meccset... Ez van.Gratula a W-hez Vikingek.
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
27 napja
Tarsi
1 181
Megérdemeltétak a győzelmet, jobbak voltatok
27 napja
Olinho18
92
WIN!
27 napja
egy TD, onside kick. ha az nem a mienk akkor végeHát nem, FG-t rúgtatok 😊
petey
27 napja
wrexham
188
megérte a DC csere.. ja nem ide
27 napja
Pontok kellenek, legalább egy FG, az óra is velünk ha nem elég egy TD...
27 napja
Eddig ebben a stadionban mindenki örült egy AJ fumblinak, most pont be kellett volna neki vinni, és a fejünk se fájna 😊Nagy kár a fumble-ért, a szerzett td helyett kaptunk egyet, szoros és ez nekünk nagyon nem jóLatszik .hogy sajtfej volt...🙄😀
vsanyi132
ZoliZoltán
27 napja
Nagy kár a fumble-ért, a szerzett td helyett kaptunk egyet, szoros és ez nekünk nagyon nem jóLatszik .hogy sajtfej volt...🙄😀
vsanyi132
27 napja
99 yard-os TD drive. most kell egy jó Darnold XDDDSimán ki is tudunk itt még kapni ma.A játék képe alapján aligha lesz itt ma fordítás.
ZoliZoltán
Steve Ribbed
27 napja
Simán ki is tudunk itt még kapni ma.én is ebben reménykedem 😛
ZoliZoltán
27 napja
Olinho18
92
Momentum change…
27 napja
Tapsi Hapsi
659
Ha Seattle is kikap akkor max 3 1-1 csapat lesz még egy 0-2 húú, de izgalmas... a Lions is nagyon szenved....
27 napja
Steve Ribbed
389
Simán ki is tudunk itt még kapni ma.A játék képe alapján aligha lesz itt ma fordítás.
ZoliZoltán
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
27 napja
Nagy kár a fumble-ért, a szerzett td helyett kaptunk egyet, szoros és ez nekünk nagyon nem jó
27 napja
Ott is a TD-jük...simán.
27 napja
Simán ki is tudunk itt még kapni ma.
27 napja
Steve Ribbed
389
közben a Dallas benyelte a kékerest rendesen XDDDDMondjuk csak ez vigasztal engem is ma....
petey