Minnesota Vikings - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Csak cigit.Majd most szereznek egy TD-t és megfordítják a meccset 7-6ra, ezzel vége is lesz.Te mit szívtál ? 😊
Coolearie
Toca
több mint 8 éve
ezt mákot.... meg a balfaszkodást
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
ő csinálja jól, nem foglalkozik olyan apróságokkal mint a meccs. Amúgy tegnap én is így jártam ránézek a meccsre, húbazki mikor szerzett még egy FG-t a KansasMajd most szereznek egy TD-t és megfordítják a meccset 7-6ra, ezzel vége is lesz.9-0 van az megvan? 😊
Coolearie
silent7939
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Minneapolisban is a Mészáros és Mészáros kft építi a stadiont?az már majdnem
mukijoe
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/15/3M_wordmark.svg/150px-3M_wordmark.svg.png
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
WTF play
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Vikings meccsen alap, hogy Jared.Keenan és Antonio?szólni kéne az Allen-Gates párosnakCsak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?Lefagyott a rendszer.
Spol15
iktriad
Kampman
Höri
több mint 8 éve
Robinson bazmeg téged azt hittem elküldtünk, mit keresel a pályán.
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Nagyon pofán fogják verni Wilsont egyszer, annyit kacsázik.
több mint 8 éve
tûzoltó
853
Majd most szereznek egy TD-t és megfordítják a meccset 7-6ra, ezzel vége is lesz.A TV-t fordítsd meg, mert feje tetején áll, így látod 6-nak a kilencet!
Coolearie
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Végre utolértem az eredménykövetőt, kimentem hugyozni, erre megint 20+ hsz. Kezdhetem elölről .-)a hugyozást?
bcsarli
több mint 8 éve
Majd most szereznek egy TD-t és megfordítják a meccset 7-6ra, ezzel vége is lesz.Te mit szívtál ? 😊
Coolearie
több mint 8 éve
Majd most szereznek egy TD-t és megfordítják a meccset 7-6ra, ezzel vége is lesz.ez melyik meccs? 😊
Coolearie
több mint 8 éve
Végre utolértem az eredménykövetőt, kimentem hugyozni, erre megint 20+ hsz. Kezdhetem elölről .-)
több mint 8 éve
Én mást szoktam telibelőni 😛Ők tavaly voltak (akkor telibelőttem a döntőt is), idén Seattle-Pittsburghöt tippeltemKiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígyAz a Pats nem? 😀
baggio
Kampman
baggio
ThundersNFL
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Minneapolisban is a Mészáros és Mészáros kft építi a stadiont?A felcsúti kályha előt ez volt a előző megbízás, Vitya bácsi elintézte
mukijoe
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Spol15
20
Erre nem is gondoltam 😊Csak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?nem jutottak be a célterületre
Spol15
Höri
több mint 8 éve
Majd most szereznek egy TD-t és megfordítják a meccset 7-6ra, ezzel vége is lesz.9-0 van az megvan? 😊
Coolearie
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Minneapolisban is a Mészáros és Mészáros kft építi a stadiont?Stadler
mukijoe
több mint 8 éve
Keenan és Antonio?szólni kéne az Allen-Gates párosnakCsak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?Lefagyott a rendszer.
Spol15
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
Aha erre bedobják a sárgát, de amikor Earl Thomas befut Fitz elé és feltartja arra nem. Ok.
több mint 8 éve
Josh a pályán most van végünk...
több mint 8 éve
Majd most szereznek egy TD-t és megfordítják a meccset 7-6ra, ezzel vége is lesz.