Minnesota Vikings - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Momentum
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Mekkora kib@szott szerencséje van a Hawksnak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Cypress
3 228
GIGA!!!
több mint 8 éve
Most jön egy turnover vagy 3&out, ide a bökőtbejött
gabokocka
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Baromarcu
több mint 8 éve
Most jön egy turnover vagy 3&out, ide a bökőtnájsz
gabokocka
több mint 8 éve
Na baszki
több mint 8 éve
ja, kezdenek előjönni ha pontot csinál a Hawks 😛Na látom felébredtetek 😊Há nemtom, szerintem Palmer ráfeküdt volna a labdára.Az senkinek nem jut eszébe, hogy Wilson zseniálisan mentette meg a játékot és nem mákja volt?Őőőőőő.... várj egy kicsit! NEM
Sebii
silent7939
Duff
silent7939
több mint 8 éve
Az Cousins!Ő meg letérdeltHá nemtom, szerintem Palmer ráfeküdt volna a labdára.Az senkinek nem jut eszébe, hogy Wilson zseniálisan mentette meg a játékot és nem mákja volt?Őőőőőő.... várj egy kicsit! NEM
Sebii
silent7939
Duff
(Csak nem ért hozzá senki)
baggio
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Ezt Tannehill szokta csinálniAz senkinek nem jut eszébe, hogy Wilson zseniálisan mentette meg a játékot és nem mákja volt?Van benne igazság, Rodgers pölö hasalt volna egy ilyen snap után...
Sebii
Cypress
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Duff
3 133
Még nem teljesen, még csak 9-7Na látom felébredtetek 😊Há nemtom, szerintem Palmer ráfeküdt volna a labdára.Az senkinek nem jut eszébe, hogy Wilson zseniálisan mentette meg a játékot és nem mákja volt?Őőőőőő.... várj egy kicsit! NEM
Sebii
silent7939
Duff
silent7939
több mint 8 éve
Most jön egy turnover vagy 3&out, ide a bökőt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
na most meg van fogva Sanyi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Ő meg letérdeltHá nemtom, szerintem Palmer ráfeküdt volna a labdára.Az senkinek nem jut eszébe, hogy Wilson zseniálisan mentette meg a játékot és nem mákja volt?Őőőőőő.... várj egy kicsit! NEM
Sebii
silent7939
Duff
(Csak nem ért hozzá senki)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Na látom felébredtetek 😊Há nemtom, szerintem Palmer ráfeküdt volna a labdára.Az senkinek nem jut eszébe, hogy Wilson zseniálisan mentette meg a játékot és nem mákja volt?Őőőőőő.... várj egy kicsit! NEM
Sebii
silent7939
Duff
több mint 8 éve
James007
1 854
Az senkinek nem jut eszébe, hogy Wilson zseniálisan mentette meg a játékot és nem mákja volt?nem igazán. kellett volna 😊
Sebii
több mint 8 éve
Az senkinek nem jut eszébe, hogy Wilson zseniálisan mentette meg a játékot és nem mákja volt?De, a Seahawks drukkereknek. 😊
Sebii
több mint 8 éve
Duff
3 133
Há nemtom, szerintem Palmer ráfeküdt volna a labdára.Az senkinek nem jut eszébe, hogy Wilson zseniálisan mentette meg a játékot és nem mákja volt?Őőőőőő.... várj egy kicsit! NEM
Sebii
silent7939