Minnesota Vikings - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Griffen keményebb mint a labdaDe nem keményebb, mint a tégla
Mazzu
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Nekünk már ugyanmindegyOFF: Bakhtiari nem játszik,Ki fog beállni a falba, Hundley?
bekészítettem a birsalma páleszt
Old Green Bay
baggio
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
valaki a RedskinsbőlOFF: Bakhtiari nem játszik,Ki fog beállni a falba, Hundley?
Old Green Bay
baggio
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Addig nem nyerünk mi meccset, amíg Cmikenak kell vinnie a csapatot, szóval ne izguljanak a Vikes fanok.
több mint 8 éve
néha-néha ordas mákkal fűszerezveAzt hiszem, nincs könnyebben gyűlölhető csapat a seattle-nél.Fontos szitukban megcsinálják a kulcsjátékokat. Mekkora suttyok, igazad van.
dankodavid
Sebii
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
Griffen keményebb mint a labda
több mint 8 éve
Igen a jó, jobb csapatoknak van többször "szerencséje". 😉Mák mák, vannak csapatok ahol több van belőle van ahol kevesebb.Ti csak tudjátok 😊
Miért, azt nem tudom, de így van.
prérifarkas
silent7939
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
Sebii
3 526
Azt hiszem, nincs könnyebben gyűlölhető csapat a seattle-nél.Fontos szitukban megcsinálják a kulcsjátékokat. Mekkora suttyok, igazad van.
dankodavid
több mint 8 éve
Amúgy én sem értem mi ez a negatívkodás. Végig a Vikings kontrollálta a meccset, azon az egy playen kívül támadásban 0-k vagyunk.de MOMENTUM
Duff
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
OFF: Bakhtiari nem játszik,Ki fog beállni a falba, Hundley?
Old Green Bay
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Duff
3 133
Amúgy én sem értem mi ez a negatívkodás. Végig a Vikings kontrollálta a meccset, azon az egy playen kívül támadásban 0-k vagyunk.
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
OFF: Bakhtiari nem játszik, bekészítettem a birsalma páleszt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Mák mák, vannak csapatok ahol több van belőle van ahol kevesebb.Ti csak tudjátok 😊
Miért, azt nem tudom, de így van.
prérifarkas
több mint 8 éve
twitter.com/BartHubbuch/status/686282772093079552
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Szép volt sör.Azt hiszem, nincs könnyebben gyűlölhető csapat a seattle-nél.De, ott van a nickneved mellett.
dankodavid
Duff
több mint 8 éve
Mi az, hogy elment? 😀 2 pont hátrányban vagyunk 😀
több mint 8 éve
prérifarkas
598
Mák mák, vannak csapatok ahol több van belőle van ahol kevesebb.Miért, azt nem tudom, de így van.
Harcra Fel Győzni Kell!!
több mint 8 éve
miért is nehéz két kézzel fogni a lasztit???A visszajátszást nézve én sem értem
gaben
---
több mint 8 éve
ilyen nincs bazmeg.....Nem.
Petersonon megy el???
ZoliZoltán
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Előtte ott volt az elkapó tök üresen, meg se próbálta megdobnibiztos voltMondjuk ez pont egy sima 1st down volt 😊
ennyire beszari játékkal nem lehet nyerni
gabokocka
Jakehomer
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
végünk
több mint 8 éve
ilyen nincs bazmeg.....előfordul
Petersonon megy el???
ZoliZoltán
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "