Minnesota Vikings - Seattle Seahawks
több mint 8 éve
Téglával játszanak és csúszikCsak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?Lefagyott a rendszer.
Spol15
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 8 éve
Kampman
28 290
szólni kéne az Allen-Gates párosnakCsak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?Lefagyott a rendszer.
Spol15
iktriad
több mint 8 éve
Csak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?nem jutottak be a célterületre
Spol15
Höri
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Minneapolisban is a Mészáros és Mészáros kft építi a stadiont?
több mint 8 éve
Mondjuk én nagyon drukkolok a Minnesotának, de szerintem normális körülmények között simán hazaküldik őket (a Seattle is megtenné), akár a következő fordulóban, ha nem ilyen körülmények között játszanak majd.Most is ezt mondták, amíg mindenki ezt várja nekünk csak jó
Stez
több mint 8 éve
Csak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?Lefagyott a rendszer.
Spol15
több mint 8 éve
DPI OPI szopi
Draft
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
ja mondjuk igazad van, de olvastam ilyeneketde hogy mentek az ötletelések, hogy a GB azért kapott ki, mert nem akart a SEAvel játszani a wildcardon, jó tudom még nincs vége, de érdekes eddigAmúgy ha nyert volna akkor a Vikes-szal játszik
Mazzu
Wester
több mint 8 éve
Csak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?nem jutottak be a célterületre
Spol15
több mint 8 éve
Csak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?tégla
Spol15
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Én mást szoktam telibelőni 😛Ők tavaly voltak (akkor telibelőttem a döntőt is), idén Seattle-Pittsburghöt tippeltemKiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígyAz a Pats nem? 😀
baggio
Kampman
baggio
Draft
több mint 8 éve
mondjuk 9-0 az azért még nem hátrány amit ne lehetne egy negyed alatt behozni
több mint 8 éve
de hogy mentek az ötletelések, hogy a GB azért kapott ki, mert nem akart a SEAvel játszani a wildcardon, jó tudom még nincs vége, de érdekes eddigAmúgy ha nyert volna akkor a Vikes-szal játszik
Mazzu
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
Spol15
20
Csak most kerültem gép elé. Mi történt a Hawks-szal, hogy nem szereztek még pontot?
több mint 8 éve
Az ő ujjait tördeljük ha nem marad 😉Tördelik is az ujjaikat a vikes drukkerek, hogy maradj csendben.Amíg én nem mondom, hogy eldőlt, addig nincs baj.Kiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígyNe tessék it jinxelgetni kérem szépen.
baggio
Toca
iktriad
mukijoe
több mint 8 éve
Ők tavaly voltak (akkor telibelőttem a döntőt is), idén Seattle-Pittsburghöt tippeltemKiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígyAz a Pats nem? 😀
baggio
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
mukijoe
1 041
Tördelik is az ujjaikat a vikes drukkerek, hogy maradj csendben.Amíg én nem mondom, hogy eldőlt, addig nincs baj.Kiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígyNe tessék it jinxelgetni kérem szépen.
baggio
Toca
iktriad
több mint 8 éve
Mazzu
1 673
de hogy mentek az ötletelések, hogy a GB azért kapott ki, mert nem akart a SEAvel játszani a wildcardon, jó tudom még nincs vége, de érdekes eddig
több mint 8 éve
Ha csak nem vált át hirtelen prevent defense-re a Vikings, akkor esélytelenKiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígySok van még, egy nagy játék sokat jelenthetne
baggio
gabokocka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Kiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígyAz a Pats nem? 😀
baggio
több mint 8 éve
már mindenki Jinxel mint Iktriad..... kihívják a nagyúr haragját aztán mehet az avokádó a babra
Draft
több mint 8 éve
jinxelek helyetted 😊Amíg én nem mondom, hogy eldőlt, addig nincs baj.Kiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígyNe tessék it jinxelgetni kérem szépen.
baggio
Toca
iktriad
több mint 8 éve
Amíg én nem mondom, hogy eldőlt, addig nincs baj.Kiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígyNe tessék it jinxelgetni kérem szépen.
baggio
Toca
több mint 8 éve
Kiesik az sb-győztes tippem (Lynch hiányánál már számítottam rá), de sebaj, jó ez ígySok van még, egy nagy játék sokat jelenthetne
baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.