NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 1 éve
ezaz D!
több mint 1 éve
Na ez gyönyörű védekezés volt. Meccsben vagyunk, ahogy szoktunk lenni, ha az ellenfél 20 pontnál kevesebbet csinál. Mert az offense változatlanul siralmas.
több mint 1 éve
Na végre D
több mint 1 éve
Imitheking
1 882
Tele a faszom ezekkel a nyomorultakkal, hogy egy sima tacklet nem tudnak megcsinalni.
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Konkrétan a mistackle-k miatt tud haladni a Bills
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Bryant elmehetne már a fenébe, ennyi misstackle-t amit lerendez
több mint 1 éve
Megint lecsúszött. Ennyi rossz szöget...
több mint 1 éve
nahát de régen volt nálunk sérülés 😕
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Qrva mistackle-k ebben a félidőben 😕
több mint 1 éve
Bazd meg szereld már le
több mint 1 éve
bmeg már!!!
több mint 1 éve
ez se a védőinken múlott 😕
több mint 1 éve
De mázli hogy ez nem volt pontos
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Akkor máris sokat tanult az Oscar díjra jelölt barátnőjétől.Steratore szerint is Allen Oscar díjas alakítása volt, nem RTP.Szerintem az RTP volt,az ilyet most már nagy százalékban be fújjákHat igen,sebességet váltott a BillsNem.
kolok1972
Mi nem tudunk megcsinálni tackleket, melyeket az 1. félidőben szépen hoztunk (és kaptak ajándék 15 yardot)
FunHun
kolok1972
FunHun
több mint 1 éve
FunHun
1 482
6 emberes rush volt, van ilyen...Látszott, hogy az lesz...
Castleai01
A kérdés csak az hogy ilyenkor miért nem hívják át egy screenre a játékot???
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Steratore szerint is Allen Oscar díjas alakítása volt, nem RTP.Szerintem az RTP volt,az ilyet most már nagy százalékban be fújjákHat igen,sebességet váltott a BillsNem.
kolok1972
Mi nem tudunk megcsinálni tackleket, melyeket az 1. félidőben szépen hoztunk (és kaptak ajándék 15 yardot)
FunHun
kolok1972
több mint 1 éve
6 emberes rush volt, van ilyen...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
elindult a balfaszkodás rendesen
több mint 1 éve
Ezek az ijedt, szerencsétlen negatív yardos screen passzok és aztán a sack.... Same ol' story.
több mint 1 éve
rtl-n igencsak csúszik a hang meg a kép 😊
több mint 1 éve
Igen,azért nem tudjuk megcsinalni a tackleket,mert sokkal agresszivebben játszik a Bills. Azonnal ki is jönnek a hibák.Hat igen,sebességet váltott a BillsNem.
kolok1972
FunHun
több mint 1 éve
Mills hozza a szokásos formáját.Ez nem Mills volt, talán Peppers csúszott le az első szerelésről, Millsnek itt már nem volt semmi esélye...
Burkus
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Szerintem az RTP volt,az ilyet most már nagy százalékban be fújjákHat igen,sebességet váltott a BillsNem.
kolok1972
FunHun
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Hat igen,sebességet váltott a BillsNem.
kolok1972
több mint 1 éve
Mills hozza a szokásos formáját.