NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
New England Patriots - Buffalo Bills
több mint 1 éve
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!
több mint 1 éve
Imitheking
1 882
Bebaszna, ha futnank.Na van 3 loves az endzoneba.Csak nehogy negatív yardos futás legyen. Mert úgyis futás jön, a Bills is tudja.
Imitheking
Burkus
több mint 1 éve
időkérés nélkül 18 másodperccel, nem vagyok biztos benneNa van 3 loves az endzoneba.Csak nehogy negatív yardos futás legyen. Mert úgyis futás jön, a Bills is tudja.
Imitheking
Burkus
több mint 1 éve
Én már a draftra készülök 😀Újabb jóslat, elmegyünk FG rangebe, mondjuk 20 yardról kihagyjuk 😀Csúnya vagy 😀 Most úgy reménykedem pedig...
Nomac
Burkus
több mint 1 éve
Na van 3 loves az endzoneba.Csak nehogy negatív yardos futás legyen. Mert úgyis futás jön, a Bills is tudja.
Imitheking
több mint 1 éve
ötös műhold
309
Ebből még dönci is lehet.
több mint 1 éve
Innentől piece of cake 😀
több mint 1 éve
Imitheking
1 882
Na van 3 loves az endzoneba.
több mint 1 éve
gecc most már nyerjük meg!!!
több mint 1 éve
Újabb jóslat, elmegyünk FG rangebe, mondjuk 20 yardról kihagyjuk 😀Csúnya vagy 😀 Most úgy reménykedem pedig...
Nomac
több mint 1 éve
Újabb jóslat, elmegyünk FG rangebe, mondjuk 20 yardról kihagyjuk 😀
több mint 1 éve
Ezt esküszöm, rosszabb nézni mint a Dallas vagy a Saints elleni szégyennapot. Ahogy még ez is kicsúszik a kezünkből. 😕Nagyon ritkán nem értünk egyet,ez most az az eset
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Hát, Trent Brown kiválása se segít, meg sok még mindig a hiba.
több mint 1 éve
Giants nyer és a Bears is, ez már egy jó nap.
több mint 1 éve
és akkor most emlékezzünk, hogy vazze mi fél yardról nem bírtuk bevinni 😕
több mint 1 éve
teljesen súlytalanok a védőinkfizikális ám a buffaló sok védelem tünik sulytalannak
NB2
több mint 1 éve
Ezt esküszöm, rosszabb nézni mint a Dallas vagy a Saints elleni szégyennapot. Ahogy még ez is kicsúszik a kezünkből. 😕
több mint 1 éve
FunHun
1 482
D a 2. félidőben tragikus
több mint 1 éve
teljesen súlytalanok a védőink
több mint 1 éve
Erre azért nem sok esély voltNem értem, miért nem engedjük be Allent.És mi van akkor ha 4 kísérletre se jön nekik innen össze a TD?
Most elment a 2 min warning, simán beengedném, (megpróbálnám kivédekezni a 2 pontost) aztán menjünk egy field goalig
vpi
Lúdas Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Nem értem, miért nem engedjük be Allent.És mi van akkor ha 4 kísérletre se jön nekik innen össze a TD?
Most elment a 2 min warning, simán beengedném, (megpróbálnám kivédekezni a 2 pontost) aztán menjünk egy field goalig
vpi
több mint 1 éve
FunHun
1 482
Nem értem, miért nem engedjük be Allent.Sajnos a 2 félidei D teljesítmény után én sem bíznék a stoppban...
vpi
több mint 1 éve
Nem értem, miért nem engedjük be Allent.Most elment a 2 min warning, simán beengedném, (megpróbálnám kivédekezni a 2 pontost) aztán menjünk egy field goalig